SNAPSHOT DIARY: 23/2

 photo Collages14.jpg


 photo Desktop208.jpg

Yes, het was Oscar-night! Het eerste dat ik ’s ochtends doe? De jurken bekijken natuurlijk! Emma Stone in deze jurk van Elie Saab is één van mijn favorieten!

Nog steeds niet helemaal fit, begin nu ook oorpijn te krijgen (IK WORD NIET ZIEK!), maar een laagje BB cream en een beetje mascara doen wonderen voor een mens. Frisse berglucht ook trouwens.

 photo Desktop208.jpg

Om kwart over acht heb ik een meeting met iemand van de persafdeling van SkiJuwel. Ik ontbijt met scrambled eggs (veel!) en een sinaasappeltje en drink deze heerlijke cappuccino. Het gebeurt niet vaak dat ik buiten Italië een goede cappuccino krijg voorgeschoteld, vooral in Oostenrijk maken ze er nog wel eens een potje van.

Ready to hit the slopes, voor de laatste keer dit jaar waarschijnlijk!

 photo Desktop208.jpg

En kijk nou, DE ZON IS TERUG!

Hier word ik nu oprecht heel erg blij van.

 photo Desktop208.jpg

Heel, heel, HEEL erg blij!

 photo Desktop208.jpg

Mijn ski-leraar heeft de taak op zich genomen om de perfecte ski-foto van mij te nemen, maar dat is zo makkelijk nog niet. Iedere keer gebeurt er wel wat.. op de linkerfoto maakte ik twee bochten en toen vloog er een ski uit (er zat sneeuw onder mijn schoen, beginnersfout) en op de foto rechts sta ik zo goed als stil.

 photo Desktop208.jpg

Tijd voor warme chocolademelk met slagroom…

En daarna voor wat poeder-skiën. Er ligt niet heel veel nieuwe sneeuw, maar het is precies genoeg voor mij. Hier kan ik mezelf wel een weg door banen.

 photo Desktop208.jpg

Zie je die rode vlek achter die boom, dat ben ik…

Mijn lunch is weer interessant. Apfelstrudel met lekker veel slagroom en een soort van Almdudler. Ik wilde eigenlijk weer voor Kaiserschmarrn gaan, maar dat hadden ze helaas niet meer (het was al kwart voor drie) en ik had geen zin in iets hartigs. Apfelstrudel dus. Kan prima als lunch.

 photo Desktop208.jpg

Na het skiën rij ik even naar het dorp Alpbach, het is een erg knus dorp. Alle huizen moeten op dezelfde traditionele manier gebouwd worden, daardoor heeft het echt nog een authentieke uitstraling. In veel andere dorpen in Tirol zie je dat de oude huizen worden afgebroken en er nieuwe super moderne gebouwen worden neergezet, hier is dat niet het geval. Vind ik leuk!

Om 16.00u parkeer ik mijn auto voor het hotel en duik ik mijn bed in met mijn MacBook. Eerst maar eens lezen hoe Claartje aan haar buikspieren gekomen is.

 photo Desktop219.jpg

Daarna is het tijd om een paar blogs te schrijven. Ik schrijf onder andere de brief naar Francien van deze week. Kunnen jullie raden waar hij deze week over gaat?! (het is niet echt moeilijk!).

Ook check ik alvast het weer van 8 maart in Den Haag.. De dag van de CPC. Ik bid voor windstil en 6-8 graden. Liefst geen regen, maar over een heel klein beetje miezer doe ik niet al te moeilijk.

Vervolgens doe ik nog een korte work-out en sta ik tien minuten onder een snoeihete douche in de hoop dat mijn hoest/bronchitis wat verlicht.

 photo Desktop219.jpg

Tijd voor het avondeten.. ik ga dit keer wat later, waardoor er weinig van het saladebuffet meer over is dat ik lust. Gelukkig is er nog een beetje ijsbergsla.

