25
feb

Diary: 70

Posted in Diary by Annemerel

Photobucket

Toen ik maandagochtend om 7.00u de deur uitstapte voor een dagje Girlscene viel me iets op, het was voor het eerst dit jaar niet meer pikdonker, echte schemer wil ik het nog niet noemen, maar als ik op 7 maart (mijn eerst volgende Girlscene-werkdag) de deur uitstap, zal dat vast wel het geval zijn. I LIKE IT. Hoewel ik de lente en de zomer veel leuker vind, vind ik winter ook niet heel erg, maar nu mag het van mij wel weer wat lichter worden. Opstaan van de zon die in mijn slaapkamer schijnt, heerlijk (en dan niet om 10.00u ‘s ochtends wat afgelopen winter nog wel eens het geval was).

Afgelopen week werkte ik maandag, dinsdag en woensdag bij Girlscene en dat was helemaal niet vervelend. Dinsdag had ik een macaron workshop bij Poptasi in Amsterdam voor de lancering van de nieuwe Chubby Sticks. Heel erg gaaf! De Chubby Sticks zijn niet alleen heel erg mooi, ik kan ook weer wat van mijn bucketlist afstrepen, macarons gemaakt. Woensdag had ik ook weer een leuke presentatie, dit keer de presentatie van Wrangler’s nieuwe anti-cellulitis jeans. De jeans zijn geïmpregneerd met onder andere cafeïne en retinol, wat de benen verstevigd, daarnaast zijn ze ook verzachtend en kalmerend. Klinkt veelbelovend. Of het ook echt werkt weet ik niet, maar de broek zit in ieder geval heel erg lekker en dat is ook niet geheel onbelangrijk, toch?

Woendagmiddag kreeg ik al-weer te maken met migraine, dit keer besloot ik het net iets langer op kantoor te proberen. Met mijn favoriete “klassieke” muziek in mijn oren probeerde ik me van mijn collega’s af te zonderen (heel erg lastig) en vooral rustig te blijven. Tot half vijf hield ik het vol, daarna ben ik snel naar huis gegaan, de resterende artikelen schreef ik de volgende dag wel.

De volgende dag (donderdag) werd ik dus lichtelijk gestrest wakker. Ik moest niet alleen de resteren stukken voor Girlscene schrijven, ik moest ook mijn tas inpakken, een paar wassen draaien, een aantal stukken voor mijn blog schrijven, zeven facturen maken, naar een (zakelijke) afspraak en twee stukken voor Metro Mode schrijven. Ja en kijk, als je dan te maken krijgt met zoiets als nieuwe handschoenen die van de aardbodem verdwenen lijken te zijn…. JUP, dan flip ik. Dat deed ik dan ook. Uiteindelijk kwam alles goed natuurlijk, zoals altijd. Maar dat hoef je me dus heus niet te vertellen op het moment dat ik stress heb en mijn handschoenen nergens kan vinden, dan kun je maar beter uit mijn buurt zijn, anders krijg je de wind van voren (u bent gewaarschuwd!).

Vrijdagochtend stapten we om 8.15u in de auto en reden we richting Oostenrijk. Eerste stop? Een hotel net over de grens in Oostenrijk, het overnachtingshotel. Nadat we onszelf geinstalleerd hadden voor de nacht was het tijd voor mijn eerste wiener schnitzel van de week te eten. Love it! De volgende ochtend reden we na een zeer uitgebreid ontbijt richting Serfaus.

Ik ben zo blij dat we hier eindelijk zijn! Zaterdag hadden we een heerlijke zonnige dag, gisteren was het vooral heel erg koud en sneeuwde het, de ijspegels groeiden letterlijk aan mijn neus. Hoewel ik meer een mooi-weer skiër ben, ga ik ook daar niet dood aan, dan maar een extra keer naar binnen voor warme chocoaldemelk met slagroom of goulash soep.

Deze week mag ik nog lekker zes hele dag skiën, wat een heerlijk vooruitzicht!  Keep you posted!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovinPosted in Diary
Er zijn 27 reacties

 1. Kirsten zegt:

  Wat naar dat je last hebt van migraine.. Lijkt me heel vervelend. Wel super leuk dat je in Oostenrijk bent! (:

 2. Eva zegt:

  Heel leuk diary weer, heel veel plezier op je vakantie! xx

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com

 3. Nanda zegt:

  Oh wat een mooi lang haar heb je toch ook :)
  Die chubby sticks lijken me erg fijn!

