Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
17
jun

TUNE TUESDAY: When I met you in the summer…


 photo photo-1.png

Ieder jaar heeft de zomer minstens één hit die je jaren later nog steeds herinnert aan die bewuste zomer, domweg omdat je dat nummer die zomer 0-ver-al hoorde. Voor Girlscene maakte ik onlangs een playlist met zomerhits van de afgelopen 14 jaar (van 2000-2013). Zo stond Crazy In Love van Beyoncé gelijk aan de zomer van 2013, I Kissed A Girl van Katy Perry aan die van 2008, en I Got A Feeling van The Black Eyed Peas met de zomer van 2009. Vorig jaar luisterden we natuurlijk allemaal naar Get Lucky van Pharrell en Daft Punk. Maar wat wordt nou die zomerhit van 2014.


Posted in Music, Tune Tuesday
27
mei

TUNE TUESDAY: Best of The Vampire Diaries & The Originals


 photo RecentlyUpdated563.jpg

Het is een beetje stil in serieland op dit moment. Twee weken geleden waren de season finale’s van onder andere The Originals, The Vampire Diaries, Glee en Nashville. Suits, The Fosters en Pretty Little Liars komen over een paar weken pas weer terug. The Carrie Diaries is gecancelt… Rustig dus en dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg, want ik heb het druk genoeg en ik heb nog heel veel afleveringen van verschillende series te zien. Modern Family, White Collar Hart of Dixie, Scandal, ik ben met alle series ergens halverwege het seizoen gestrand. En ik heb zelfs nog niet de laatste afleveringen van The Originals en The Vampire Diaries gezien.


Posted in Tune Tuesday, TV
6
mei

TUNE TUESDAY: We Own The Night


 photo photo_2.png

Over vier dagen loop ik mijn eerste 10 kilometer wedstrijd van mijn ’10 kilometer seizoen’. Hij gaat zeer waarschijnlijk anders lopen dan gepland, maar ik loop hem wel, al moet ik kruipend over de finishlijn, ik moet met die ketting om mijn nek naar huis. Maar goed, over die laatste voorbereidingen lees je morgen meer, vandaag deel ik graag mijn We Own The Night Playlist met jullie.


Posted in Music, Tune Tuesday
22
apr

TUNE TUESDAY: Change


 photo photo-2-1.png

Sommige dingen veranderen, andere dingen niet. Mijn liefde voor vrouwelijke singer-songwriters bijvoorbeeld. Natuurlijk maak ik tijdens marathontrainingen uitstapjes naar populaire dancemuziek, natuurlijk hou ik van Led Zeppelin, The Beatles en Pink Floyd, ik kan ook niet ontkennen dat ik geniet van Miley, One Direction en Taylor Swift, maar op een zonnige voorjaarsdag gaat er voor mij niets boven een (liefst niet al te bekende) zangeres die zingt over liefde, of het leven, of… Toch kon ik afgelopen maand niet naar mijn favoriete ‘voorjaarsmuziek’ luisteren en daar had ik best een goede reden voor…


Posted in Tune Tuesday
8
apr

TUNE TUESDAY: RMM (Rotterdam Marathon Madness)


 photo photo.png

De Rotterdam Marathon komt nu wel heel dichtbij. Nog vijf dagen en dan moet ik toch echt aan de bak. Ik ben een klein beetje zenuwachtig. Ik heb mezelf een lastig doel opgelegd, het verbeteren van mijn PR en de afgelopen weken heb ik eigenlijk geen échte fijne duurloop gedaan. Mijn laatste fijne duurloop van 32,5 kilometer ging super goed (gemiddeld 5’25 per kilometer), maar dat was al op 2 maart, vijf weken geleden. Maar zoals ik vaak lees, het lopen van een marathon is 20% training en 80% mentaal. Nu weet ik niet of dat nu juist positief of negatief is voor mij… ben ik mentaal wel sterk genoeg. Ik vind van wel, ik heb het toch al twee keer eerder gedaan? Toch heb ik op dit moment die ‘laatste week kriebels’. Ach ja, ook die heb ik iedere keer weer, dus misschien moet ik me daar ook maar niet al te veel van aantrekken.


Posted in Marathon, Run Baby Run, Running, Tune Tuesday