Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
26
nov

RUN BABY RUN: Practice makes perfect


 photo RecentlyUpdated204-1.jpg
Als je goed kijkt, zie je dat de foto’s hierboven bijna identiek zijn aan de foto’s die ik vorige week plaatste. En dat is een zéér goed teken. De foto’s maakte ik vorige week maandag tijdens een rondje van 6K door het Westbroekpark. Hetzelfde rondje rende ik afgelopen week nog drie keer. Ik had geen enkele keer tijd om een foto te maken, want ik kon alle drie de keren die zes kilometer rennen zonder te stoppen. Practice makes perfect, perseverence is key en never quit.


Posted in Run Baby Run
19
nov

RUN BABY RUN: Back to where we started


 photo RecentlyUpdated282.jpg

Toen ik in juni 2006 mijn eerste rondjes hardliep deed ik dat vooral omdat ik dacht dat het een snelle manier was om gewicht te verliezen. Dat bleek bij mij niet helemaal het geval te zijn, maar dat maakte al snel niets meer uit, want ik genoot van het lopen. Nu, ruim acht jaar later, loop ik nog steeds omdat hardlopen me een fijn gevoel geeft. Hoewel dat fijne gevoel de afgelopen twee weken ver te zoeken was.


Posted in Run Baby Run, Running
12
nov

RUN BABY RUN: This won’t happen again!


 photo illbeback.jpg

We zijn inmiddels tien dagen verder en ik heb inmiddels voor mezelf op een rijtje gezet wat er nou precies fout gegaan is en hoe ik dit in het vervolg misschien kan voorkomen. Want een vervolg, dat komt er zeker. Misschien niet in 2015 in New York, maar dit was zeker niet de laatste marathon die ik op mijn naam gezet heb. Rotterdam 2015? Ik zwoor een half jaar geleden nodig dat ik die nooit meer ging lopen. Londen? Is alweer compleet vol. Parijs? Ik ben een klein beetje klaar met vals plat. Berlijn? Het is pas in september, maar als ik de mogelijkheid krijg (lees: ingeloot word) ben ik daar zeker bij. En dan maak ik de volgende vijf fouten dus niet…


Posted in Run Baby Run, Running
5
nov

#WERUNNYC2014: What happened


 photo fbcafcfb50d40893c098fde587e87b89.jpgKun je me vinden op deze foto, gemaakt op 26 mijl door Eva?

4.16.48, het is geen schande, het is de 20734ste plek van 50564 finishers van de New York Marathon dit jaar. De gemiddelde tijd die er gelopen werd was 4.34.45, dat is bijna 18 minuten langzamer dan mijn tijd. Vorig jaar was de gemiddelde tijd 4.18, mijn tijd was toen 4.05, dertien minuten langzamer dan mijn tijd, wat dat betreft heb ik het dus nog niet eens zo gek gedaan afgelopen zondag. Maar toch kan ik niet echt tevreden zijn.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
21
okt

#WERUNNYC2014: Taper


 photo RecentlyUpdated264.jpg

De taper-periode is ingegaan en het aantal kilometers dat ik afgelopen week lag drastisch lager dan dat van vorige week, ik ging van 75 naar nog geen 20 kilometer. Eigenlijk een klein beetje te weinig, maar ik heb zoals gewoonlijk een goede reden (ja echt).


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running