Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
27
jan

WIN: Welk sieraadtype ben jij?


 photo Desktop863-2.jpg

Herinneren jullie je mijn blog en fotoshoot van Pandora nog? Ik was niet de enige blogger die was uitgenodigd voor de shoot. Ook Esmée van Fashion-Fever, Debbie van Beautyscene en Tess van Fashionscene deden mee aan de shoot. We kregen alle vier een thema toebedeeld, bohemian (Esmée), klassiek (Debbie), rock (Tess) en romantisch (ondergetekende).


Posted in Advertorial, Win
17
jan

LOVE: Jewelry


 photo pandora01.jpg


Posted in Advertorial, LOVE
20
dec

LET’S TALK ABOUT: My Laundry-skills


 photo LAUNDRYSKILLS.jpg

Laten we het vandaag eens over mijn waskunsten hebben. Wassen is zeg maar niet zo mijn ding. Ik doe heus wel goed mijn best, maar er gaat regelmatig iets fout…


Posted in Advertorial, let's talk about
10
dec

LET’S TALK ABOUT: The Vampire Diaries & The Originals


 photo VampireDiaries2.jpg


Posted in Advertorial, TV
8
dec

#POWEROFCHANGE: Wrap-up


 photo IMG_5021.jpg

Vier weken geleden schreef ik dat het tijd was om wat rust te nemen. In september en oktober stond voor mezelf zorgen niet erg hoog op de prioriteitenlijst en dat terwijl ik op 2 november een marathon moest lopen. Niet erg slim natuurlijk en daar moest ik tijdens de marathon voor op de blaren zitten. Tijdens het wandelen van die laatste 19 kilometer heb ik veel tijd gehad om na te denken. Ik kwam er achter dat ik iets te veel hooi op mijn vork had genomen en dat ik eigenlijk nooit echt rust nam. Daarnaast besefte ik ook ineens dat twee keer per week dineren bij de McDonalds ook niet erg slim is. En avondeten met een zak Doritos (met dip) is ook niet iets waar je lichaam sterker van wordt. Oh ja en slaap… vrij belangrijk als je traint voor een marathon, veel energie verbruikt en juist heel veel energie nodig hebt voor die marathon die je nog moet lopen.


Posted in Advertorial