Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
15
apr

MARATHON ROTTERDAM: Random Thoughts – before, during & after


 photo randomthoughts.jpg

Is er nog niet genoeg over de Marathon van Rotterdam gesproken? Waarschijnlijk wel, maar ik kan het nog steeds niet laten om er nogmaals iets over te zeggen… Ik presenteer, marathongedachten vlak voor, tijdens en na de marathon.


Posted in Marathon, Run Baby Run, Running
14
apr

ROTTERDAM MARATHON: The truth, and nothing but the truth


 photo RecentlyUpdated457.jpg

Ok, daar is ‘ie dan, mijn Rotterdam Marathon verslag! Gisterochtend werd ik al om 6.00u wakker, ik had twee uur voor mijn ochtendritueel, twee uur waarin ik havermout en pannenkoeken at en heel veel thee en rode bietensap dronk. Ik ging 100.000 keer naar het toilet en liep om 8.00u, zoals gepland, de deur uit. Vervolgens ging ik naar Rotterdam, waar ik om 9.00u aankwam. Ik ben op het station nog drie keer naar het toilet geweest en dronk een espresso bij Starbucks. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar de kluisjes van ABN Amro om mijn spullen in op te bergen. Dat kostte nogal wat tijd. Ik moest natuurlijk ook wéer naar het toilet en ook dat nam veel te veel tijd in beslag (seriously, zes dixies?). Ik kwam net op tijd bij mijn startvak aan, maar daar kon ik helaas niet meer in, helemaal vol. Gelukkig liep het na het eerste startschot een beetje door en ik vond zelfs Lindsey nog! Yes, nu was ik er écht klaar voor!


Posted in Marathon, Run Baby Run, Running
13
apr

ROTTERDAM MARATHON: DONE!


 photo RecentlyUpdated456.jpg

OMG! It’s DONE! Ik heb gehuild, ik heb gewandeld, ik heb gesprint, ik heb geschreeuwd, ik heb gelachen, ik heb gelopen alsof mijn leven ervan af hing en het leverde me uiteindelijk een PR van 3.58.26 op. Vijfentwintig seconden sneller dan anderhalf jaar geleden in Amsterdam. Natuurlijk had ik gehoopt iets meer van die tijd af te snoepen en tot 27 kilometer dacht ik nog dat dat me zou lukken. Maar toen kwam de man met de hamer en halleluja, dat ik überhaupt nog een PR gelopen heb is een heel groot wonder. En weet je wat heel erg positief is van dit ‘minimale PR’, het is de volgende keer niet zo lastig om weer een PR te lopen ;-).


Posted in Marathon, Run Baby Run, Running
13
apr

ROTTERDAM MARATHON: 26-3 hours before the start


 photo RecentlyUpdated455.jpg

IT’S D-DAY! OMG, over drie uur gaat het startschot van de Rotterdam Marathon en een kwartier later gaat mijn startschot (ik zit in de tweede startgolf). De spanning is nu echt goed te voelen in mijn buik.. laten we eerst nog even op de afgelopen 24 uur terugkijken.


Posted in Marathon, Run Baby Run, Running
12
apr

ROTTERDAM MARATHON: 50-26 hours before the start


 photo RecentlyUpdated454.jpg

Help! Over 26 uur gaat het startschot van de Rotterdam Marathon (ik schrijf dit vanmorgen om half negen). De afgelopen 24 uur was ik met weinig anders bezig dan de marathon. Ook al is dat al mijn derde marathon en is dit niet mijn laatste marathon (New York, New York!), ik ben er mee bezig… zenuwachtig wil ik het niet noemen, maar gezonde spanning.. Een dagboek van de afgelopen 24 uur.


Posted in Marathon, Run Baby Run, Running