De innocent super smoothie pop-up shop

 photo Recently Updated144.jpg

Op 1 januari schreef ik over mijn goede voornemens, mijn 5 types of goodness, die eigenlijk allemaal als doel hebben om meer energie te krijgen. Door regelmatig te sporten, een balans te vinden in mijn eten, genoeg te rusten, genoeg te ontspannen en tegelijkertijd niet te besparen op quality time met vrienden en familie probeer ik zoveel mogelijk energie te besparen voor de nuttige dingen in het leven en iets minder energie te verbruiken aan de niet zo nuttige dingen (stress, social media).

Bekijk bericht

EVENT: InnerCirqle Sport & Lifestyle event

 photo Recently Updated28.jpg

Afgelopen zaterdag gaf ik mijn presentatie over blogging & business tijdens het InnerCirqle Sport & Lifestyle event. Een deel van die presentatie hebben jullie hier kunnen lezen. Gisteren kreeg ik de foto’s van het evenement binnen én de video die door Joyce tijdens het evenement geschoten werd. Vandaag een Snapshot Diary in net iets andere vorm!

Bekijk bericht

EVENTS: Perry Shopping Event

 photo perrysport.jpg

Eén van de leukste dingen aan bloggen vind ik het feit dat ik zoveel leuke meiden leer kennen. Als blogger werk je vaak alleen, zeker als je zoals ik in je eentje je blog runt. Maar zoals Daisy ook al schreef, andere bloggers worden collega’s. Geen concurrenten, maar collega’s. Over het algemeen LEUKE collega’s. Esmée en Francien bijvoorbeeld, die spreek ik niet over blogzaken (in twee uur durende telefoongesprekken, midden in de nacht..), maar weten ook meer van mijn persoonlijke leven dan menig andere vriendin. ‘Concurrenten’ worden collega’s en nu dus zelfs meiden die ik tot goede vriendinnen reken.

Bekijk bericht

EVENT: Starbucks Tasting + Pumpkin Spice Latte Training

 photo FullSizeRender.jpg
Ik verklapte het vorige week al even, ik ben bezig met het opzetten van een klein eventje met Starbucks. Op 18 september is in de nieuwe Passage in Den Haag namelijk een prachtige nieuwe vestiging van Starbucks geopend en dat moet gevierd worden. Omdat ik door Starbucks gezien wordt als één van de grootste Starbucks-junkies van Nederland, leek het ze een leuk idee om een klein evenementje met mij op te zetten.

Bekijk bericht