SUNDAY READING: See Me

 photo 201510-see-me1.jpg

Ik geef het toe, ik ben lichtelijk verslaafd aan Nicholas Sparks boeken. De films zijn fijn, Safe Haven, The Lucky One, Dear John… The Notebook heb ik nu minstens twintig keer gezien. Maar zijn boeken, daar ben ik nog veel meer emotioneel in geïnvesteerd. In plaats van anderhalf uur meeleven, ben ik vaak zo’n tien uur zoet met een Nicholas Sparks boek, als het niet meer is. Zeker als het boek zo dik is als See Mee. 751 pagina’s telde het boek dat ik via de iTunes Store gekocht had.

Bekijk bericht

SUNDAY READING: Love x Style x Life

 photo IMG_5203.jpg

Ik weet niet meer hoe lang het geleden is dat mijn favoriete blogger haar boek aankondigde, maar sinds die dag staat 27 oktober in mijn geheugen gegrift als de dag dat Garance haar boek lanceert. Ik overdrijf niet. Ik ben nu eenmaal nogal autistisch als het gaat om het onthouden van data. Afgelopen dinsdag was het zover en toen ik een dag later weer in Nederland was, was het eerste dat ik deed toen ik ‘s ochtends wakker werd mijn MacBook pakken en het boek bestellen op Bol.com. Dat had ik natuurlijk ook eerder kunnen doen, maar soms weet je het niet bij Bol.com, dan bestel je een boek van te voren en dan blijkt dat ze het uiteindelijk niet meteen kunnen leveren. Ik keek het dus eerst nog even aan, voordat ik straks nog een week op mijn boek moest wachten. Goed, ik bestelde het boek bij Bol.com en een paar uur later kon ik het boek al bij mijn favoriete Albert Heijn (de AH waar ze verse sushi verkopen) ophalen. Jullie begrijpen dat ik niet alleen met het boek naar huis ging, maar ook een bakje sushi. Good things come in pairs, zo gaat dat ook met goede boeken en sushi.

Bekijk bericht

SUMMER READING: P.S. I Still Love You

 photo PS-ISLY.jpeg

Heb je dat ook wel eens, van die weken dat je hoofd gewoon niet naar lezen staat. Dat je in je hoofd met van alles tegelijk bezig bent en dat concentreren op een boek gewoon heel lastig is. Ik heb dat sinds mijn zomervakantie. Gelukkig heb ik tijdens mijn zomervakantie een aantal boeken gelezen zodat ik na mijn zomervakantie nog even vooruit kon, maar afgelopen weken was het lastig. Het boek van vorige week ‘Nice is just a place in France’ was te doen omdat het vooral grappig was en je niet echt in een verhaal hoefde te komen, maar deze week was lastiger. Ik wilde eerst een serieuze roman gaan lezen, maar ik kwam er gewoon niet in, te afgeleid door van alles en nog wat. Uiteindelijk besloot ik op aanraden van jullie het tweede deel van ‘To all the boys I’ve loved before’ te lezen, dat boek las ik in januari en het vervolg kwam deze zomer uit. Het is een Young Adult-boek, dus niet zo lastig om te lezen.

Bekijk bericht

SUMMER READING: Nice is just a place in France

 photo niceisjustaplaceinfrance.jpg

Eén van mijn favoriete Instagramaccounts is het account van de ‘Betches’. Negen van de tien keer moet ik gewoon keihard lachen om hun instagramposts. Voorbeeldjes? “Stop editing ur pics, what if u go missing. How can we find you if you look like Beyonce on Instagram and waka flocka in person?” Of “Sorry I haven’t texted you in a while, I haven’t been drunk”. En mijn favoriet… “Have you ever done some really deep investigating but then realize that you can’t say anything because you’ll end up looking like a crazy bitch”. Need I say more, I love them!!!

Bekijk bericht

SUMMER READING: Me, Earl and the Dying Girl

 photo me earl dying girl.png

Omdat ik zelf momenteel veel te druk bezig ben met het schrijven van mijn eigen boek heb ik Roos weer een boek laten lezen. Zo handig zo’n lief en vooral leuk zusje. Zelf ben ik ook in Me, Earl and the Dying Girl begonnen en het eerste hoofdstuk vond ik meteen al leuk. Maar toen kwam real life tussen het boek en mij en zei ik ‘Rooooos please lees dit boek want het is volgens mij hartstikke leuk maar ik heb geen tij-ijd!!!’. Goed, dan geef ik nu het woord aan Roos.

Bekijk bericht