Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
18
dec

THE LIST: Gossip Girl has been dead for one year, these are a few of the things I miss the most


Het is vandaag precies een jaar geleden dat we met z’n alle de laatste aflevering van Gossip Girl bekeken. De aflevering werd uitgezonden op maandagavond 17 december 2012, de volgende ochtend, dinsdagochtend 18 december 2012 zaten we met zijn alle in spanning te kijken wie nu Gossip Girl was. Een historisch moment, an end of an era. Ik deel vandaag graag mijn favoriete Gossip Girl momenten, om de dood van Gossip Girl in stijl te herdenken.


Posted in Gossip Girl, Lists, LOVE, TV
10
dec

LOVE: Gossip Girl GIF’s


Volgende week is het alweer een jaar geleden dat de laatste Gossip Girl-aflevering werd uitgezonden. Ik mis Gossip Girl nog steeds, ook al waren de laatste seizoenen soms niet om aan te zien. Ik wacht in spanning op de aankondiging van een Gossip Girl-film, maar bekijk in de tussentijd gewoon nog een keer de eerste twee seizoenen of vermaak mezelf met GIF-jes.


Posted in Gossip Girl, TV
18
dec

LOVE: Goodbye Gossip Girl, xoxo (II)


Photobucket

Ik was niet van plan om vanmorgen al gelijk de laatste Gossip Girl aflevering te kijken. Ik moet werken vandaag en ik wilde de aflevering juist in alle rust kijken, met thee en chocola op de bank. Met de kerstverlichting aan en mijn geurkaarsjes en en en en, nou ja gewoon ik wilde van ieder moment genieten en niet stressen over het feit dat ik nog zoveel moet doen.

Maar toch stond mijn wekker om 6.00u vanmorgen, zodat ik de aflevering direct kon downloaden. Toen de aflevering gedownload was besloot ik hem toch ook maar meteen te kijken. Ik werk(te) toch vanuit huis vandaag voor Girlscene en weet je wat ik doe als ik voor Girlscene werk? Dan struin ik de hele dag entertainment sites af op zoek naar nieuws. Ik zag het al voor me, dat ik het hele verhaal ergens online zou lezen. Per ongeluk, of expres. Ik hou van spoilers, maar dit keer wilde ik het gewoon echt niet weten.

Dus lag ik om half zeven op de bank, met mijn MacBook, een pot thee en een reep Milka Chocolade. Een heerlijk verantwoord ontbijt dus. De aflevering is nu zo’n vijf minuten geleden afgelopen en ik wil er heel graag over praten, maar voordat ik dat ga doen, ga ik zeggen… Klik alleen op Tell Me More als je daadwerkelijk meer wilt weten, het gaat namelijk VOL staan met spoilers.


Posted in Gossip Girl
17
dec

LOVE: Goodbye Gossip Girl, xoxo


Photobucket


Posted in Gossip Girl, LOVE
8
okt

TV: Gossip Girl, This is the Final Countdown


Het laatste seizoen Gossip Girl begint vanavond in De Verenigde Staten, voor mij (en ik denk voor velen van jullie) begint het seizoen morgen als we voor dag en dauw opstaan op zoek naar de nieuwe aflevering ergens online. Omdat ik zo’n vermoeden heb dat ik niet de enige ben die niet kan wachten op nieuwe afleveringen, ging ik op zoek naar de laatste nieuwtjes over de serie. Want, OK, ik geef toe.. De serie heeft inderdaad zijn beste tijd gehad, willen we niet allemaal weten hoe het afloopt EN WIE GOSSIP GIRL IS….

Goed nieuws voor degene die zich net als ik al sinds het begin afvragen wie Gossip Girl is.. Aan het eind van het seizoen zal de ECHTE Gossip Girl onthult worden. Kijk maar….


Posted in Gossip Girl, LOVE, TV