Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
8
apr

TUNE TUESDAY: RMM (Rotterdam Marathon Madness)


 photo photo.png

De Rotterdam Marathon komt nu wel heel dichtbij. Nog vijf dagen en dan moet ik toch echt aan de bak. Ik ben een klein beetje zenuwachtig. Ik heb mezelf een lastig doel opgelegd, het verbeteren van mijn PR en de afgelopen weken heb ik eigenlijk geen échte fijne duurloop gedaan. Mijn laatste fijne duurloop van 32,5 kilometer ging super goed (gemiddeld 5’25 per kilometer), maar dat was al op 2 maart, vijf weken geleden. Maar zoals ik vaak lees, het lopen van een marathon is 20% training en 80% mentaal. Nu weet ik niet of dat nu juist positief of negatief is voor mij… ben ik mentaal wel sterk genoeg. Ik vind van wel, ik heb het toch al twee keer eerder gedaan? Toch heb ik op dit moment die ‘laatste week kriebels’. Ach ja, ook die heb ik iedere keer weer, dus misschien moet ik me daar ook maar niet al te veel van aantrekken.


Posted in Marathon, Run Baby Run, Running, Tune Tuesday
11
mrt

TUNE TUESDAY: Spring is in the Air!


Niet echt een originele titel voor een afspeellijst, ik gebruikte de titel twee jaar geleden ook al (en ik wil niet weten hoeveel andere mensen mij al zijn voorgegaan). Maar ik kon het weer niet laten. Het fijne lenteweer waar we de afgelopen week van hebben kunnen genieten is de grote boosdoener. En bij dat fijne voorjaarsweer hoort een fijne voorjaarsafspeellijst en die heb ik afgelopen week samengesteld.


Posted in Tune Tuesday
4
mrt

TUNE TUESDAY: I ❤ Ryan Tedder


 photo Desktop1.jpg

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over mijn liefde voor Singer & Singwriter Sia Furler. Naast de nummers die ze onder haar eigen naam uitbrengt en haar samenwerking met artiesten zoals David Guetta, schrijft Sia ook muziek voor anderen, van Britney tot Lea Michele en van Katy Perry tot Rihanna. Sia is niet de enige artiest die zijn/haar schrijfkunsten deelt met andere artiesten. Ryan Tedder is ook zo iemand. Hij is de frontman van één van mijn favoriete bands (OneRepublic), hij zingt regelmatig met andere artiesten en hij schrijft ook vaak nummers voor anderen en ik kwam er vorige week achter dat hij een aantal van mijn favoriete nummers geschreven heeft.


Posted in Tune Tuesday
18
feb

TUNE TUESDAY: Power to girls (spice up your life)


 photo RecentlyUpdated395.jpg

Ik kan écht genieten van de muziek van Coldplay, U2 en andere hedendaagse rockbands. Ik luister niet alleen veel naar hedendaagse rockbands, ik luister ook vaak naar Pink Floyd, Led Zeppelin en andere oude rockbands. Maar stiekem luister ik toch het meest naar popmuziek, vrouwelijke popmuziek. Oftewel popmuziek gezongen door leading ladies.


Posted in Music, Tune Tuesday
28
jan

TUNE TUESDAY: Holiday


 photo Desktop253.jpg

Vakanties worden compleet met een vakantienummer. Meestal is dat een nummer dat ik tijdens die vakantie regelmatig geluisterd heb, of op een moment geluisterd heb dat extra speciaal was. Een vakantienummer kun je niet dwingen, dat ontstaat spontaan. Zo wilde ik vorig jaar dat een bepaald nummer van Taylor Swift mijn vakantienummer zou worden, maar als ik nu aan de wintersport van 2013 terug denk, denk ik toch echt aan Icona Pop met I Love It en wanneer ik dat nummer hoor, denk ik aan de wintersport van 2013.


Posted in Tune Tuesday