8
apr

LOOK: Oui Oui Paris (II)

Posted in Outfit by Annemerel

 photo parisoutfit012.jpg


 photo parisoutfit04.jpg
 photo parisoutfit021.jpg
 photo parisoutfit05.jpg
 photo parisoutfit03.jpg

Als het regent denk je te weten hoeveel je verlangt naar mooi weer, maar je weet pas hoeveel je de zon gemist hebt, als de zon eenmaal schijnt. Gister was het weer hemels. Het was dan misschien maar 8 graden, het voelde als zomer! (Niet zo gek met de weersomstandigheden van de afgelopen maanden!).

Gister stond in het teken van RELAX. Ok, niet echt, we racete van hop naar her op onze fietsjes, maar mijn outfit moest daar natuurlijk wel op aangepast worden. Iets dat lekker zat en er ook nog enigszins toonbaar uitzag. Volgens mij ben ik in dat laatste geslaagd, want ik werd ten eerste door een Française aangesproken dat ze mijn stijl zo cool vond en daarna werd ik ook nog eens gevraagd waar ik mijn legging vandaan had. En dat in Parijs, waar ik me altijd een beetje een eendje voel (echte Françaises vind ik zo mooi!).

Wat ik droeg? Een legging van H&M, hardloopschoenen van Nike, een trui van Are You Swedish, een jasje van ZARA, een bril van Dolce & Gabbana en eh… mijn verjaardagscadeau; een tasje van Marc by Marc Jacobs. Ben je jarig geweest dan Annemerel? Uh nee, over 5 weken pas. Maar ik wilde zo graag een klein schoudertasje dat mijn moeder zei, dan koop je die toch alvast voor je verjaardag! It’s sooooo pretty!

Vandaag alweer de laatste dag in Parijs. Tijd vliegt! Ik ga er van genieten!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovinPosted in Outfit
Er zijn 42 reacties

 1. Lana zegt:

  Leuke outfit! Waar is je sjaal van want volgens mij staat dat er niet bij?

 2. Leuk! Nog veel plezier in Parijs!

 3. Charlotte zegt:

  Echt ENORM leuke outfit, ik vind elk item op zich heel leuk maar samen is het gewoon super! :-) Vanwaar komt je sjaal? Zag m al op instagram maar vind die ook echt heel tof!

 4. Laura zegt:

  Ohh, dat tasje! Echt een heel goed verjaardagscadeau haha! Veel plezier nog in Paris :)

 5. Joyce zegt:

  hele toffe outfit!

 6. Kelly zegt:

  Zeker een mooie outfit!

 7. Anouk zegt:

  Wat een leuke vrolijke outfit!

 8. Martina zegt:

  Leuk dat je een complimentje kreeg over je outfit :)

 9. Tedje zegt:

  Je ziet er ontzettend stylish uit, je kan het goed hebben die legging!

 10. Florine zegt:

  Wow echt een leuke outfit! Het Marc by Marc Jacobs Q Isabelle tasje is echt prachtig. Waar koop jij je Marc (by Marc) Jacobs spullen eigenlijk altijd? Veel in het buitenland natuurlijk ;), maar in Nederland gewoon bij de Marc Jacobs winkel in Amsterdam?
  X

 11. Floor zegt:

  Je schrijft zo leuk! En je hebt een leuke stijl! Love

 12. Maureen zegt:

  Dit is ook echt een toffe outfit!

 13. Melanie zegt:

  Niet echt mijn smaak, maar ik vind je schoenen wel erg vet!

 14. Sabien zegt:

  Lekker vrolijk! En dat tasje is LEUK! xoxo

 15. lisanneleeft zegt:

  Oehhh, je nieuwe tasje is pretty! Zou niet mijn eerste keuze zijn qua kleur, maar jij kan het goed hebben :D
  Leuk dat je een complimentje kreeg over je outfit, vind hem ook erg leuk :)

 16. Nina zegt:

  Erg sporty!! :)

 17. Ashley zegt:

  Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen (over sportschoenen), maar IK WIL DIE NIKES!

  Oja en je ziet er natuurlijk weer fab uit. Vind je tasje ook heel leuk! Gewoon heel erg vrolijk, je outfit! (dat is in fashionland vast geen mooi compliment ofzo, maar in mijn woordenboek is dat heel positief)

 18. Ellen zegt:

  Sportieve outfit, heel leuk!

 19. Mariska zegt:

  Echt een geweldige outfit! 1 van je leukste tot nu toe:)

 20. Suzanne zegt:

  Wat een leuk tasje! Zeker een mooi verjaardagscadeau!

 21. Kirsten zegt:

  Gave outfit (: je schoenen zijn gaaf!

 22. Hester zegt:

  Vrolijke outfit!

 23. Esmay zegt:

  Tof outfitje! ik ben fan van die legging!

 24. Marjolein zegt:

  Wat leuk je outfit! lekker sportief :), ik heb bijna dezelfde legging… Dat ding zit zo heeeeeeerlijk!

 25. Milou zegt:

  Gaaf! Maakt niet uit wat jij aantrekt volgens mij, alles staat je goed. Haha!

 26. ChellesBlog zegt:

  Veel plezier de laatste paar uurtjes in Parijs. Je outfit is werkelijk prachtig. -xx

 27. Nanda zegt:

  Oh die legging is geweldig!

 28. Aurelie zegt:

  Dat schoudertasje is prachtig! Wauw!

 29. Marjolijn zegt:

  Wooow, echt heel vet! je hebt echt een geweldige stijl!
  ik ben nieuw op blogspot.com, als iemand tijd heeft, neem een kijkje!
  http://fashionablerouge.blogspot.nl/
  xxx

 30. Eva zegt:

  Gave outfit en zo’n leuk tasje!! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 31. Wies zegt:

  Leuke outfit alleen vind ik een legging als broek dragen echt niet kunnen..

 32. Haha ik ben het wel een beetje eens met Wies, normaal gesproken vind ik leggings als broek echt een no-go. Maar met deze legging valt het wel mee door het drukke patroon. En je kunt het hebben.. ik hoef het niet te proberen ;-) Het tasje wil ik ooook maar dan in een andere kleur.

 33. Toffe outfit, zeg!

 34. Ashleey zegt:

  SUPER mooie outfit! Echt prachtig!

 35. Nuria zegt:

  Wat een heerlijke vrolijke kleuren!

 36. Kelly zegt:

  Heeeeee dat sportbroekje heb ik vorige week ook gekocht! Hij zo mooi en comfy (de beste combinatie ever)!
  Ik ben ook nog op zoek naar een tasje in die kleur, maar heb helaas nog geen betaalbare gevonden..

 37. Elma zegt:

  Nice! De legging heb ik ook, staat leuk met die nikes!

 38. lara zegt:

  Wat een vrolijke outfit! Staat heerlijk zomers! X

 39. Sterre zegt:

  Leuke outfit, staat heerlijk sportief!

 40. DQ zegt:

  Hele gave outfit! Dat tasje is echt pretty!