Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
9
dec

TUNE TUESDAY: December (Holiday Edition)


 photo IMG_4866.png

Tijdens het samenstellen van mijn kerstafspeellijst probeerde ik in eerste instantie zoveel mogelijk nieuwe kerstnummers te verzamelen. Maar toen mijn lijst zo goed als af was en ik er naar begon te luisteren kreeg ik niet dat gevoel. Dat fijne kerstgevoel dat ik normaal van kerstmuziek krijg. Vreemd? Nee, eigenlijk helemaal niet als je er over na gaat denken. Kerstmuziek is naar mijn idee zo fijn omdat het sentiment is, het brengt herinneringen naar boven. Natuurlijk heb je dat niet met een kerstnummer dat je nog nooit gehoord hebt. Tweederde van mijn afspeellijst werd dus meteen weer verwijderd en ingewisseld voor klassiekers waar ik al jaren gelukkig van word.


Posted in Christmas, Music, Tune Tuesday
2
dec

TUNE TUESDAY: December


 photo playlistdecember.png

Het is bijna tijd voor kerstliedjes, maar eerst is het nog even tijd voor mijn december-playlist. De afgelopen twee weken heb ik weer heel wat nummers geshazamd. Van de radio, tijdens series, bij mensen thuis, in de bioscoop, waar niet eigenlijk? Mijn playlist is weer een lekkere ratjetoe van verschillende nummers geworden.


Posted in Tune Tuesday
11
nov

TUNE TUESDAY: November


 photo november.jpg

11 november, is het al tijd voor kerstliedjes?! Nee. Nog even niet. Ik heb van voorgaande jaren geleerd en weet dat ik beter nog even kan wachten, zodat ik de liedjes niet voordat december eenmaal aangebroken is al zat ben.


Posted in Music, Tune Tuesday
14
okt

TUNE TUESDAY: October


 photo october-playlist.png

Oktober is in full-swing. Sterker nog, het is inmiddels alweer half oktober. Ik doe alle mogelijke moeite om nu de zin ‘tijd vliegt’ te omzeilen, maar ik kan er toch echt niets anders van maken. Het is half oktober mensen. Over 7,5 week is het Sinterklaas, over 10 weken is het Kerst, een week later is het 2015. Ik durf mijn ogen bijna niet meer te sluiten, de tijd lijkt ineens drie keer zo snel te gaan. Voor mijn gevoel zitten we ergens begin september en is de zomervakantie net voorbij.


Posted in Music, Tune Tuesday
9
sep

TUNE TUESDAY: September


 photo photo-2-1.png

Het is september en hoewel dat het einde van de zomer markeert, vind ik het tot nu toe niet echt tegenvallen. Ik heb deze maand al meer zon gezien dan in heel augustus bij elkaar. Ok, dat is misschien ietwat overdreven, maar jullie begrijpen mijn punt, toch? Bij een nieuwe maand, hoort een nieuwe playlist en deze maand luister ik naar een nog eclectischere mix dan normaal. Van Led Zeppelin tot Ariana Grande en van Eminem (ja, echt) tot Madonna.


Posted in Music, Tune Tuesday