WIN: De liefste moeder van het jaar?!

 photo unnamed.jpg

Natuurlijk vind ik mijn moeder de aller liefste. Gelukkig. Want het is niet dat ik haar zou kunnen inruilen als ik een lievere moeder zou vinden. De meeste mensen worden geboren met slechts één moeder en daar moet je heel, maar dan ook heel zuinig op zijn. En dat ben ik dan ook. Natuurlijk is mijn moeder iedere dag van het jaar belangrijk, maar op haar verjaardag en natuurlijk ook op moederdag.

Bekijk bericht

LOVE: Mama

 photo DSC_0439 2.jpg

Je hoeft geen helderziende te zijn om te weten dat mijn moeder mijn moeder is. We lijken misschien niet sprekend op elkaar, maar ik heb ons beiden wel eens horen en zien praten op video. Identiek. Vraag mijn moeder een stukje te schrijven en ik heb het idee dat ik een stukje van mezelf lees. Onze smaak verschilt ook niet veel van elkaar, als ik twijfel over een kledingstuk of een accessoire, is mijn moeder degene die ik om advies vraag. Ik weet dat ik dan sowieso geen spijt krijg. Mijn moeder en ik heb dan ook een aantal dezelfde dingen in onze kast hangen. Oh ja en we zijn allebei het meest ontspannen als we een blik op onze iPhone werpen…

Bekijk bericht

WIN: My S.Oliver moment

 photo Desktop619.jpg

Sponsored – Herinneren jullie je mijn blog met s.Oliver outfits nog van een paar weken geleden? Naast de outfits stelde ik je ook nog een aantal vragen over kleding en winkelen. De resultaten zijn bekend en ik vind ze zeer opvallend!

Bekijk bericht

LOVE: Ice Tea Red Fruits Mojito Cocktail

 photo DSC_0666.jpg

Sponsored – Wat is er lekkerder dan op een zonnige dag – zoals afgelopen woensdag bijvoorbeeld – aan een heerlijke verfrissende cocktail te sippen? Ik draaide afgelopen woensdag, nog voor 12.00u, een heerlijke cocktail met Lipton Ice Tea in elkaar.  Natuurlijk deel ik het recept met jullie.

Bekijk bericht

ADVERTORIAL: LensOnline combineert het beste van beide werelden

 photo lensonline.jpg

Sponsored – Als mensen horen waar ik allemaal ‘last’ van heb, vragen ze meestal of er ook iets is waar ik geen problemen mee heb. Mijn antwoord? Mijn ogen, die doen het tot noch toe fantastisch. Ik doe graag wedstrijdjes ‘ver-kijken’ met mensen, want ik win meestal, behalve als ik tegen mijn broertje strijd, die is namelijk minstens zo goed bedeeld. Mijn ouders daarentegen, ken ik alleen maar met bril en lenzen. Ze zeggen dat min en min plus is, toch?! Ik kan me niet voorstellen dat ik níet scherp zou kunnen zien. Ik stel me zo voor dat mensen dat het voor mensen die niet zo goed kunnen zien, permanent mistig is. Afschuwelijk. Ik weet niet of het de juiste vergelijking is, maar zo stel ik me dat dus voor.

Bekijk bericht