SUMMER READING: An Abundance of Katherines

 photo 9780141346090.jpg

Door Roosmarijn – Ik heb bijna 2 jaar geleden bij bol.com een box met 5 boeken van John Green gekocht, binnen no time had ik The Fault in Our Stars, Looking for Alaska en Paper Towns gelezen. Toen was het de beurt aan An Abundance of Katherines (letterlijke betekenis: een overvloed aan Katherines), een boek dat om precies te zijn een jaar op mijn nachtkastje heeft gelegen voordat ik eindelijk de moed bij elkaar geraapt had om hem deze zomervakantie eindelijk te lezen.

Bekijk bericht

SUMMER READING: The Rosie Project

 photo WhatImReading-RosieProject.jpg

Ik zal niet ontkennen dat de titel van dit boek me niet heeft overgehaald om het boek te lezen. The Rosie Project klonk gewoon heel erg leuk. Niet in de laatste plaats omdat ik mijn zusje altijd Rosie noem. Ik weet dat deze selectie-methode voor het kiezen van een boek ietwat suf is, maar hé, uiteindelijk was het geen slechte keuze. Het feit dat het boek ook al tijden bovenaan allerlei ‘To-Read’ lijstjes staat, heeft natuurlijk ook meegeholpen.

Bekijk bericht

SUMMER READING: Killing Monica (#9)

 photo killing-monica.jpg

Sex and the City is een van mijn favoriete series ooit gemaakt (naast The OC en Gossip Girl) en daarom is Candace Bushnell één van mijn favoriete schrijfsters. Ik was dan ook heel blij toen ik las dat ze een nieuw boek had uitgebracht, Killing Monica. Het feit dat het boek door velen met de grond gelijk werd gemaakt, mocht de pret niet drukken. Met één vinger op de knop (en na het invoeren van mijn wachtwoord) kocht ik het boek in iBooks.

Bekijk bericht

SUMMER READING: Luckiest Girl Alive

 photo luckiest-girl-alive-9781476789637_hr.jpg

Alles aan ‘Luckiest Girl Alive’ van Jessica Knoll trok me aan. De quote op de cover waarin de schrijfstijl vergeleken wordt met Gillian Flynn (Gone Girl), de cover met de gele en roze letters (ja, ik judge een boek regelmatig bij zijn cover), de titel ‘Luckiest Girl Alive’. En de belofte van de New York Times dat het boek zou gaan over een succesvol magazine schrijfster uit New York City die wordt geconfronteerd met dingen uit haar verleden die haar leven zullen veranderen.

Bekijk bericht

SUMMER READING: Girl Online (#7)

 photo GIRL_ONLINE_FRONT_NONCOMP_RGB.jpeg

Girl Online van Zoë Sugg is alweer een half jaartje uit, toch pakte ik een paar weken geleden het boek er pas bij. Ik had wel eens van Zoë – beter bekend als Zoella – gehoord, ze heeft meer dan acht miljoen (!) volgers op YouTube, dat is niet te missen natuurlijk. Mijn zusje keek haar video’s al een tijdje, ik vond het maar niets, totdat ik een keer een video van Zoë van begin tot eind bekeek (onder het mom van ‘zelfstudie’) voor het wist had ik haar laatste vijf video’s allemaal bekeken, oeps, zo gaan die dingen.

Bekijk bericht