Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
16
apr

RUN BABY RUN: Berlin here I come!


 photo Marathon-Course.jpg

Gistermiddag schreef ik over de marathon die ik dit najaar wil lopen. “Het liefst Berlijn, maar als dat niet lukt Amsterdam” schreef ik. Runningjunkie Cristiaen las dat en herinnerde zich een mail van de organisatie van de Berlijn-marathon (hij loopt hem wel, hij is ingeloot!) waarin stond dat je via een charity programma van RTL Duitsland ook de Marathon van Berlijn kunt lopen. Het bijzondere van dit programma, je hoeft geen 3000 euro sponsorgeld op te halen (iets dat ik met alle liefde doe, maar waar ik de komende tijd gewoon geen tijd voor heb), je betaalt gewoon zélf 60 euro extra bovenop de kosten van je startbewijs, en you’re in! Er waren maar een aantal startbewijzen beschikbaar, dus het was een kwestie van héél snel handelen.


8
apr

RUN BABY RUN: Running abroad


 photo Desktop564.jpg

Begin dit jaar, om precies te zijn dertien weken geleden, schreef ik vijftien hardloop-gerelateerde doelen voor 2015. Een aantal van die punten moet ik nog een beetje aan werken (om het zachtjes uit te drukken), maar er is ook al een doel dat ik kan afstrepen.


Posted in Run Baby Run, Running
1
apr

RUN BABY RUN: Tough


 photo IMG_2685.jpg

Het is zaterdagavond, een uurtje of 21.00u. Marloes en ik komen net uit de Après-ski ‘rollen’ in Obertauern en liggen met MacBooks in bed. We bespreken ons volgende tripje, naar Londen, dat een weekend later gepland staat. Ik weet niet hoe we er op komen, maar ineens hebben we besloten dat het heel erg cool zou zijn als we in Londen een hardloopwedstrijd konden lopen. Vijf minuten later heb ik twee wedstrijden voor het komende weekend gevonden. Een halve marathon (iets te lang, dan ben je de rest van het weekend kapot) en een ‘Tough Run’, wat dat ook mag voorstellen. Niet veel later zijn we voor de Tough Run, de vijf kilometer variant, ingeschreven.


Posted in Run Baby Run, Running
25
mrt

RUN BABY RUN: I can’t wait


 photo Recently Updated11.jpg


Posted in Run Baby Run, Running
18
mrt

RUN BABY RUN: Your first run!


 photo VVD_9225.jpg

Na mijn succesvolle CPC kreeg ik toch wat last van mijn knie. Mijn fysio adviseerde me om een weekje niet te rennen, er stonden toch geen belangrijke wedstrijden op het programma voor de komende weken. Voor de verandering besloot ik een keer verstandig te zijn en zonder tegenstribbelen te luisteren naar de expert. Op wat hardlopen tijdens drie(!) verschillende hardloop fotoshoots na hield ik me koest. Er valt dus weinig te vertellen over mijn eigen hardloopprestaties van afgelopen week. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om iets te schrijven voor beginnende lopers. Er wordt me namelijk heel vaak gevraagd naar een hardloopschema voor beginners en vorige week maakte ik eindelijk (in samenwerking met Marloes, met een hardlooptrainers diploma op zak) een schema voor beginners.


Posted in Run Baby Run, Running