 4. Benthe zegt:

  De jeans, dat klinkt nogal onrealistisch, maar zolang ze goed zitten! Fijne vakantie nog verder :)

 5. kim zegt:

  cafeïne en retinol in een trainingsbroek…? Klinkt interessant, haha. Nog veel plezier op wintersport!

 6. Josianne zegt:

  Macarons maken, dat lijkt me nou leuk om een keer te doen! Ik heb thuis de spullen er wel voor liggen, maar het is er nog niet van gekomen. Veel plezier met skiën!

 7. Martina zegt:

  Geniet van je vakantie!

 8. Tedje zegt:

  Ah wat vervelend dat je weer mirgraine had!! Gelukkig kwam alles goed :-)

 9. Florence zegt:

  Top diary weer! En pretty please vertel nog even welk merkje/naam je naggellakje draagt? It’s PRETTY

 10. Hester zegt:

  Die migraine is echt vervelend, telkens zo onverwacht en je wordt gelijk helemaal gevloerd! Ik krijg dan ook gelijk weer plaatsvervangende stress bij het lezen van donderdag, maar hé je bent er nu en volgens mij is het HEEL koud, maar goed, veel plezier nog! Die jeans klinken wel ideaal, hmmm ben benieuwd of het echt werkt. Het is trouwens wel ‘verstevigT’ in de zin ‘De jeans zijn geïmpregneerd met onder andere cafeïne en retinol, wat de benen verstevigd …’.

 11. Melanie zegt:

  Veel plezier in Oostenrijk nog! =D

 12. Marjolein zegt:

  Leuke diary weer! Die nieuwe broeken klinken heel bijzonder, haha. Maar macarons maken lijkt me wel super leuk! Ik heb ‘t eens zelf thuis gedaan, maar dat was een drama haha.

 13. danique zegt:

  Ziet er gezellig uit! Ik zou je graag willen mailen alleen ik kan nergens jouw emailadres vinden. Zou je die kunnen geven? Of doe je daar niet aan? haha xx

 14. ilse zegt:

  Fijne vakantie nog Annemerel, heerlijk weekje weer behalve je migraine. :)

 15. Marijn zegt:

  Die macarons zien er echt heerlijk uit! Geniet ervan in Oostenrijk :)

 16. Nuria zegt:

  Leuke diary! Die workshop macarons maken lijkt me heel erg leuk!

 17. Isabella zegt:

  Leuk om te zien!

 18. Suzanne zegt:

  Oh bah, migraine heel herkenbaar en dan ook nog eens thuis zien te komen. Ik had het laatst in de auto.. dood eng!

 19. Angelique zegt:

  Leuke diary! Maar wat balen inderdaad van je migraine, die kan zo vervelend zijn!

 20. Ashleey zegt:

  De jeans klinkt erg bijzonder!

 21. Simone zegt:

  Heel veel plezier nog in Serfaus!

 22. Oooh Oostenrijk, skiën, zalig! Ik wou dat ik ook kon gaan. De Alpen zijn nu ZO dichtbij voor mij (ik zie ze letterlijk vanuit mijn raam) maar een skiweekendje zit er voorlopig nog niet in. Hopelijk komt het er dit seizoen nog van. In ieder geval heel veel plezier daar nog!

 23. Phine zegt:

  Lovely Diary.. en mij oog valt ineens op ’70′, wauw, gewoon al 70x een diary.. hoe leuk is dat voor later.
  Ik vind het altijd onwijs leuk om deze te lezen, so keep them on your blog!

 24. Nina zegt:

  Leuk s je diary toch elke keer. Gewoon een kijkje in een anders dagboek ;)

 25. Marieke zegt:

  Wat heerlijk, zo’n weekje weg! :D Je foto’s op Instagram (en dus ook hier) zijn echt jaloersmakend. Geniet ervan!

 26. Marcella zegt:

  Fijn hoor, geniet van je vakantie!