THE HAGUE HOTSPOT: Hoender & Hop

 photo hoenderhop00.jpg

Vorige week schreef ik in mijn allereerste ‘The Hague Hotspot’ dat ik diezelfde avond weer naar Mama Kelly zou gaan. Dat was oprecht het plan, totdat ik er achter kwam dat ze compleet vol zaten, niet alleen voor die avond, maar voor de rest van de week. Oeps. Beetje jammer, maar… wel weer een hele goede reden om een nieuwe hotspot te ‘ontdekken’. Na een kleine online zoektocht kwam ik uit bij ‘Hoender & Hop’, nog een nieuwe tent.

Bekijk bericht

THE HAGUE HOTSPOT: Mama Kelly

 photo mamakelly.jpg

Den Haag is geen Amsterdam. Dat is om een heleboel redenen goed (zoals het feit dat we hier een strand hebben en ik mijn auto vaak zonder probleem voor de deur kan parkeren), maar er is wel iets waar Amsterdam net iets beter in is dan Den Haag… foodie hotspots. Ze zitten er wel, maar je moet net iets beter zoeken dan in Amsterdam. En sinds Café George sinds deze zomer gesloten is, is het hoogtijd dat ik op zoek ga naar die lekkere hotspots. En omdat ik de rotste niet ben, deel ik die natuurlijk met jullie. De eerste hotspot in deze serie? Mama Kelly.

Bekijk bericht

HOTSPOT: 24 Hours in Paris

 photo Recently Updated8.jpg

Ik was iets meer dan 24 uur in Parijs en eigenlijk was dat veel te kort. Maar als je zo kort in Parijs bent, dan benut je wel iedere minuut extra goed. In het geval van Laura en van mij betekent dat, dat we erg veel en lekker gegeten hebben. Alle drie de hotspots die we bezocht hebben zijn zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk bericht

HOTSPOT: 18 hours in Munich

 photo Desktop254.jpg

Vorige week dinsdag en woensdag was ik voor nog geen achttien uur in München. In die tijd wist ik een kleine zes uur slaap te pakken, de rest van de tijd gebruikte ik voor slenteren door de stad en het ontdekken van vier verschillende hotspots, deze deel ik natuurlijk met alle liefde met jullie.

Bekijk bericht

NEW YORK: 5x Food Hotspots

 photo Desktop437.jpg
Vorig jaar was ik alleen in New York en dat zorgde ervoor dat ik vooral vaak sushi haalde en ontbeet bij Starbucks, omdat dat nu eenmaal goedkoper is. Maar als je samen met iemand bent is het ineens een stuk aanlokkelijker om culinaire hotspots te ontdekken. Carlissa en ik hadden allebei een lijstje met een aantal adresjes die we wilden bezoeken. Mijn lijstje bestond vooral uit tips die ik van Athena (die in Londen al bewezen had dat ze – letterlijk – smaak had), Carlissa’s lijstje bestond uit hotspots die ze via haar favoriete instagramaccounts gevonden had. Uiteindelijk bezocht ik vijf tentjes die ik jullie gráág wil aanbevelen.

Bekijk bericht