Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
25
jul

LA BELLA VITA: La Bella Italia


 photo DSC_7856.jpg

Bardolino sunset – 3/7


Posted in Holiday, Italy
22
jul

LA BELLA VITA: 21/7


 photo RecentlyUpdated263.jpg

De wekker ging gisterochtend om 4.30u. Opstaan ging moeizaam. Veel moeizamer dan toen de wekker vroeg ging omdat we een dagje naar Milaan en een dagje naar Rome gingen. Dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat een wekker om 7.00u 2,5 uur later is dan een wekker om 4.30u, maar ook niet in de laatste plaats dat ‘naar huis gaan’ iets compleet anders is dan een dagje Rome of Milaan. Natuurlijk had ik zin in mijn eigen bed, mijn havermout en een goede internetverbinding, maar het idee dat mijn vakantie voorbij was, stemde me toch niet heel erg vrolijk.


Posted in Holiday, Italy
21
jul

LA BELLA VITA: 20/7


 photo RecentlyUpdated262.jpg


Ik ben niet goed in laatste dagen. De hele dag denk ik ‘ik moet nog dit en dit en dit doen’ en uiteindelijk doe ik vrij weinig, omdat ik alleen maar aan het nadenken ben over alle dingen die ik nog ‘moet’ doen. Zo gaan die dingen… Uiteindelijk heb ik gisteren weer vrij weinig uitgevoerd.


Posted in Holiday, Italy
20
jul

LA BELLA VITA: 19/7


 photo DSC_2143.jpg


Posted in Holiday, Italy
19
jul

LA BELLA VITA: 18/7


 photo DSC03932.jpg

Cliché maar waar, de tijd vliegt voorbij. Gisteren was al weer de laatste dag van mijn broertje, vriend en de Fiat 500. Die laatste dag moest natuurlijk super goed besteed worden. Uiteindelijk hebben we – spoiler waarschuwing – , het grootste gedeelte van de dag voor pampus in de zon gelegen.

Maar… maar… Ik heb ook zo’n anderhalf uur gefietst. Dat ik in die anderhalf uur slechts twintig kilometer reed wilde ik eigenlijk achterwege laten, maar goed, als ik dat gedaan had, had ik geen verhaal gehad.


Posted in Holiday, Italy