Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
12
jun

LOVE: Vogue


 photo VO_2845S_A3_liggend.jpg

Zonder zonnebril ga ik de deur niet uit. Ook al wordt er de hele dag regen voorspelt, als ik op de hoek van de straat merk dat ik mijn zonnebril vergeten ben, dan ga ik terug om er één te halen. Toen ik vorige maand in Londen moest kiezen of ik een zonnebril mee zou nemen of een paraplu, koos ik voor de zonnebril, ondanks dat er voor de hele dag regen voorspeld was. De reden hiervoor? Ik kijk nu eenmaal veel lekkerder door een zonnebril wanneer de lucht ook maar een klein beetje scherp is. Ik heb de afgelopen jaren dan ook een aardige collectie zonnebrillen opgebouwd. Mijn nieuwste aanwinst? Een zonnebril van Vogue.Posted in Advertorial, LOVE
3
jun

WIN: Pupa make-up pakket t.w.v. 137 euro!


 photo Desktop547.jpgHeb jij de nieuwe Pupa Vamp mascara al geprobeerd? Je kunt hem nu proberen voor een speciale actieprijs van €9,99 in plaats van €17,50. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je gegevens in te vullen op de actie website van Pupa. Je ontvangt dan een voucher waarmee je de korting op de Voucher krijgt. Maar er is meer, er wordt ook een mooi make-up pakket van Pupa verloot onder alle aanmeldingen.

In het pakket vind je:
De Viva Carioca Vamp! Oogschaduw
De Viva Carioca Lasting Color Gel Duo Nailpolish
De Viva Carioca Vamp! Long Lasting Eyeliner
De Viva Carioca Chubby Gloss
De Viva Carioca Like A Doll Blush
De Vamp! Mascara
De Luminys Touch (een highlighter en concealer in één!)
Een Angled Brush

Kortom, genoeg producten voor een complete look!

Klik hier om kans te maken op het make-uppakket en de kortingsvoucher.

Liefs,
Annemerel


Posted in Advertorial, Win
20
mei

TRAVEL: gowithMAX.nl


 photo tas_medium.jpg

Toen ik vorig weekend in Londen was had ik de perfecte gids. Athena heeft dezelfde interesses als ik en is al drie jaar lang op zoek naar hotspots in Londen. Ik kwam op plekken waar ik normaal als toerist niet snel zou komen. In Parijs heb ik intussen mijn draai goed gevonden en vind ik zelf leuke onbekende plekjes, maar in Londen kon ik dat voor kort nog niet. En ook in andere steden weet ik niet altijd precies waar ik naartoe moet. Natuurlijk kun je eindeloos googlen in de hoop een blog te vinden van een local met goede tips, maar je belandt al snel op een website gericht op toeristen en soms zelfs geschreven door toeristen. Ik vind het vinden van de juiste plekjes soms echt het zoeken naar een speld.

Ik ben blijkbaar niet de enige met dit probleem, want er is vandaag een platform gelanceerd die je helpt bij het vinden van de perfecte hotspots; gowithMax.nl


Posted in Advertorial, Travel
13
mei

Let’s Talk About: Be Beautiful, Be Yourself


 photo Desktop462.jpg

Vorig jaar vertelde ik jullie al over de nieuwe make-uplijn BE Creative Make Up, die in Nederland exclusief verkocht wordt bij ICI PARIS XL. BE Creative Make Up heeft vier heel belangrijke geboden:  Embrace the new ♥ You are wonderfully unique ♥ Make trends your own ♥ Express yourself with make-up, maar het allerbelangrijkste is, dat je jezelf moet zijn. Wees mooi, wees jezelf. En dat jezelf zijn met make-up, daar wil ik het vandaag graag met jullie over hebben.


Posted in Advertorial, Beauty, let's talk about
25
apr

FASHION: Hey, just put some Nikes on!


 photo Desktop458.jpg

Ik hou wel van een goed paar Nikes. Niet alleen voor een fijne run, maar ook naar kantoor, tijdens een dagje stad en ja… wanneer is het eigenlijk geen goed moment voor Nikes? Ik draag ze (soms) zelfs onder een jurkje. Hoewel ik al een zeer uitgebreide collectie heb, kan er in mijn ogen altijd wel een paar bij en daarom blijf ik zoeken.


Posted in Advertorial