DIARY: 127

 photo Desktop417.jpg

Afgelopen maandag had ik last van een typisch gevalletje heimwee. Ik had het zo naar mijn zin gehad tijdens mijn wintersport persreis, ik wilde helemaal niet thuis zijn. Ik wilde alleen maar terug. Terug naar de sneeuw, terug naar de bergen, terug naar de gezelligheid. Goed, dat was natuurlijk een beetje uitgesloten, om vrij logische redenen. Ik zat al om 7.30u achter mijn MacBook aan tafel, maar er kwam niets uit. Het liefst was ik weer mijn bed ingedoken, maar ik had wel degelijk een deadline (Metro Mode) en ik had ook nog geen blog voor ’s middags geschreven. Even doorzetten dus.

Toen ik om 11.00u eindelijk klaar was met beide taken heb ik snel mijn hardloopkleding aangetrokken en ben ik naar buiten gegaan voor een duurloop van 35 kilometer. Die zou ik eigenlijk pas de volgende dag doen omdat ik de dagen ervoor mijn spieren zoveel belast had dat 35 kilometer waarschijnlijk wat teveel gevraagd zou zijn, maar ik kon niet meer achter mijn MacBook blijven zitten, ik moest naar buiten, actief bezig zijn. En dus ging ik die 35 kilometer lopen. Nou ja, jullie weten allemaal dat ik nooit die 35 kilometer voltooid heb, het werden er uiteindelijk 25 en 10 kilometers skeelerend.

’s Avonds kon ik zelfs niet genieten van het heerlijke eten dat mijn vriend gemaakt had en The Wolf of Wallstreet – ZO’N GOEDE FILM – kon me niet bekoren. Toen dus maar naar bed gegaan. Hopen dat ik de dag erna met een beter beentje uit bed zou stappen.

Dat deed ik gelukkig, dinsdag wilde ik nog steeds graag terug naar Oostenrijk, maar ik was inmiddels wel van de ergste heimwee verlost. Dat was de dag dat ik de blog van vrijdag schreef, waarin ik schreef waarom ik zo van de lente hield. ’s Middags heb ik samen met mijn zusje opgeruimd (serieus, dat doet ze uit vrije wil, vind ze LEUK… geloof je dat?), het enige dat ze ervoor terugwilde was dat ik haar thuisbracht met de auto, prima, toen ik bij mijn ouders was daar ook maar meteen gegeten, scheelde mij weer een tripje naar de supermarkt.

Woensdag werkte ik mijn eerste dagje van de week voor Girlscene, maar niet voordat ik een date met Laura op Station Haarlem gehad had. Dates met Laura maken alles beter. De rest van de dag was ik vooral heel erg hyperactief en toen Danique me ’s middags ook nog eens een cappuccino voerde was het helemaal erg met me gesteld. HYPER to the max.

’s Nachts kwam ik erachter dat ik was ingeloot voor de Marathon van New York. Oh my lord dat had ik echt niet verwacht. De rest van de nacht heb ik niet meer geslapen en de dag erna, toen ik op kantoor was, was dat goed te merken. Ik wilde alleen maar zzzzzzzlapen. ’s Ochtends had ik daar overigens nog helemaal geen last van, toen had ik zoveel energie dat ik een deel van mijn commute hardlopend gedaan heb. De terugweg deed ik overigens niet rennend meer. ’s Ochtends een vent, ’s avonds een mietje, hahaha.

Mijn weekend verliep iets anders dan gepland, een groot gedeelte heb ik bij mijn ouders doorgebracht. Ik had een Julia’s date met Laura (die me verwende met een bos prachtige bloemen), ik heb ein-de-lijk weer eens ‘geshopt’ met mijn moeder en zusje en ik heb op zondag een paar uurtjes van de zon genoten en het weekend zelfs afgesloten met een BARBECUE. Dat was lang geleden…

Deze week staan er ook weer een aantal leuke dingen op de planning, een bezoek aan de Velthuiskliniek, de gala première van The Other Woman (in aanwezigheid van Cameron Diaz, Kate Upton en Leslie Mann), een event van Nike met de GirlsLove2Run Crew en een dagje shoppen in het outletcentrum van Roermond. Not bad, right?

