❤: 02/05

April was een hele mooie maand. Eentje die heel erg veel hartjes waard was. Kan me niet herinneren dat ik ooit zo makkelijk en zo snel zo veel fijne dingen heb weten te verzamelen op (digitaal) papier.

❤ Als ik terugdenk aan de Boston Marathon en hoe fantastisch deze hele ervaring was ❤ Nieuwe hardloopdoelen ❤ Bezig zijn met mijn tweede boek en ook al weet ik niet wat het precies gaat worden en kan dat me soms beangstigen, het is zo bijzonder dat ik hiermee aan de slag mag ❤ Over anderhalve week jarig zijn en voor het eerst in tien jaar (!) een mini feestje organiseren ❤ Mijn Boston Marathon medaille die al ruim een week naast mijn MacBook op mijn keukentafel ligt ❤ Zondag Wings For Life! ❤ Vandaag over precies zes maanden naar New York City voor mijn vierde NYC Marathon. Wie had dat in 2011, toen ik voor het eerst beelden van die marathon zag, kunnen denken.. ik niet in ieder geval. Het leven kan gek lopen. ❤ Glossier’s Boy Brow wenkbrauwgel ❤ Mijn iPhone hoesjes die ik met Glossier-stickers beplakt heb ❤ Harry Styles’ album dat op mijn verjaardag (!) uitkomt ❤ Eind juni naar Italië om daar voor de tweede keer een trail door de bergen te lopen ❤ De cadeautjes die op mijn verlanglijst voor mijn verjaardag staan, ik heb voor het eerst in jaren ook weer eens leuke cadeautjes te vragen, al zeg ik het zelf… ❤ Dat het steeds langer licht is buiten ❤ Dagelijks vloggen. Ik vind het nog steeds even leuk als op 1 januari. Misschien nog wel leuker. ❤ Dat Casey weer vlogt, niet zo dagelijks als vorig jaar, maar het is iets ❤ Mijn Kate Spade laptoptas die ik na de Boston Marathon voor mezelf kocht ❤ Riverdale ❤ Pretty Little Liars ❤ Een samenwerking tussen twee van mijn favoriete artiesten, Martin Garrix & Troye Sivan ❤ Maar ook: Kygo + Ellie Goulding, LOVE IT! ❤ Muziek kan me sowieso heel blij maken. ❤ Dingen regelen. BTW aangifte, zomerbanden, paspoort aanvragen. In Nederland zijn heeft ook zijn voordelen, tijd voor dit soort klusjes die de hele tijd achter in je hoofd zitten. Ruimt op. ❤ Vanaf eind deze maand weer Summer Reading, goed excuus om iedere week een boek te lezen. ❤ Het (kook)boek van Dafne Schippers dat vanaf volgende week in de winkel ligt. Ik heb er al twee recepten uitgemaakt en het was super lekker, makkelijk en volgens mij ook heel voedzaam ❤ Dat het me echt geen moeite kost om al deze punten op te noemen ❤ Mijn Banana Moon bikini waar ik op Fuerteventura in leefde, hoop zo erg dat het snel in Nederland ook bikini weer wordt, ik wil hem weer aan ❤ Kathrine Switzer’s boek Marathon Woman (snel in de Summer Reading) ❤ Mijn familie ❤ Mijn Tommy-jasje dat ik een beetje in een opwelling kocht maar wat ik het liefst iedere dag draag ❤ Het Adidas jasje van de Boston Marathon, favoriete aandenken van een marathon ooit ❤ Dat ik nog geen 28 ben maar wel al 8 marathons op mijn naam heb staan en ik er nog zo’n vijf gepland heb staan voor de komende twee jaar ❤ Mijn Boston Starbucks mok ❤ Wakker worden van de zon die in mijn studio schijnt ❤ Dat het inmiddels half negen ’s avonds is en dat ik vanmorgen om half acht begonnen ben met ‘werken’ maar dat ik nog geen moment gebaald heb dat ik ‘aan het werk’ ben. Natuurlijk heb ik ook weleens een momentje van shit (belastingdienst, moeilijke mails, vermoeidheid) maar over het algemeen ben ik erg blij met de dingen die ik doe. En dat is zeker heel veel ❤ waard :)

Wat maakt jullie gelukkig? Klein, groot, maakt niet uit.

