Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
24
sep

#WERUNNYC2014: 5 weeks left, let’s do this


 photo RecentlyUpdated161-1.jpg

Goed nieuws lieve mensen, ik ben zo goed als genezen van de pijn in mijn lies/heup. Afgelopen donderdag had ik eindelijk een date met mijn nieuwe fysio en mijn vermoeden bleek te kloppen. Er was inderdaad een probleem met mijn bekken en het heeft waarschijnlijk te maken met die 80 baantjes die ik een paar weken geleden vanuit het nieuws zwom. Na een korte inspectie bleken mijn bekken niet recht te staan, 2 centimeter verschil. Dat kan er langzaam insluipen, maar mijn fysio denkt toch echt dat het met het zwemmen te maken heeft.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
17
sep

#WERUNNYC2014: No stress, or maybe a little…


 photo RecentlyUpdated130-1.jpg

Er ging bijna een hele week voorbij waarbij ik niet hardliep. Bijna inderdaad, want zondag ging ik maar liefst twee keer, op afraden van iedereen overigens, maar ik móest.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
10
sep

#WERUNNYC2014: Trouble in Paradise


 photo RecentlyUpdated113-1.jpg

Het voelde na het zwemmen gelijk eigenlijk al niet lekker, maar ik stond er niet echt bij stil. Ik voelde vaag iets in mijn lies, maar het was niet ontzettend vervelend, er gingen dus geen alarmbellen rinkelen. Ik liep een super snelle 6K, ik liep 10K, ik liep 25K en toen begon me ineens iets op te vallen, mijn lies deed nog steeds pijn. Shit. Ik liep dinsdag nog een ‘rustige’ 6K maar daarna heb ik mijn hardloopschoenen niet meer aangeraakt. Shit. Anderhalf jaar geleden was ik op 30 kilometer toen ik een liesblessure kreeg en daarom niet de Marathon van Parijs kon lopen, dat gaat me niet nog een keer gebeuren, echt niet.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
3
sep

#WERUNNYC2014: Two Months


 photo RecentlyUpdated82-1.jpg

Gisteren was het precies 2 maanden voor de New York Marathon. Ik heb nog geen vlucht geboekt, mijn hotel staat ook nog niet vast en ik heb verder ook nog maar vrij weinig geregeld. Maar hé met het rennen gaat het wel goed ;-).


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
27
aug

#WERUNNYC2014: #10


 photo RecentlyUpdated66-1.jpg
Nog tien weken tot de New York Marathon, ik zit op dit moment op de helft van mijn training. Tijd vliegt, maar ik ben op dit moment wel waar ik had willen zijn in mijn training, dus geen stress.