Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
24
aug

SUMMER READING: The One & Only


 photo TOAO_100132.jpg

Normaal gesproken lees ik een chicklit binnen twee dagen uit, soms heb ik er drie dagen voor nodig als ik net wat minder tijd heb. Over dit boek van 400 pagina’s deed ik ruim anderhalve week. Ik weet niet wat het probleem nu precies was, ik wilde wel doorlezen en ik was écht benieuwd hoe het verder ging. Maar het ging gewoon tergend langzaam. Normaal niet zo’n probleem, maar ja als je een deadline hebt omdat je review op zondag om 17.00u online moet, dan moet je wel doorlezen.


Posted in Books, Summer Reading
17
aug

SUMMER READING: The Vacationers


 photo vacationers-emma-straub.jpg

Vorige week schreef ik over ‘Where’d you go Bernadette?‘ Een boek van Maria Semple. Vandaag wil ik het graag hebben over The Vacationers, een boek van Emma Straub en met een lovende quote van Maria Semple op de cover. De cover van dit boek zag er voor mij uit als vakantie, de titel van dit boek bevestigde dat. In theorie dus een ultieme summer beach read.


Posted in Books, Summer Reading
10
aug

SUMMER READING: Where’d you go Bernadette


 photo 9781780221243.jpg

Where’d you go Bernadette van Maria Semple stond al lang op mijn verlanglijstje, maar vorig jaar kwam het er uiteindelijk niet van om hem te lezen. Natuurlijk had ik hem ook in, laten we zeggen november, kunnen lezen. Maar weet je wat het is, tijd maken voor een boek gaat een stuk makkelijker als ik iedere zondag die deadline heb voor een boek-blog. Het is eigenlijk een beetje hetzelfde als met hardlopen. Natuurlijk kan ik ook 30 kilometer hardlopen als ik geen marathon op het programma heb staan, maar wanneer ik die stok niet achter de deur heb is het toch een stuk lastiger om er aan te beginnen. Tijd is zeer zekere een issue.


Posted in Books, Summer Reading
3
aug

SUMMER READING: Uganda Be Kidding Me


 photo t8ze.jpg

Na het boek waar ik vorige week over schreef (Me Before You) kon ik twee dagen even helemaal geen boek meer lezen. Het enige dat ik gedaan heb is de laatste 100 pagina’s van Me Before You over en over lezen. De laatste keer dat ik dat gedaan heb was toen ik Harry Potter and the Deathly Hallows uit had en ik Snape’s Story maar bleef lezen. Het was mijn moeder die op een gegeven moment zei “Annemerel, ga NU een gezelliger boek lezen want nu weet je wel wat er in stond”. Ok mam, je hebt gelijk. Omdat ik niet weer voor een verrassing wilde komen te staan, ben ik maar voor een boek gegaan waarvan ik zeker wist dat het niet dramatisch zou zijn, ik ging voor een boek van de Amerikaanse comédienne en talkshow host Chelsea Handler.


Posted in Books, Summer Reading
27
jul

SUMMER READING: Me Before You


 photo me-before-you-book-cover.jpg

Toen ik aan Me Before You begon wist ik absoluut niet meer wie het boek me had aangeraden en ik wist in de verste verte niet waar het over ging. Het had net zo goed over een vakantieliefde kunnen gaan als over een moeder en dochter. Uiteindelijk bleek het over geen van beide te gaan. Als je net als ik graag blanco boeken in gaat, klik dan vooral niet op ‘Read More’, maar race dan meteen naar Bol.com (of een andere boekenwinkel natuurlijk) om het boek van Jojo Moyes te kopen. Wil je liever iets meer weten voordat je eraan begint, of ben je gewoon ontzettend nieuwsgierig naar mijn verhaal, lees dan vooral verder.


Posted in Books, Summer Reading