♥️: 1/2

JANUARI IS VOORBIJ! Halleluja. De maand die maanden leek te duren. Een van de redenen waar ik heel blij/dankbaar voor ben. Maar is nog heel veel meer om direct gelukkig van te worden…

♥️ Januari is eindelijk voorbij. Februari telt maar vier weken en maart is praktisch voorjaar ♥️ Over drie weken en een dag naar New York City! Ik tel de dagen af! ♥️ Ik bedacht me deze week ineens dat – als alles goed gaat met deze zwangerschap – ik nooit meer het eerste trimester hoef mee te maken. Ja, ik weet het, het is allemaal heel bijzonder en ik ben ook dankbaar voor de ervaring, maar kan die eerste drie maanden nou niet echt de mooiste periode van mijn leven noemen ♥️ De theetjes van Kusmi (vooral Lovely Night en Sweet Love), nu ik probeer te minderen met koffie (liefst niet meer dan een per dag) is dit wel een heel lekkere pick-me-up ♥️ De pasta’s van The Monday Pasta Club ♥️ Iedere vrijdagochtend tussen 7.00u en 8.00u de boodschappen bezorgd door Albert Heijn. Ik weet niet hoe lang we het blijven doen (want de kosten voor de boodschappen reizen wel de pan uit, wellicht kunnen we besparen als we bij andere supermarkten zouden kopen, daar heb ik nog niet naar gekeken), maar het is zo fijn om in een keer alles binnen te hebben en met een volle voorraadkast het weekend te kunnen beginnen ♥️ Aioli (oh zo blij dat het eerste trimester voorbij is ♥️ Babykleertjes… we hebben nog heel veel van Philippa liggen dat ook door een jongetje gedragen kan worden, maar ik heb in de sale toch een paar mooie pakjes voor de baby gekocht en het is zo schattig en klein en… aaaahhh ♥️ loempia’s op dinsdag van de markt bij mijn ouders ♥️ Dit weekend een nachtje naar Apeldoorn, Tuur een hardloopwedstrijd, Pip en ik aanmoedigen en samen zwemmen in het zwembad van het hotel. Zoveel zin in! ♥️ vers stokbrood van de Franse bakker met gezouten roomboter ♥️ De serie ‘The Good Wife’ ik keek hem vijf jaar geleden maar heb alleen de grote lijnen onthouden en de serie voelt nu dus weer als nieuw. Extra leuk om hem nu samen met Tuur te kijken ♥️ De boeken van Colleen Hoover, zo had ik een jaar geen enkele roman gelezen, zo las ik er ineens vier in een week, zin om er weer eentje te lezen, maar dat kan ik alleen doen op een dag dat ik verder niks gepland heb want als ik eenmaal begin heb ik geen rust meer voordat ik het boek heb uitgelezen ♥️ Pippa’s kusjes voor de baby op mijn buik ♥️ De gedachte aan alles dat ik ga eten in New York ♥️ Duolingo! Ik leer nu al 144 dagen achter elkaar Italiaans en vindt het nog steeds even leuk als in het begin. Merk nu wel dat ik wat meer moeite krijg met de grammatica, nu ook de verleden tijd erbij komt. Wellicht toch een keer een echte cursus Italiaans doen om dat onder de knie te krijgen, of gewoon een keer goed uitzoeken via Google hoe het met de werkwoordsvormen van de verleden tijd zit. Bij Duolingo leer je door het te doen, maar een beetje uitleg over waarom je het op die manier doet zou voor mijn geen overbodige luxe zijn ♥️ Miley Cyrus – Flowers, zo’n heerlijk nummer. Denk dat ‘ie nog lekkerder is als je single bent, als ik de tekst hoor denk ik aan mezelf van een jaar of acht geleden ♥️ Pippa’s blije hoofd als ze chocola krijgt ♥️ De zwangerschapslegging van Stieglitz ♥️ Mijn buikje die er niet meer uitziet alsof ik teveel gegeten heb, maar gewoon echt ‘zwanger’ is ♥️ Dat ik nog steeds 20 minuten achter elkaar kan hardlopen ondanks dat ik al 17 weken zwanger ben ♥️ Dat Pippa zichzelf steeds beter kan uitdrukken. Aangeven dat ze gepoept heeft, dat ze water wil, of dat ze wil slapen. Helaas weet ze ook hoe ze aan moet geven dat ze TV wil kijken (en wil ze dat iets te vaak), maar hé, hoort erbij ♥️ Tuur die ieder weekend broodjes bij de Franse bakker haalt terwijl ik nog in mijn bed lig ♥️ Volgende week eindelijk weer naar de kapper, dit haar heeft highlights nodig ♥️ Het gevoel na 30 minuten Pilates ♥️ Deze zomer gewoon ouders  van twee ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,

Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Elyse
    februari 1, 2023 / 15:42

    Wat een mooi lijstje weer!