SUMMER READING: Nice is just a place in France

 photo niceisjustaplaceinfrance.jpg

Eén van mijn favoriete Instagramaccounts is het account van de ‘Betches’. Negen van de tien keer moet ik gewoon keihard lachen om hun instagramposts. Voorbeeldjes? “Stop editing ur pics, what if u go missing. How can we find you if you look like Beyonce on Instagram and waka flocka in person?” Of “Sorry I haven’t texted you in a while, I haven’t been drunk”. En mijn favoriet… “Have you ever done some really deep investigating but then realize that you can’t say anything because you’ll end up looking like a crazy bitch”. Need I say more, I love them!!!

Bekijk bericht

SUMMER READING: Me, Earl and the Dying Girl

 photo me earl dying girl.png

Omdat ik zelf momenteel veel te druk bezig ben met het schrijven van mijn eigen boek heb ik Roos weer een boek laten lezen. Zo handig zo’n lief en vooral leuk zusje. Zelf ben ik ook in Me, Earl and the Dying Girl begonnen en het eerste hoofdstuk vond ik meteen al leuk. Maar toen kwam real life tussen het boek en mij en zei ik ‘Rooooos please lees dit boek want het is volgens mij hartstikke leuk maar ik heb geen tij-ijd!!!’. Goed, dan geef ik nu het woord aan Roos.

Bekijk bericht

SUMMER READING: 800 Grapes

 photo eight-hundred-grapes-9781476789255_hr.jpg

Dat je een boek gaat lezen en dat je absoluut niet weet waar het boek over zal gaan. Dat je helemaal niets weet voordat je het boek digitaal open slaat. Dat had ik toen ik in Italië aan Eight Hundred Grapes van Laura Dave begon. Het voordeel van helemaal niets weten is dat je je helemaal door het boek kan laten meeslepen zonder ook maar een vooroordeel. Het nadeel? Als je het lastig vindt om je door de eerste hoofdstukken te worstelen, dan heb je ook niet heel erg veel reden om door te lezen, want je weet niet wat er verder nog gaat komen, er is niets dat je kan overtuigen om verder te lezen.

Bekijk bericht

SUMMER READING: An Abundance of Katherines

 photo 9780141346090.jpg

Door Roosmarijn – Ik heb bijna 2 jaar geleden bij bol.com een box met 5 boeken van John Green gekocht, binnen no time had ik The Fault in Our Stars, Looking for Alaska en Paper Towns gelezen. Toen was het de beurt aan An Abundance of Katherines (letterlijke betekenis: een overvloed aan Katherines), een boek dat om precies te zijn een jaar op mijn nachtkastje heeft gelegen voordat ik eindelijk de moed bij elkaar geraapt had om hem deze zomervakantie eindelijk te lezen.

Bekijk bericht

SUMMER READING: The Rosie Project

 photo WhatImReading-RosieProject.jpg

Ik zal niet ontkennen dat de titel van dit boek me niet heeft overgehaald om het boek te lezen. The Rosie Project klonk gewoon heel erg leuk. Niet in de laatste plaats omdat ik mijn zusje altijd Rosie noem. Ik weet dat deze selectie-methode voor het kiezen van een boek ietwat suf is, maar hé, uiteindelijk was het geen slechte keuze. Het feit dat het boek ook al tijden bovenaan allerlei ‘To-Read’ lijstjes staat, heeft natuurlijk ook meegeholpen.

Bekijk bericht