Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
9
nov

NEW YORK: 5x Food Hotspots


 photo Desktop437.jpg
Vorig jaar was ik alleen in New York en dat zorgde ervoor dat ik vooral vaak sushi haalde en ontbeet bij Starbucks, omdat dat nu eenmaal goedkoper is. Maar als je samen met iemand bent is het ineens een stuk aanlokkelijker om culinaire hotspots te ontdekken. Carlissa en ik hadden allebei een lijstje met een aantal adresjes die we wilden bezoeken. Mijn lijstje bestond vooral uit tips die ik van Athena (die in Londen al bewezen had dat ze – letterlijk – smaak had), Carlissa’s lijstje bestond uit hotspots die ze via haar favoriete instagramaccounts gevonden had. Uiteindelijk bezocht ik vijf tentjes die ik jullie gráág wil aanbevelen.


Posted in Foodie, Hotspot, New York
24
apr

HOTSPOT: Maje & Sandro Outlet Maasmechelen Village


 photo mm01.jpg


Posted in Hotspot
22
apr

PARIS: Paris Hotspot MapParis weergeven op een grotere kaart

Mijn oude kaart van Parijs downloaden kan helaas niet meer (en ik heb het bestand helaas ook niet meer op mijn computer), maar dit is misschien nog wel veel fijner! Ik heb een Google Maps kaart gemaakt met mijn favoriete adresjes in Parijs.


Posted in Hotspot, Paris
13
nov

HOTSPOT: La Pizza


Photobucket


Posted in Foodie, Hotspot
4
nov

HOTSPOT: 10x London Baby


Côte Brasserie

Brasserie Côte vind je door heel Londen en is echt een aanrader als je zin hebt om lekker te eten maar niet veel te besteden hebt. Ik at er een gebraden kippetje met de lekkerste franse frietjes en huisgemaakte mayonaise en betaalde hiervoor 10 pond. De smaak was goed, de hoeveelheid precies genoeg (en ik eet veel) en de bediening attent (logisch in Londen) en snel.

Een lijst met Côte Brasserie locaties vind je hier.


Posted in Hotspot, London Baby