♥️: 5/7

Het is zomer en het leven is mooi. Niet iedere minuut van ieder uur van iedere dag, maar ik ben overwegend erg goed gestemd. De dingen die me uitermate gelukkig stemmen? Ik deel ze…

♥️ Zomer ♥️ Zomervakantie ♥️ 3x per week de barbecue aan ♥️ Gazpacho ♥️ Een duurloop van 10 kilometer in de hitte ♥️ Avicii – Heaven ♥️ Designated Survivor op Netflix ♥️ Verdwalen in een goed boek, City of Girls van Elizabeth Gilbert is daar echt perfect voor ♥️ Witte wijn en Aperol Spritz, smaakt dat bij jullie ook gewoon een stuk beter in de zomer? ♥️ Verhuisideeën ♥️ De eerste koffie (espresso) die ik ’s ochtends drink ♥️ Mooie levensplannen/doelen samen met Tuur ♥️ Mijn boek Trainen als een topatleet teruglezen, zo leuk om te lezen wat ik precies deed en dacht een jaar geleden ♥️ Dat het strand zo ontzettend dichtbij is en dat we daar afgelopen weken zo ontzettend veel gebruik van hebben kunnen maken ♥️ Mijn Bose noisecancelling headphones, die ik nu vooral inzet om het geluid van die irritante zoemende strontvliegen te dempen ♥️ Over koptelefoons gesproken: mijn nieuwe Beats PowerPro Totally Wireless die ik aan mijn Garmin gekoppeld heb, nooit meer een telefoon mee voor muziek! ♥️ Younger op Videoland ♥️ Samenwerkingen met merken waar ik ontzettend blij van word (de afgelopen tijd onder andere: Garmin, Lindahls, La Roche Posay) ♥️ Dat ik na 16 jaar nog steeds volgers heb op mijn blog (25 juni vierde mijn blog in stilte haar zestiende verjaardag) ♥️ Zonnnnnnn ♥️ Ik had nog niet heel veel nut van die Touch Bar op mijn MacBook ontdekt, maar sinds kort ben ik groot fan: ik kan namelijk de tekst in mijn blogs uitlijnen met die Touch Bar. Nu denk je misschien, dat is toch niets bijzonders? Nou ja. Wel dus. Want hiervoor dook ik altijd in de HTML en zette ik om iedere alinea een code om te de tekst uit te lijnen. Dit scheelt zoveel tijd. Ja, dat maakt me echt gelukkig ♥️ Dat ik eindelijk weer bij de tandarts geweest ben en mijn gaatjes heb laten vullen. Ja het deed pijn, maar dat tandartsbezoek zweefde als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd en nu is het voorbij ♥️ Een opgeruimd huis ♥️ Taylor Swift – You Need To Calm Down ♥️ United Wardrobe ♥️ Zelfgemaakte poké bowls ♥️ Of gewoon poké bowls van een willekeurige poké bar ♥️ Citroenlimonade van Karvan Cevitam ♥️ Dat mijn ouders over een paar dagen weer terug komen uit Italië ♥️ Dat Glee nu op Netflix staat en dat ik nu – in principe – eindeloos al mijn favoriete afleveringen achter elkaar kan bekijken (de leukste vond ik altijd de afleveringen waarin ze een competitie hadden en een groot optreden gaven) ♥️ Stranger Things seizoen 3! ♥️ FaceTimen met Roos ♥️ Gemasseerd worden door Roos (mijn rug zit om de drie  dagen muurvast) ♥️ Het gevoel van ontlading dat je voelt na een lange (drukke) dag wanneer je in bed duikt ♥️ Iedereen een ijsje (of twee) ♥️ Op zaterdagochtend om 8.15u naar de supermarkt en eten voor het hele weekend kopen + al je gescheiden afval (plastic, papier) op het milieuplein weggooien. Het voelt zo volwassen en compleet en alsof je al je zaakjes op orde hebt ♥️ Maar voordat jullie denken dat ik veranderd ben in een heilige boon: het gevoel dat twee glazen wijn me geeft wanneer ik lekker in het zonnetje zit is op zijn tijd ook best fijn ♥️ Liefde ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Worden jullie ook zo blij wanneer de zon schijnt?

Liefs,

Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. juli 5, 2019 / 13:19

  `Jaaa Glee staat eindelijk online, ben ik ook zo blij mee!

 2. Ellen
  juli 5, 2019 / 14:52

  Verhuisideeën? Ik ben benieuwd! :)

 3. Rosan
  juli 6, 2019 / 13:43

  Heerlijk genieten van zon met een bakje zoute chips en een koel drankje maar ook een wandeling in de avond zon is heerlijk.

 4. Eva
  juli 7, 2019 / 09:46

  Heb je Selling Sunset al gezien op netflix? Is echt iets voor jou. Is van dezelfde producer als de hills. Kijkt zo heerlijk weg!