Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
1
sep

LOVE: #IKEAyoutime


 photo RecentlyUpdated81-1.jpg

Misschien heb je de posters van IKEA vorige week al wel voorbij zien komen? Vanaf deze week is ook de online-campagne van IKEA van start gegaan. Dat betekent dat alles bij IKEA volledig in het teken staat van het creëren van een momentje voor jezelf. Nu weten jullie, zeker als je me al wat langer volgt, al lang dat ik daar heel erg goed in ben. Helemaal nu ik mijn nieuwe studio heb (vrijwel volledig ingericht met IKEA) ben ik heel erg goed in het creëren van momentjes voor mezelf. Sushi in bed met Gossip Girl, cappuccino & oreo’s om 9.00u ‘s ochtends (in bed), een groene smoothie terwijl ik in bed aan mijn blog werk, patatjes en kroketten in bed na een duurloop van 25 kilometer… ik kan prima voor mezelf zorgen.


Posted in Advertorial, LOVE
27
aug

LOOK: Indian Summer


 photo RecentlyUpdated63-1.jpg

Een Bretons gestreept truitje, een baggy jeans en een paar mooie sandaaltjes: alles dat ik wens voor een Indian Summer, want die krijgen we na deze verregende Augustusmaand wel, toch?


Posted in Advertorial, Shopping
12
jun

LOVE: Vogue


 photo VO_2845S_A3_liggend.jpg

Zonder zonnebril ga ik de deur niet uit. Ook al wordt er de hele dag regen voorspelt, als ik op de hoek van de straat merk dat ik mijn zonnebril vergeten ben, dan ga ik terug om er één te halen. Toen ik vorige maand in Londen moest kiezen of ik een zonnebril mee zou nemen of een paraplu, koos ik voor de zonnebril, ondanks dat er voor de hele dag regen voorspeld was. De reden hiervoor? Ik kijk nu eenmaal veel lekkerder door een zonnebril wanneer de lucht ook maar een klein beetje scherp is. Ik heb de afgelopen jaren dan ook een aardige collectie zonnebrillen opgebouwd. Mijn nieuwste aanwinst? Een zonnebril van Vogue.Posted in Advertorial, LOVE
3
jun

WIN: Pupa make-up pakket t.w.v. 137 euro!


 photo Desktop547.jpgHeb jij de nieuwe Pupa Vamp mascara al geprobeerd? Je kunt hem nu proberen voor een speciale actieprijs van €9,99 in plaats van €17,50. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je gegevens in te vullen op de actie website van Pupa. Je ontvangt dan een voucher waarmee je de korting op de Voucher krijgt. Maar er is meer, er wordt ook een mooi make-up pakket van Pupa verloot onder alle aanmeldingen.

In het pakket vind je:
De Viva Carioca Vamp! Oogschaduw
De Viva Carioca Lasting Color Gel Duo Nailpolish
De Viva Carioca Vamp! Long Lasting Eyeliner
De Viva Carioca Chubby Gloss
De Viva Carioca Like A Doll Blush
De Vamp! Mascara
De Luminys Touch (een highlighter en concealer in één!)
Een Angled Brush

Kortom, genoeg producten voor een complete look!

Klik hier om kans te maken op het make-uppakket en de kortingsvoucher.

Liefs,
Annemerel


Posted in Advertorial, Win
20
mei

TRAVEL: gowithMAX.nl


 photo tas_medium.jpg

Toen ik vorig weekend in Londen was had ik de perfecte gids. Athena heeft dezelfde interesses als ik en is al drie jaar lang op zoek naar hotspots in Londen. Ik kwam op plekken waar ik normaal als toerist niet snel zou komen. In Parijs heb ik intussen mijn draai goed gevonden en vind ik zelf leuke onbekende plekjes, maar in Londen kon ik dat voor kort nog niet. En ook in andere steden weet ik niet altijd precies waar ik naartoe moet. Natuurlijk kun je eindeloos googlen in de hoop een blog te vinden van een local met goede tips, maar je belandt al snel op een website gericht op toeristen en soms zelfs geschreven door toeristen. Ik vind het vinden van de juiste plekjes soms echt het zoeken naar een speld.

Ik ben blijkbaar niet de enige met dit probleem, want er is vandaag een platform gelanceerd die je helpt bij het vinden van de perfecte hotspots; gowithMax.nl


Posted in Advertorial, Travel