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Mieke
  mei 2, 2017 / 12:15

  Heel cliché maar o zo waar: tijd doorbrengen met familie en vrienden maakt me het allergelukkigste.

  Het is een plezier om jouw lijstje te lezen. Leuk om om te zien dat je zo stil staat bij wat je gelukkig maakt.

  • Annemerel
   Auteur
   mei 2, 2017 / 12:59

   Ja, tijd met familie en vrienden… dat is uiteindelijk het aller belangrijkste.

 2. mei 2, 2017 / 12:20

  Leuke weer! Op mijn lijstje: dat ik aankomden weekend ‘gewoon’ even naar Londen vlieg in mijn eentje om naar de Masterclass bloggen van Career Girl Daily te gaan, dat ik later deze maand al naar Curacao ga én dat eind mei een nieuwe House of Cards komt! <3 <3 <3

  • Annemerel
   Auteur
   mei 2, 2017 / 12:58

   Wauw dat is een mooi vooruitzicht!!

 3. Cindy
  mei 2, 2017 / 12:46

  Chapeau voor 8 marathons op jouw leeftijd! Ben vandaag erg gelukkig, net 5 dagen in het ziekenhuis gelegen met een darmontsteking, en ben zo blij dat ik weer in mijn huisje ben en mijn katjes om me heen heb :-)
  Door dit soort dingen waardeer je de kleinere dingen ook net weer even wat meer (dan ik normaal al doe)

  • Annemerel
   Auteur
   mei 2, 2017 / 12:58

   Wat naar dat je in het ziekenhuis lag maar wat fijn dat je weer thuis bent, begrijp dat je nu de kleine dingen nog meer waardeert. Hoop dat je snel herstelt.

 4. mei 2, 2017 / 12:53

  Wat een fijn lijstje, en ik kan me heel goed voorstellen dat april een heel fijne maand was. Zo te horen heb je in mei ook weer hele leuke dingen op de planning staan! Ik kijk alweer uit naar je Summer Reading (ongelooflijk dat het alweer bijna zo ver is though!), want dat vind ik elk jaar weer feest. Mij maakt het op dit moment gelukkig als ik een hele dag aan mijn scriptie werk en er ook daadwerkelijk vooruitgang is ;) Maar Riverdale en goede muziek en dat het om 21 uur nog licht is vind ik ook top.

  • Annemerel
   Auteur
   mei 2, 2017 / 12:59

   Ooooh jaa scriptie, net als boek, als je aan het eind van de dag het gevoel hebt dat je echt iets nuttigs hebt kunnen doen. Zo fijn..

 5. Anouk
  mei 2, 2017 / 15:18

  Waar ik op dit moment heel gelukkig van word, is dat ik weer lekker kan hardlopen zonder last te hebben van een blessure. En het idee dat ik in oktober weer de 4Mijl mag lopen!

 6. Ilse
  mei 2, 2017 / 18:00

  Dat mijn vriend en ik weer meer tijd voor elkaar hebben (door werkroosters was dat minder), dat ik (vaak) met mijn plezier naar mijn werk ga en alle nieuwe series en films op Netflix die ik kan en wil kijken.

 7. Krista
  mei 2, 2017 / 21:20

  Ik ben blij omdat ik eindelijk weer lekker mag trainen na het marathonherstel, vandaag op de baan! En omdat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga en omdat ik zoveel lieve vrienden en familie in mijn leven heb :D En ik heb mijn Bostonjasje aan, daar word je instant-blij van ;)