Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
6
sep

SHOPPING: Autumn Running Clothes


 photo DSC_8262.jpg


Posted in Advertorial, Running, Shopping
2
sep

WIN: 2x €125 shopping money at BON’A PARTE


 photo Desktop105.jpg


Posted in Advertorial, Win
1
sep

LOVE: #IKEAyoutime


 photo RecentlyUpdated81-1.jpg

Misschien heb je de posters van IKEA vorige week al wel voorbij zien komen? Vanaf deze week is ook de online-campagne van IKEA van start gegaan. Dat betekent dat alles bij IKEA volledig in het teken staat van het creëren van een momentje voor jezelf. Nu weten jullie, zeker als je me al wat langer volgt, al lang dat ik daar heel erg goed in ben. Helemaal nu ik mijn nieuwe studio heb (vrijwel volledig ingericht met IKEA) ben ik heel erg goed in het creëren van momentjes voor mezelf. Sushi in bed met Gossip Girl, cappuccino & oreo’s om 9.00u ‘s ochtends (in bed), een groene smoothie terwijl ik in bed aan mijn blog werk, patatjes en kroketten in bed na een duurloop van 25 kilometer… ik kan prima voor mezelf zorgen.


Posted in Advertorial, LOVE
27
aug

LOOK: Indian Summer


 photo RecentlyUpdated63-1.jpg

Een Bretons gestreept truitje, een baggy jeans en een paar mooie sandaaltjes: alles dat ik wens voor een Indian Summer, want die krijgen we na deze verregende Augustusmaand wel, toch?


Posted in Advertorial, Shopping
12
jun

LOVE: Vogue


 photo VO_2845S_A3_liggend.jpg

Zonder zonnebril ga ik de deur niet uit. Ook al wordt er de hele dag regen voorspelt, als ik op de hoek van de straat merk dat ik mijn zonnebril vergeten ben, dan ga ik terug om er één te halen. Toen ik vorige maand in Londen moest kiezen of ik een zonnebril mee zou nemen of een paraplu, koos ik voor de zonnebril, ondanks dat er voor de hele dag regen voorspeld was. De reden hiervoor? Ik kijk nu eenmaal veel lekkerder door een zonnebril wanneer de lucht ook maar een klein beetje scherp is. Ik heb de afgelopen jaren dan ook een aardige collectie zonnebrillen opgebouwd. Mijn nieuwste aanwinst? Een zonnebril van Vogue.Posted in Advertorial, LOVE