Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
9
sep

TUNE TUESDAY: September


 photo photo-2-1.png

Het is september en hoewel dat het einde van de zomer markeert, vind ik het tot nu toe niet echt tegenvallen. Ik heb deze maand al meer zon gezien dan in heel augustus bij elkaar. Ok, dat is misschien ietwat overdreven, maar jullie begrijpen mijn punt, toch? Bij een nieuwe maand, hoort een nieuwe playlist en deze maand luister ik naar een nog eclectischere mix dan normaal. Van Led Zeppelin tot Ariana Grande en van Eminem (ja, echt) tot Madonna.


Posted in Music, Tune Tuesday
12
aug

TUNE TUESDAY: Annemerel.com Summer 2014


 photo photo-1.png

Afgelopen donderdag vroeg ik jullie naar jullie favoriete zomerhit, je maakte hiermee kans op een Bose SoundTrue Headphone. Wat jullie misschien niet wisten was dat ik jullie niet zonder reden naar jullie favoriete zomerhit vroeg, ik wilde namelijk heel graag een afspeellijst maken met dé zomerhits van Annemerel.com-lezers. En dat is me gelukt. Gisterochtend om 10.00u sloot ik de reacties op de winactie (er waren er toen 461) en ben ik met een excelbestandje op mijn MacBook en de reacties op mijn iMac, aan de slag gegaan. Wat is volgens Annemerel.com lezeressen nou DE zomerhit van 2014?


Posted in Music, Tune Tuesday
29
jul

TUNE TUESDAY: Summer Running (’14)


 photo photo_3-1.png
Of ik nu met mijn vader loop, met een vriendin, of alleen, I need my music. En dat is deze zomer niet anders. Waar ik de afgelopen weken op gelopen heb? Mijn afspeellijst Summer Running 2014 op Spotify.


Posted in Music, Tune Tuesday
17
jun

TUNE TUESDAY: When I met you in the summer…


 photo photo-1.png

Ieder jaar heeft de zomer minstens één hit die je jaren later nog steeds herinnert aan die bewuste zomer, domweg omdat je dat nummer die zomer 0-ver-al hoorde. Voor Girlscene maakte ik onlangs een playlist met zomerhits van de afgelopen 14 jaar (van 2000-2013). Zo stond Crazy In Love van Beyoncé gelijk aan de zomer van 2013, I Kissed A Girl van Katy Perry aan die van 2008, en I Got A Feeling van The Black Eyed Peas met de zomer van 2009. Vorig jaar luisterden we natuurlijk allemaal naar Get Lucky van Pharrell en Daft Punk. Maar wat wordt nou die zomerhit van 2014.


Posted in Music, Tune Tuesday
27
mei

TUNE TUESDAY: Best of The Vampire Diaries & The Originals


 photo RecentlyUpdated563.jpg

Het is een beetje stil in serieland op dit moment. Twee weken geleden waren de season finale’s van onder andere The Originals, The Vampire Diaries, Glee en Nashville. Suits, The Fosters en Pretty Little Liars komen over een paar weken pas weer terug. The Carrie Diaries is gecancelt… Rustig dus en dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg, want ik heb het druk genoeg en ik heb nog heel veel afleveringen van verschillende series te zien. Modern Family, White Collar Hart of Dixie, Scandal, ik ben met alle series ergens halverwege het seizoen gestrand. En ik heb zelfs nog niet de laatste afleveringen van The Originals en The Vampire Diaries gezien.


Posted in Tune Tuesday, TV