♥️: 12/6

Foto: Jorrit Ooyen

Geluk zat afgelopen maand (zoals altijd eigenlijk) in heel veel kleine dingen.

♥️ In slaap vallen bij een boek ♥️ Het nieuwe album van Kygo, Golden Hour ♥️ Seizoen 9 en 10 van Modern Family op Netflix ♥️ Dat Homeland over twee afleveringen echt is afgelopen en dat ik dan eindelijk vredig kan ‘rusten’. Althans, ik hoop het. Het kost me overigens extreem veel moeite om niet alvast het plot te lezen op Wikipedia ♥️ De Nasi Goreng Damai van Keraton Damai ♥️ Dat ik over negen weken als het goed is een trouwring om mijn vinger heb ♥️ De progressie die je in de eerste weken maakt met hardlopen als je een paar maanden niet zo serieus getraind hebt ♥️ Untamed van Glennon Doyle, ik viel op de cover, maar de inhoud was (is) minstens zo goed ♥️ Mijn Powersongs Playlist die ik jaren geleden maakte en die nog steeds goed van pas komt bij intervaltrainingen, ik zou er allerlei liedjes aan toe kunnen voegen, maar juist doordat dit relatief oude nummers zijn krijg ik tijdens het lopen nostalgische gevoelens en herinner ik me mooie hardloopmomenten, waardoor ik net even wat meer lijk te kunnen (zou tussen mijn oren kunnen zitten, maar het werkt wel). ♥️ De Have a Good Summer Run Facebookgroep, ik moet Facebook niet meer openen als ik aan het werk ben, of wanneer ik probeer te slapen (te veel berichtjes waar ik op zou kunnen reageren), maar als ik de tijd heb ♥️ Tuur die me enorm helpt met Have a Good Summer Run, ondanks dat hij ook weer dagelijks op school aan het werk is. Tuur maakt zich nooit zorgen dat hij het te druk heeft, dat hij ergens geen tijd voor heeft… over het tegenovergestelde van mij gesproken zeg maar. Ik ben vaak zo aan het stressen dat ik ergens te weinig tijd voor heb, wat weer zoveel energie kost dat het me migraine oplevert en ja dan heb ik dus echt te weinig tijd ♥️ Live Q&A’s op Facebook ♥️ Tuur in trouwpak ♥️ Duurlopen op (lage) hartslag. Tot een paar maanden geleden liep ik op deze hartslag zo’n 20-25 seconden per kilometer harder, maar je moet ergens beginnen. Gewoon dat ‘harde’ tempo lopen en dan na vijf/zes kilometer er al helemaal klaar mee zijn was ook niet de oplossing ♥️ Gemberthee ♥️ Dat Tuur een nieuwe gewoonte heeft, iedere keer als ik gestrest doe gaat hij mijn schouders masseren. Hij doet het vaak maar een seconden of 30 (helaas), maar het is lang genoeg om mij te herinneren aan het feit dat ik moet ontspannen ♥️ Alle foto’s die Jorrit maakt ♥️ Hardloopkleding van Tracksmith ♥️ Mijn nieuwe yoga/hardloopbroekje van Lululemon die lekker kort is en waar mijn telefoon ook nog eens in past ♥️ Het gevoel na een rondje krachttraining ♥️ Dat ik tegenwoordig na twintig minuten yoga mijn tenen aan kan raken met gestrekte benen ♥️ Dat ik de eerste maand als 31-jarige overleefd heb ♥️ De (pure) chocolade ballen van Lindt ♥️ Dat we een loopband in de slaapkamer hebben en dat ik nu op rustdagen een heerlijke wandeling kan maken en tegelijkertijd mijn favoriete Guilty pleasure serie kan kijken (Dynasty) ♥️ Burrata ♥️ Citroenijsjes ♥️ Mijn auto, ook al maak ik er amper gebruik van ♥️ Tuur ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

2 Reacties

  1. Manon
    juni 12, 2020 / 12:15

    Fijn lijstje weer! Nieuwe album van Kygo is hier ook favoriet. Net als de citroenijsjes van Liuk trouwens ;) Ik ben echt zo blij met HAGSR, vind het echt zo fijn om meer variatie te hebben in mijn trainingen. De Facebook groep inspireert enorm. Fijn weekend!

  2. Inge
    juni 12, 2020 / 13:22

    Ik vind dit zo’n heerlijke blogs! 😊