Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
20
jan

TUNE TUESDAY: No shame in my game


 photo IMG_7190.png

Toen ik zondagmiddag met Noortje Nederland binnen reed was het eerste dat ik haar vroeg wat leuke muziek op Spotify op te zoeken. Ik was een klein beetje vergeten om wat afspeellijst op offline te zetten, dus wel luisterden de hele weg naar Coldplay en Taylor Swift. Vond ik niet heel erg, maar Noortje wilde zelf ook wel eens wat anders horen. Het eerste nummer dat Noortje uitzocht was iets van Atomic Kitten, daarna kwam er iets van The Backstreet Boys, vervolgens had ik een verzoeknummertje van de Spice Girls. Wat volgde was een kleine throwback naar de beste boy- en girlbands van zo’n vijftien jaar geleden.


Posted in Tune Tuesday
6
jan

TUNE TUESDAY: January


 photo IMG_6296.png

Dag kerstliedjes, ik heb wel weer even genoeg van jullie gehad. Nu is het tijd voor ‘nieuwe’ muziek, mijn januari afspeellijst staat er vol mee. Van nieuwe nummers van mijn all-time favourites Coldplay en Madonna tot nieuwe namen als Ben Haenow (winnaar van X-Factor UK 2014) en de nieuwste van Charlie XCX. Charlie zag ik in 2012 in het voorprogramma van Coldplay op het Malieveld, niet wetende dat ze twee jaar later zelf door zou breken. Tijdens haar set dacht ik eerlijk gezegd alleen maar; ik wil Coldplay.


Posted in Music, Tune Tuesday
30
dec

TUNE TUESDAY: Best of 2014


 photo IMG_5040.png

Hoe lastig is het om een playlist te maken van je favoriete nummers van het afgelopen jaar?! Redelijk lastig. Eerst dacht ik… laat ik Spotify raadplegen, maar ja ik luister niet alleen naar Spotify, ik luister ook veel naar muziek in mijn iTunes bibliotheek, de Spotify Year in Review was dan ook niet helemaal nauwkeurig. Uiteindelijk ben ik dus maar al mijn afspeellijsten af gaan struinen in zowel Spotify als op iTunes en heb ik een mooi lijstje kunnen maken.


Posted in Music, Tune Tuesday
9
dec

TUNE TUESDAY: December (Holiday Edition)


 photo IMG_4866.png

Tijdens het samenstellen van mijn kerstafspeellijst probeerde ik in eerste instantie zoveel mogelijk nieuwe kerstnummers te verzamelen. Maar toen mijn lijst zo goed als af was en ik er naar begon te luisteren kreeg ik niet dat gevoel. Dat fijne kerstgevoel dat ik normaal van kerstmuziek krijg. Vreemd? Nee, eigenlijk helemaal niet als je er over na gaat denken. Kerstmuziek is naar mijn idee zo fijn omdat het sentiment is, het brengt herinneringen naar boven. Natuurlijk heb je dat niet met een kerstnummer dat je nog nooit gehoord hebt. Tweederde van mijn afspeellijst werd dus meteen weer verwijderd en ingewisseld voor klassiekers waar ik al jaren gelukkig van word.


Posted in Christmas, Music, Tune Tuesday
2
dec

TUNE TUESDAY: December


 photo playlistdecember.png

Het is bijna tijd voor kerstliedjes, maar eerst is het nog even tijd voor mijn december-playlist. De afgelopen twee weken heb ik weer heel wat nummers geshazamd. Van de radio, tijdens series, bij mensen thuis, in de bioscoop, waar niet eigenlijk? Mijn playlist is weer een lekkere ratjetoe van verschillende nummers geworden.


Posted in Tune Tuesday