MERRY CHRISTMAS!

 photo MERRYCHRISTMAS.jpg

Kerst staat voor mij ieder jaar weer gelijk aan heel veel lekker eten en familie. Dit jaar vier ik Kerst net iets anders dan anders. Gisteren lagen er geen cadeautjes onder de kerstboom in het huis waar ik ben opgegroeid, het huis waarin ik ben opgegroeid is namelijk akelig leeg. Het huis waar mijn ouders twee dagen geleden naar toe zijn verhuisd daarentegen, is een vrolijke bende.. en mijn vader stond erop dat er een kerstboom kwam!

Bekijk bericht

X-MAS: 10x Presents for him

 photo Desktop81-1.jpg

Dinsdag had ik een lijst met cadeautjes ‘voor haar’, misschien nog wel belangrijker, een lijst met cadeaus voor hem. Want is het voor een vrouw vaak al lastig het perfecte cadeau te vinden, voor een man – vind ik het persoonlijk – nog een stuk lastiger. Als ik mijn vader vraag wat hij wil hebben krijg ik standaard het antwoord ‘een lieve dochter’ of ‘nieuwe speakers’ (die dingen zijn 5000 euro, dus dat is zeg maar een grapje). Als ik mijn broertje vraag wat hij wil hebben komt er vaak niet meer dan wat gezucht en gesteun uit en als ik dan met een boek aan kom zetten (omdat hij het daar ooit over gehad heeft..) is het weer zo van ‘kom je nu alweer met een boek?’. Ben ik de enige met dit probleem?

Bekijk bericht

X-MAS: 10x Presents for her (25 euro’s or less)

 photo RecentlyUpdated213-1.jpg

 

Kerst is leuk, cadeautjes geven is leuk, maar cadeautjes kopen kan nogal eens problemen opleveren. Althans, bij mij. Wanneer ik in de stad loop ben ik ineens volledig inspiratieloos en kom ik vaak met een kledingstuk voor mezelf thuis, in plaats van cadeaus. Oeps. Bekend probleem? Ik verzamelde tien cadeautjes ‘voor haar’ onder de 25 euro. Happy shopping!

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: December (Holiday Edition)

 photo IMG_4866.png

Tijdens het samenstellen van mijn kerstafspeellijst probeerde ik in eerste instantie zoveel mogelijk nieuwe kerstnummers te verzamelen. Maar toen mijn lijst zo goed als af was en ik er naar begon te luisteren kreeg ik niet dat gevoel. Dat fijne kerstgevoel dat ik normaal van kerstmuziek krijg. Vreemd? Nee, eigenlijk helemaal niet als je er over na gaat denken. Kerstmuziek is naar mijn idee zo fijn omdat het sentiment is, het brengt herinneringen naar boven. Natuurlijk heb je dat niet met een kerstnummer dat je nog nooit gehoord hebt. Tweederde van mijn afspeellijst werd dus meteen weer verwijderd en ingewisseld voor klassiekers waar ik al jaren gelukkig van word.

Bekijk bericht

FOODIE: Christmas Oatmeal Cookies

 photo DSC_4509.jpg

Happy Tweede Kerstdag! HAPPY BOXING DAY! Onthoud, vandaag gaat onder andere de sale bij de ZARA van start en bij de Bijenkorf zijn alle kerstspullen in de aanbieding. Geen familiebezoekjes op het programma vandaag? HUP naar de stad (of gewoon tussen de bedrijven door even online kijken natuurlijk).

Bekijk bericht