Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
18
nov

Movies: For everyone whose hungry for ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 1


 photo Desktop457.jpg

Het is vandaag 18 november, dat betekent dat we nog maar een dagje hoeven te wachten voordat we naar de bioscoop kunnen rennen. Misschien zit jij vannacht om 0.00u tijdens de speciale nachtvoorstelling in de bioscoop (lucky you!!!), misschien moet je nog een paar dagen langer wachten zoals ik (aanstaande vrijdag om 20.00u is het mijn beurt!). Voor iedereen die net als ik hongerig is voor de film (ja, ik gebruikte expres de term ‘hongerig’) heb ik een groot aantal YouTube video’s voor je op een rijtje gezet, om je honger in de tussentijd een klein beetje te stillen. Zover dat mogelijk is natuurlijk!Posted in Advertorial, Movies
10
nov

#POWEROFCHANGE: Challenge kick-off! (+ win)


 photo sdfdfs-1.jpg

Never change a winning team, of misschien toch wel als je ‘on top’ wilt blijven moet je je blijven verbeteren om aan de veranderende eisen te blijven voldoen en de concurrentie voorbij te blijven.

Uit onderzoek van de BBC bleek zeven jaar geleden dat het Protect & Perfect serum van Boots No7 het enige serum is dat écht werkt. Het serum belooft de verschijning van poriën, fijne lijntjes en rimpels te verminderen binnen vier weken. Nadat de onderzoeksresultaten van het BBC-programma Horizon bekend werden, was het product vrijwel meteen uitverkocht. Het serum was in de winkel nog geen 17 pond, op eBay werd het voor 65 pond aangeboden. Dat was 2007, begin dit jaar ging het serum toch nog iedere vijftien seconden over de toonbank. Best spannend dus, om de formule van zo’n bestseller aan te passen. Het heeft dus even geduurd voordat de vernieuwde formule in de winkel lag. Maar ook het nieuwe serum is een succes, het serum wordt in de UK – waar de roots van Boots liggen – iedere acht seconden verkocht.


Posted in Advertorial, Beauty
6
nov

LET’S TALK ABOUT: Menstruating & Sports


Afgelopen maand werd me gevraagd een stukje te schrijven over het nieuwe Libresse Roll.Press.Go systeem en het fenomeen ‘weggooien’, vandaag mag ik het gaan hebben over ongesteld zijn en sporten. Want wat doe jij, blijf jij als je ongesteld bent de hele dag in bed liggen, of trek je wel je hardloopschoenen aan?


Posted in Advertorial
23
okt

LOOK: Autumn #2


 photo notice-04.jpg


Posted in Advertorial, Outfit
10
okt

PUT ON YOUR RED LIPSTICK, SMILE & SELFIE


 photo Desktop183.jpg

Afgelopen maandag schreef ik over de samenwerking tussen L’Oréal en Free A Girl. Ik gaf toen al aan dat ik later deze week ook jullie zou oproepen om deel te nemen aan de actie. En dat moment is daar. L’Oréal en Free A Girl roepen je op om morgen – op Wereldmeisjesdag – een selfie te plaatsen op Twitter, Instagram en/of Facebook waarop je rode lippenstift draagt, om aandacht te vragen voor de rechten van ieder meisje.


Posted in Advertorial