Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
12
mrt

HOTSPOT: 24 Hours in Paris


 photo Recently Updated8.jpg

Ik was iets meer dan 24 uur in Parijs en eigenlijk was dat veel te kort. Maar als je zo kort in Parijs bent, dan benut je wel iedere minuut extra goed. In het geval van Laura en van mij betekent dat, dat we erg veel en lekker gegeten hebben. Alle drie de hotspots die we bezocht hebben zijn zeker voor herhaling vatbaar!


Posted in Hotspot, Paris
5
mrt

HOTSPOT: 18 hours in Munich


 photo Desktop254.jpg

Vorige week dinsdag en woensdag was ik voor nog geen achttien uur in München. In die tijd wist ik een kleine zes uur slaap te pakken, de rest van de tijd gebruikte ik voor slenteren door de stad en het ontdekken van vier verschillende hotspots, deze deel ik natuurlijk met alle liefde met jullie.


Posted in City, Hotspot
9
nov

NEW YORK: 5x Food Hotspots


 photo Desktop437.jpg
Vorig jaar was ik alleen in New York en dat zorgde ervoor dat ik vooral vaak sushi haalde en ontbeet bij Starbucks, omdat dat nu eenmaal goedkoper is. Maar als je samen met iemand bent is het ineens een stuk aanlokkelijker om culinaire hotspots te ontdekken. Carlissa en ik hadden allebei een lijstje met een aantal adresjes die we wilden bezoeken. Mijn lijstje bestond vooral uit tips die ik van Athena (die in Londen al bewezen had dat ze – letterlijk – smaak had), Carlissa’s lijstje bestond uit hotspots die ze via haar favoriete instagramaccounts gevonden had. Uiteindelijk bezocht ik vijf tentjes die ik jullie gráág wil aanbevelen.


Posted in Foodie, Hotspot, New York
24
apr

HOTSPOT: Maje & Sandro Outlet Maasmechelen Village


 photo mm01.jpg


Posted in Hotspot
22
apr

PARIS: Paris Hotspot MapParis weergeven op een grotere kaart

Mijn oude kaart van Parijs downloaden kan helaas niet meer (en ik heb het bestand helaas ook niet meer op mijn computer), maar dit is misschien nog wel veel fijner! Ik heb een Google Maps kaart gemaakt met mijn favoriete adresjes in Parijs.


Posted in Hotspot, Paris