Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
24
mrt

TUNE TUESDAY: I think there will never be any shame in my game


 photo IMG_1203.png

Sorry, ik krijg maar geen genoeg van mijn ‘No Shame in my Game’ playlists. De eerste met alleen maar nummers van boy&girlgroups die eind jaren ’90 begin ’00 hoogtijdagen vierden staat nog steeds regelmatig aan. Ook de lijst met iets recentere nummers (van Hilary Duff tot Shakira) doet het nog goed. Maar inmiddels is mijn favoriet toch wel de lijst met de recente schaamte-nummers. Hannah Montana, Justin Bieber, One Direction, dat soort werk…


Posted in Tune Tuesday
3
mrt

TUNE TUESDAY: March


 photo maartplaylist.jpg
Het is maart (yay, bijna lente!) dus is het weer tijd voor een nieuwe playlist. Vierentwintig van jullie hebben de weg naar deze playlist al gevonden en hebben de playlist in veel verschillende vormen meegemaakt, maar nu is ‘ie klaar om gedeeld te worden.


Posted in Music, Tune Tuesday
17
feb

TUNE TUESDAY: (there’s still) No shame in my game


 photo IMG_8627.png

Mijn eerste ‘No shame in my game’ playlist krijgt nog iedere dag nieuwe volgers en ik moet bekennen dat ik hem ook bijna dagelijks beluister. Vooral in de auto is ‘ie favoriet, er kan niemand mijn auto instappen zonder dat we keihard mee blèren met Atomic Kitten en de Backstreet Boys. Maar goed, er waren eind jaren ’90 begin jaren ’00 meer dan boy- en girlgroups, er waren ook een paar hele fijne popartiesten waar ik nog steeds met liefde naar luister.


Posted in Music, Tune Tuesday
3
feb

TUNE TUESDAY: February


 photo IMG_7846.png

Het is alweer tijd voor mijn februari playlist. Afgelopen maand heb ik weer mijn best gedaan leuke nummers te vinden, het resultaat staat in de playlist. Ik zag dat de februari-playlist al 11 trouwe volgers heeft, jullie weten dus inmiddels ook dat mijn playlists eerder beschikbaar zijn dan wanneer ze op mijn blog verschijnen. Als je de playlist al even volgt heb je waarschijnlijk ook gemerkt dat er alweer wat nummers uit de lijst verdwenen zijn. De hele maand voeg ik nummers toe en ondertussen luister ik naar de lijst, als er een nummer tussen staat dat ik toch niet zo leuk vind, wordt ‘ie zonder pardon uit de lijst verwijderd. In mijn playlists staan dus alleen nummers die 100% het Annemerel-keurmerk gekregen hebben ;-).


Posted in Music, Tune Tuesday
20
jan

TUNE TUESDAY: No shame in my game


 photo IMG_7190.png

Toen ik zondagmiddag met Noortje Nederland binnen reed was het eerste dat ik haar vroeg wat leuke muziek op Spotify op te zoeken. Ik was een klein beetje vergeten om wat afspeellijst op offline te zetten, dus wel luisterden de hele weg naar Coldplay en Taylor Swift. Vond ik niet heel erg, maar Noortje wilde zelf ook wel eens wat anders horen. Het eerste nummer dat Noortje uitzocht was iets van Atomic Kitten, daarna kwam er iets van The Backstreet Boys, vervolgens had ik een verzoeknummertje van de Spice Girls. Wat volgde was een kleine throwback naar de beste boy- en girlbands van zo’n vijftien jaar geleden.


Posted in Tune Tuesday