Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
24
mrt

RUNNING: Puma


 photo Alles.jpg

Een tijdje geleden schreef ik al over de nieuwe PUMA collectie. PUMA lanceert dit voorjaar een nieuwe Running Collectie en gaat terug naar waar het ooit allemaal begon, sport. Voetbal en hardlopen, om precies te zijn. Want wist jij dat Usain Bolt al vanaf het begin van zijn (succesvolle) carrière gesponsord wordt door PUMA?  De gehele collectie is gebaseerd op The Nature of Performance, waarbij PUMA zich voor de ontwikkeling van de nieuwe producten heeft laten inspireren door oplossingen uit de natuur. Om zomaar een voorbeeld te noemen, de zool van de Mobium-schoenenlijn is gebaseerd op de poot van – hoe kan het ook anders – de PUMA. Maar dit is niet het enige innovatieve dat je in de hardloopcollectie van PUMA vindt.


Posted in Advertorial, Running
20
nov

MOVIES: Out now! Catching Fire


 photo RecentlyUpdated365.jpg

Advertorial - We hebben er anderhalf jaar op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover! The Hunger Games: Catching Fire draait in de bioscoop en IMAX. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat wanneer je The Hunger Games een zesje vond, je Catching Fire een 8,5 waard vindt dus ik heb héle hoge verwachtingen. Niet in de laatste plaats omdat ik ook zo van het boek genoten heb. Ik heb mijn bioscooptickets voor morgenavond al gereserveerd. Can’t. Wait.


Posted in Advertorial, LOVE, Movies
2
okt

ADVERTORIAL: Look – I’m a Nellyholic


 photo DSC_3382-1.jpg


Posted in Advertorial
1
okt

Binnenkort op TLC: Cougar Love


 photo afbeelding-001.jpg

Wat hebben Demi Moore, Halle Berry, Madonna en zowel Kim Catrall’s personage Samantha in Sex and the City en zijzelf met elkaar gemeen? Ze vallen op jongere mannen.

Advertorial – Jonge vrouwen die met oudere mannen gaan, we kijken er niet van op. Maar naar oudere vrouwen die met jongere mannen gaan, wordt heel anders gekeken. Cougars worden ze genoemd; wilde vrouwen die er alles aan doen om hun jongere prooi in bed te krijgen. Zelf ben ik alles behalve een cougar, maar dat heeft denk ik meer te maken met het feit dat ik pas 24 ben. Ik kan me best verstellen, dat mocht ik op mijn 60ste vrijgezel zijn, ik niet voor een oudere man zal kiezen of iemand van mijn eigen leeftijd. I like them (een beetje) older, maar ik denk dat dat over dertig jaar ook niet meer opgaat.


Posted in Advertorial
16
sep

ADVERTORIAL: I’m a Nellyholic, are you?


 photo RecentlyUpdated317.jpg
JurkKetting Stiletto’s

Het feit dat ik de komende maanden een krent tegenover mijn kledingkast moet zijn betekent niet dat ik niet meer aan online (window) shopping doe.. If only…Eén van mijn favoriete webshops om in te verdwalen is Nelly. Nelly heeft heel veel mooie merken zoals Nike, Iro, MSGM en See by Chloé, maar je vindt er ook de eigen merken van Nelly zoals NLY Eve, NLY Trend, NLY Accessoires en Estraduer.

Ik ben vooral fan van de NLY Trend lijn en heb een aantal outfits samengesteld. Van casual chic outfits voor overdag tot super sexy voor ‘s avonds.


Posted in Advertorial