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

  1. maart 31, 2014 / 12:02

    zeker geen slecht vooruitzicht haha. Geniet er weer van!

  2. maart 31, 2014 / 12:13

    Wat lief dat je een bos bloemen kreeg van je vriendin! :) En klinkt goed, premiere en een event van Nike!

  3. maart 31, 2014 / 12:21

    Die salade (?) op de foto ziet er ook leker uit! Heerlijk he, dat zonnetje dit weekend. Ik had bij de vorige ‘hittegolf’ deze maand al de barbecue aangehad: zomergevoel :)!!

  4. maart 31, 2014 / 12:25

    Jeej! Wij hebben het weekend ook afgesloten met BBQ! Het was echt het perfecte weertje ervoor!

  5. maart 31, 2014 / 12:26

    Leuke week heb je weer achter de rug! Ik ga morgen ook naar de première van The Other Women, misschien zie ik je nog :)

  6. maart 31, 2014 / 12:34

    Leuke week! Ik was vrijdag nog in de outlet in Roermond, ik kocht bij Nike een drinkfles met een zakje eraan die je aan je hand kunt klemmen tijdens het hardlopen. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd… ;-)

  7. maart 31, 2014 / 12:49

    Veel plezier aankomende week! ik ben benieuwd naar het Nike event.

  8. maart 31, 2014 / 12:53

    Heel fijn vooruitzicht, geniet van je zonnige weekje! :D

  9. maart 31, 2014 / 13:04

    ” ’s Ochtends een vent, ’s avonds een mietje.” I lol’d, hahahaha! Ik ben benieuwd naar the Other Woman, of ‘ie net zo goed is als ‘ie lijkt. :-) Fijne week!

  10. maart 31, 2014 / 13:49

    Heerlijk weekje! Ben ik de enige die The Wolf of Wallstreet een verschrikkelijke film vindt? haha!

  11. maart 31, 2014 / 14:38

    leuke week wordt dit voor jou! have fun!

  12. maart 31, 2014 / 14:43

    wat een leuke week!

  13. Nadia
    maart 31, 2014 / 14:59

    Leuke week voor de boeg!

  14. Colette
    maart 31, 2014 / 15:01

    Leuke diary! Het outletcentrum van Roermond ligt bij mij om de hoek… niet verkeerd voor een dagje shoppen! ;-)

  15. maart 31, 2014 / 17:39

    Leuke week heb je weer achter de rug :) Ik heb dit weekend ook gebarbecued, heeeeerlijk in het zonnetje!

  16. maart 31, 2014 / 17:54

    Leuke week heb je voor de boeg! En je heimwee is eigenlijk alleen maar een goed teken! Je hebt het gewoon ongelooflijk naar je zin gehad daar. Oh en ik zou je zusje wel een hand kunnen geven, ik houuuu van opruimen haha

  17. Suuz
    maart 31, 2014 / 18:24

    waaaaauw!!! ga je naar premiere van The Other Woman !!! ik ben zooo ontzettend benieuwd naar die film!

  18. Tess
    maart 31, 2014 / 19:17

    Heee de eerste niet Earlybird diary haha ;) Werd misschien wel eens tijd voor vernieuwing, ik vind het leuk! Oh en ik ben heel benieuwd naar The Other Women, gaaf dat je naar de première mag!

  19. maart 31, 2014 / 21:07

    Fijne week met fijne foto’s weer!

  20. Janique
    maart 31, 2014 / 23:00

    Ja? Vond je de wolf of wall street leuk?

    Ik heb hem gezien met mijn date in de bioscoop, op een zondagavond, terwijl ik net een heel weekend had gewerkt, geen topcombi helaas…
    Misschien dat ik hem daarom ook niet leuk vond? Want ik ben het altijd wel eens met jouw filmkeuzes..;)

  21. april 1, 2014 / 02:19

    Tof vooruitzicht: veel plezier/succes :D

    En ik wil ook een zusje dat mijn kamer komt opruimen plz :D