Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
1
okt

#WERUNNYC2014: Marathon Bootcamp


 photo RecentlyUpdated181-1.jpg

Nog 32 dagen tot de New York Marathon, nog 28 dagen totdat ik in het vliegtuig stap richting New York. Dingen beginnen serieus te worden. Heel erg serieus. Sinds afgelopen maandag ben ik in Marathon-bootcamp.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
24
sep

#WERUNNYC2014: 5 weeks left, let’s do this


 photo RecentlyUpdated161-1.jpg

Goed nieuws lieve mensen, ik ben zo goed als genezen van de pijn in mijn lies/heup. Afgelopen donderdag had ik eindelijk een date met mijn nieuwe fysio en mijn vermoeden bleek te kloppen. Er was inderdaad een probleem met mijn bekken en het heeft waarschijnlijk te maken met die 80 baantjes die ik een paar weken geleden vanuit het nieuws zwom. Na een korte inspectie bleken mijn bekken niet recht te staan, 2 centimeter verschil. Dat kan er langzaam insluipen, maar mijn fysio denkt toch echt dat het met het zwemmen te maken heeft.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
22
sep

RUN BABY RUN: No Expectations


 photo RecentlyUpdated231.jpg

Ik kijk al een jaar uit naar de Vredesloop en sinds ik in mijn nieuwe huisje woon al helemaal. De Vredesloop wordt namelijk niet alleen in Den Haag gehouden, de start ligt ook nog eens op 200 meter van mijn studio. Dat is nog eens iets anders dan duizenden kilometers vliegen om een wedstrijd in New York te lopen ;-). Ach het heeft allebei zijn charmes.


Posted in Run Baby Run
17
sep

#WERUNNYC2014: No stress, or maybe a little…


 photo RecentlyUpdated130-1.jpg

Er ging bijna een hele week voorbij waarbij ik niet hardliep. Bijna inderdaad, want zondag ging ik maar liefst twee keer, op afraden van iedereen overigens, maar ik móest.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
10
sep

#WERUNNYC2014: Trouble in Paradise


 photo RecentlyUpdated113-1.jpg

Het voelde na het zwemmen gelijk eigenlijk al niet lekker, maar ik stond er niet echt bij stil. Ik voelde vaag iets in mijn lies, maar het was niet ontzettend vervelend, er gingen dus geen alarmbellen rinkelen. Ik liep een super snelle 6K, ik liep 10K, ik liep 25K en toen begon me ineens iets op te vallen, mijn lies deed nog steeds pijn. Shit. Ik liep dinsdag nog een ‘rustige’ 6K maar daarna heb ik mijn hardloopschoenen niet meer aangeraakt. Shit. Anderhalf jaar geleden was ik op 30 kilometer toen ik een liesblessure kreeg en daarom niet de Marathon van Parijs kon lopen, dat gaat me niet nog een keer gebeuren, echt niet.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running