24
feb

SUNDAY SPECIAL: #22


Kijken

Silver Linings Playbook

Vanavond worden in Los Angeles de Oscars uitgereikt, mijn favoriete film met Oscar-nominatie? Silver Linings Playbook met Jennifer Lawrence en Bradley – HOT – Cooper. Na deze film weet ik het echt heel erg zeker, Jennifer kan écht acteren. Ik hoop dat in ieder geval Jennifer het beeldje vanavond mee naar huis mag nemen!

Suits Season 1 & 2

Seizoen 2 van Suits is net afgelopen, tijd voor een marathon, zeker als je nog nooit een aflevering gezien hebt. Harvey Specter (Gabriel Macht) looks DAMN FINE en de serie is écht ERG goed.

Maken

Sunday Break/Brunchfeast
Photobucket
Het is tijd voor een Sunday Breakfeast! Ik sta als je dit leest waarschijnlijk op mijn ski’s, maar vorige week zondag had ik ‘s ochtends een heerlijk feestontbijt. Pak lekker uit, met scrambled eggs en zalm, vruchtensap, je favoriete thee, vers fruit en croissants, hmmmmmm!

Chocolademelk met slagroom

Omdat ik als je dit leest – als het goed is – de warme chocolademelk vandaag al op heb, vind ik dat ook jij vandaag warme chocolademelk met slagroom. Of je nu een suikerloos, melkloos, whateverloos dieet hebt, vandaag heb je vrijstelling. Hahaha!

Doen

Dromen over de zomervakantie
Photobucket
Ik bevind me momenteel in de sneeuw, maar ik kijk nu al uit naar de zomervakantie. Of nou ja, dat staat NU even op een laag pitje, want ik geniet nu HEUS wel hoor, maar het is ook fijn om te weten dat dit niet de laatste vakantie van het jaar is, toch. Droom je met me mee?

Luisteren naar mijn playlist


De playlist die ik momenteel luister is de playlist die ik dinsdag online zette. Heb jij hem al geluisterd?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovinPosted in Sunday Special
Er zijn 22 reacties

 1. Dat eten ziet er echt heerlijk uit!

 2. LounaBeauty zegt:

  Ik heb ook zo’n zin in de zonnnnn <3. Helaas, er ligt nu weer sneeuw buiten. Bah.

  Ga zo maar even een brownie pakken i.p.v. chocolademelk. Die heb ik gisteren namelijk vers gebakken. hihi

 3. Kirsten zegt:

  Leuk om te zien (:! Heerlijk al dat eten !

 4. annouska zegt:

  Wat een onwijs lekker ontbijtje :D En weer die slagroom :D

  Ik kijk ook al uit naar de zomervakantie!

 5. roos zegt:

  Ik wil heel graag naar Silver linings playbook en zou eigenlijk volgende week. Maar ik zie nu dat ie in mijn stad niet draait. :(

 6. Deborah zegt:

  Wat een fijne sunday special!
  Ben zo benieuwd naar silver linings playbook!

 7. Benthe zegt:

  Ook ik ben heel erg benieuwd naar Silver Linings Playbook! Jennifer Lawrence is gewoon zo ontzettend cute in interviews, ben helemaal weg van d’r :)

 8. Masha zegt:

  Silver Linings Playbook lijkt me echt super gaaf!

 9. Ashleey zegt:

  Silver Linings Playbook lijkt mij ook super vet!

 10. Marjolein zegt:

  Oeh die film wil ik zó graag zien! Binnenkort maar even naar de bios dus :D.

 11. kim zegt:

  Silver Linings Playbook heb ik inmiddels ook gezien (Volgens mij nav een blogje van jou, haha). en Suits vind ik ook echt een leuke serie!!

 12. Isabella zegt:

  Leuk! En door jou foto’s krijg ik ineens heel veel zin in warme chocolademelk met slagroom <3.

 13. Tedje zegt:

  Ik ben ook benieuwd naar Silver Linings Playbook!

 14. Merel zegt:

  Ik las over Jennifer: Ik hoop in ieder geval dat ze bradley vanavond mee naar huis neemt! HAHA!

 15. Martina zegt:

  Die film wil ik heel gaag zien!

 16. Marieke zegt:

  Ik ben ook heel benieuwd naar Silver Linings Playbook. Vind Jennifer Lawrence echt te gek, ook al in The Hunger Games (loveeed that movie). Suits staat op mijn lijst voor als ik klaar ben met Homeland!

 17. ilse zegt:

  Ik ben benieuwd naar de film, ik ben voor school an het arbeiten met heerlijke chocolademelk naast me. :)

 18. Dat ontbijt ziet er superlekker uit! En de chocolademelk ook.

 19. Nuria zegt:

  Dat ontbijt ziet er zoo lekker uit!!

 20. Jolien zegt:

  Dromen van de zomervakantie doe ik zeker vandaag!

 21. Janet zegt:

  Het laatste gedeelte van suits (alsin na de winterbreak) was echt VEEELS te kort. Ik had het gevoel dat ik er eindelijk in zat en toen was het alweer de season finale…