Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
2
jun

TUNE TUESDAY: June


 photo IMG_5828.png

Mijn afspeellijst voor deze maand staat weer vol met uiteenlopende muziekstijlen en artiesten. Ik bedoel… Muse en Felix Jaehn… die passen niet echt in hetzelfde rijtje thuis, toch? Net als dat Florence + The Machine niet echt matcht met Aviici. Ik kan er niets aan doen, alle nummers maken me op een andere manier gelukkig.


Posted in Music, Tune Tuesday
12
mei

TUNE TUESDAY: 25+1 Favourites


 photo IMG_4315.png

Happy Birthday to me! Eén van de belangrijkste dingen in mijn leven is muziek. Niet dat ik zelf muziek kan maken, ik kan nog net een blokfluit bespelen en ik heb mezelf ooit gitaar leren spelen op een linkshandige gitaar (ik speelde dan ook linkshandig, terwijl ik rechtshandig ben), maar daar kwam ik ook niet verder dan ‘boer er ligt een kip in het water’. Vroeger dacht ik dat ik zangeres zou worden, maar nadat ik mezelf een keer hoorde zingen dacht ik nee, nee, nee… toch maar niet. Ik heb het dan ook niet over muziek maken, maar over muziek luisteren.


Posted in Happy Birthday!, Music, Tune Tuesday
5
mei

TUNE TUESDAY: May


 photo playlistmei.png
“Sinds wanneer luister jij naar Wiz Khalifa An?“, mijn zusje, als ze ziet dat ik wel heel vaak naar een bepaald nummer geluisterd heb. Wiz Khalifa’s ‘See You Again’ voor de soundtrack van Furious 7 heeft geruime tijd bij mij op repeat gestaan. Wiz Khalifa’s ‘ge-rap’ was dan misschien niet helemaal aan mij besteed, de melodie en Charlie Puth’s stukjes vond (en vind) ik prachtig.


Posted in Music, Tune Tuesday
7
apr

TUNE TUESDAY: April


 photo IMG_2884.png
Het is de eerste dinsdag van de maand en dat betekent… Tijd voor mijn maandelijkse playlist op Spotify. Net als andere maanden hebben vele van jullie de weg naar deze afspeellijst al gevonden, diegene hebben ook gemerkt dat ik bepaalde nummers al zat was voordat de afspeellijst publiceer-klaar was, maar nu is het dan écht zo ver.


Posted in Tune Tuesday
24
mrt

TUNE TUESDAY: I think there will never be any shame in my game


 photo IMG_1203.png

Sorry, ik krijg maar geen genoeg van mijn ‘No Shame in my Game’ playlists. De eerste met alleen maar nummers van boy&girlgroups die eind jaren ’90 begin ’00 hoogtijdagen vierden staat nog steeds regelmatig aan. Ook de lijst met iets recentere nummers (van Hilary Duff tot Shakira) doet het nog goed. Maar inmiddels is mijn favoriet toch wel de lijst met de recente schaamte-nummers. Hannah Montana, Justin Bieber, One Direction, dat soort werk…


Posted in Tune Tuesday