Dit keer ga ik wel voor de soep, het is een bouillon met een soort van deegbal erin, de deegbal laat ik staan, maar de soep is heerlijk. Lekker veel smaak.

 photo Desktop219.jpg

De roodbaars met aardappel gratin ging er ook goed in..

En het dessert was SUPER lekker, frambozen compote met iets van bladerdeeg en room.

Helaas begon mijn lichaam hierna echt te sputteren. Ik zal je de walgelijke details besparen maar laten we het er op houden dat ik… nee laat maar dat zijn ook al te veel details. Laten we het er gewoon op houden dat ik niet bang hoef te zijn dat ik ben aangekomen van dit menu… Jullie begrijpen vast dat ik de rest van de avond weinig meer heb uitgevoerd ;-)

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

  1. februari 25, 2015 / 12:01

    Wat een heerlijke wintersport foto’s weer en de jurk van Emma Stone vond ik ook echt een van de mooiste. Wat balen van het einde van de dag, hopelijk voel je, je snel weer beter!

  2. februari 25, 2015 / 12:08

    Aaah wat fijn die snapshot diary’s van je wintersport. Iedere keer als ik ze bekijk, krijg ik enorm veel zin in warme chocomelk met een grote toef slagroom. Bedankt daarvoor! ;-)

  3. februari 25, 2015 / 12:44

    Pff vervelend dat je je zo rot voelde! Het ziet er wel weer prachtig uit daar in Oostenrijk :)

  4. februari 25, 2015 / 12:48

    Ik vind jouw snapshot diary’s ZO LEUK! Wel vervelend dat het einde van je dag minder was :( Beterschap!

  5. februari 25, 2015 / 12:53

    Wat stom dat je lichaam het er niet helemaal mee eens is. Maar goed, met zo’n fijn uitzicht en doen waar je zin in hebt blijft er ook genoeg over om blij mee te zijn!

  6. februari 25, 2015 / 12:55

    Oh wat balen! Dat eten ziet er namelijk zo lekker uit! Gelukkig heb je er tijdens het eten nog wel van kunnen genieten!

  7. februari 25, 2015 / 13:00

    Zon, cappuccino en apfelstrudel wat wil je nog meer? Ja die klik naar Claartje die ga ik nu maken.

  8. februari 25, 2015 / 13:59

    Hmmmm al dat eten! Alleen die sla ziet er wel een beetje zielig uit haha.

  9. februari 25, 2015 / 14:56

    Ik vond de jurk van Emma Stone ook by far het mooiste. En omg. Die apfelstrudel & dat toetje! Die zien er zó lekker uit!

    • Kirsten
      februari 25, 2015 / 17:54

      Emma Stone en Jennifer Lopez waren ook mijn favorieten, zo mooi! Allebei Elie Saab ook ;)

  10. februari 25, 2015 / 15:10

    Ah balen dat je lijf toch echt tegengas geeft, wie weet blijft het hierbij! Beterschap!

  11. Evita
    februari 25, 2015 / 16:00

    Ziet er wel super mooi uit daar!! En mooie actiefoto’s haha!

  12. februari 25, 2015 / 16:09

    Oh wat balen dat je toch ziek bent geworden! Vind ik altijd zo akelig als ik op reis ben. Ik ben overigens nog nooit op wintersport geweest, maar dankzij jou wil ik nu wel eens gaan!

  13. Ilse
    februari 25, 2015 / 16:41

    De beste foto’s worden gemaakt als je het niet doorhebt -zeggen ze altijd-.
    Niet ziek worden Annemerel!

  14. februari 25, 2015 / 17:44

    Klinken als heerlijke dagen! Hopelijk word je niet ziek! Sterkte in ieder geval!

  15. Kirsten
    februari 25, 2015 / 17:55

    Ik geniet echt van het kijken naar al je prachtige wintersportfoto’s, ben nog nooit op wintersport geweest maar kan me opeens voorstellen dat je daar erg gelukkig van wordt! En niet te vergeten al dat overheerlijke eten, oh boy ;)

  16. februari 25, 2015 / 19:14

    Wauw, wat een perfecte laatste dag heb je gehad!