TUNE TUESDAY: Battle of the Teenage Heartthrobs

 photo Desktop1670.jpg

Vrijdag de dertiende stond al een tijdje omcirkelt in mijn agenda. Niet omdat ik een belangrijke afspraak had, maar omdat het de dag was dat zowel Justin Bieber als One Direction hun nieuwe album uit zouden brengen. Wat een toeval, JB en 1D een nieuw album op precies dezelfde dag. Voor Justin Bieber is het – na drie albums – zijn eerste echte volwassen album, voor One Direction is het het vijfde en misschien wel laatste album. Afgelopen weekend luisterde ik beide albums uitvoerig (geen straf) en THE BATTLE IS ON!

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: November

 photo IMG_5337.png

Oktober was een goede muziekmaand en dat betekent dat mijn playlist voor november vol staat met goede nummers. Dat is natuurlijk iedere maand het geval, maar deze maand was extra goed. Ik werd verliefd op de muziek van YouTuber Troye Sivan (begin december komt zijn debuutalbum), Ellie Goulding kwam met drie leuke nummers (waarvan ik er helaas maar één kon kiezen voor mijn afspeellijst) en Perfect van One Direction is gewoon zoals de naam al zegt… PERFECT!

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: Favourites

 photo IMG_4669.png

Iedere maand deel ik mijn lijstje met favoriete nummers van de afgelopen maand. Een hele leuke manier om terug te kijken, of beter gezegd… luisteren. Als ik het lijstje van december 2014 luister, word ik namelijk terug genomen naar de maand november 2014, toen ik de marathon in New York liep, spontaan naar Parijs reed en de aller leukste wintersport persreis tot nu toe beleefde. En zo gaat dat eigenlijk met alle lijstjes. De nummers roepen herinneringen op en hoewel sommige wijze mensen zeggen dat je niet al te veel terug moet kijken, vind ik terugkijken juist heerlijk. Daarom ben ik misschien nog niet zó succesvol. Maar who cares.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: Berlin Marathon

 photo IMG_2797.png

Muziek bepaalt voor een groot gedeelte hoe mijn run gaat. Ok. Misschien is dat niet helemaal waar, ik weet dat ik ook zonder muziek kan lopen, zeker als ik gezellig samen met anderen loop. Maar het idee dat ik tijdens de marathon geen muziek heb benauwd me zo erg dat ik al mijn marathons met twee iPod shuffles loop + mijn iPhone, voor het geval dat er eentje mee ophoudt. Je begrijpt dat het samenstellen van mijn playlist dan ook iets is dat ik ontzettend serieus neem.

Bekijk bericht