Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
23
mrt

SUNDAY READING: 10 Favourite novels (ever)


 photo Desktop30.jpg

Boeken kunnen mij, meer nog dan films en series, meenemen in een andere wereld. Net als met muziek heb ik een vrij uiteenlopende smaak. Ik houd van klassiekers zoals The Great Gatsby, maar geniet net zoveel van een boek als Shopaholic. Ik zet mijn tien favoriete boeken (ooit!) op een rijtje, willekeurige volgorde..


Posted in Books, Summer Reading
2
feb

SUNDAY READING: Divergent


 photo Divergenthcc2.jpg

Al ruim anderhalf jaar wilde ik beginnen in Divergent, het eerste deel uit een Hunger-Games-achtige trilogie van Veronica Roth. Maar het kwam er niet van. Ik las heel veel boeken, maar Divergent was er geen van. Tot afgelopen week. Op 20 maart komt de verfilming van het boek uit en na het zien van de trailer wist ik; die film moet ik zien. Maar als ik die film eenmaal gezien zou hebben, zou ik het boek niet meer lezen. Het was dus nu of nooit zeg maar. Het werd NU en ik heb daar absoluut geen spijt van.

Als je net als ik het boek wilt lezen zonder echt te weten waar over het gaat, klik dan vooral niet verder en bestel dat boek gewoon. Heb je iets meer overtuiging nodig? Lees dan vooral verder!


Posted in Summer Reading
6
okt

SUNDAY READING: Bridget Jones – Mad About The Boy


 photo bridget-jones-mad-about-the-boy.jpg

Al maanden kijk ik uit naar de nieuwste Bridget Jones, maar toen ik twee weken geleden las dat dit boek 16 jaar later zou afspelen en Bridget een 51-jarige weduwe zou zijn, begon ik toch te twijfelen. Mark Darcy, dood? Are you KIDDING me? Ik barstte nog net niet in tranen uit. Hoe kon schrijfster Helen Fielding dat nou doen? HOE KON ZE MARK DARCY NU DOOD LATEN GAAN? Ik begon oprecht te twijfelen aan het feit of ik dit boek wel wilde lezen. Maar toen ik afgelopen woensdag bij The American Book Center in Amsterdam was en geheel tegen verwachting in ‘Mad About The Boy’ op de plank met nieuwe boeken aantrof (de release datum is 15 oktober) wist ik niet hoe snel ik met het boek in mijn handen naar de kassa moest lopen.


Posted in Summer Reading
2
sep

SUMMER READING: Round-up


 photo RecentlyUpdated310.jpg
15 weken, 15 boeken… Het was een mooie zomer. Vorig jaar deed ik precies hetzelfde, maar ik moet zeggen dat ik het dit jaar een stuk beter gedaan heb dan vorig jaar. Wat boeken kiezen betreft dan. Ik kan zo uit mijn hoofd geen boek noemen dat ik niet met plezier gelezen heb.. Misschien was Revenge Wears Prada van Lauren Weisberger nog wel de grootste tegenvaller, maar dat kwam vooral omdat ik er een jaar lang naar had uitgekeken en super hoge verwachtingen had. Goed, het lijkt me tijd om de boeken eens op een rijtje te zetten..


Posted in Books, Summer Reading
1
sep

SUMMER READING: The Cuckoo’s Calling


Het eerste dat door mijn hoofd schoot toen ik half juli las dat J.K. Rowling onder een pseudoniem een boek had gepubliceerd was: DIE MOET IK LEZEN. De lijst met excuses waarom ik het boek niet diezelfde middag nog ben gaan lezen, maar bijna twee maanden gewacht heb, wil ik jullie besparen. Maar ik ben toch blij dat ik op de valreep (dit is de laatste Summer Reading voor deze zomer) toch nog J.K. Rowlings boek gelezen heb.


Posted in Books, Summer Reading