TUNE TUESDAY: Berlin Marathon

 photo IMG_2797.png

Muziek bepaalt voor een groot gedeelte hoe mijn run gaat. Ok. Misschien is dat niet helemaal waar, ik weet dat ik ook zonder muziek kan lopen, zeker als ik gezellig samen met anderen loop. Maar het idee dat ik tijdens de marathon geen muziek heb benauwd me zo erg dat ik al mijn marathons met twee iPod shuffles loop + mijn iPhone, voor het geval dat er eentje mee ophoudt. Je begrijpt dat het samenstellen van mijn playlist dan ook iets is dat ik ontzettend serieus neem.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: September

 photo IMG_1355.png

Is het alweer september? Ja, het is alweer september.. damn. Time flies. En dat betekent dat het ook weer tijd is voor een nieuw afspeellijstje. Met daarin dit keer een aantal nummers die ik inmiddels zo vaak heb geluisterd dat ik ze van achter naar voren mee kan zingen. Oeps.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: August

 photo IMG_0278.png

Ik heb jullie gisteren al gewaarschuwd! Er komt vandaag weer een Tune Tuesdsay aan, dit keer de lijst die ik voor augustus heb samengesteld. Time flies. Mijn eerste maandelijkse playlist maakte ik vorig jaar september en dat betekent dat ik nu twaalf maandelijkse playlists gemaakt hebt. Klik hier om al die afspeellijsten terug te zien.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: July + Summer

 photo Desktop1204.jpg

Normaal krijgen jullie mijn playlist van de maand altijd op de eerste dinsdag van de maand, maar dit keer zat ik in Italië en moesten jullie het alleen met Snapshot Diary’s doen. Om het goed te maken heb ik vandaag twee afspeellijsten voor jullie. De playlist van juli en een playlist met mijn favoriete zomerhits van 2015.

Bekijk bericht