Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
17
mrt

WIN: Ignite Your City Run


 photo annemerel-ignite-45f.jpg


Posted in Advertorial, Win
12
mrt

QUIZ: The results are in…


Eind januari riep ik jullie op om een quiz te maken van Pandora om uit te vinden welk sieradentype jij bent, inmiddels zijn de resultaten van de quiz bekend! Maar liefst 43% van jullie heeft als type ‘klassiek‘. Ook ‘mijn’ type (romantisch) was populair, een kwart van de ondervraagden is volgens de quiz ‘romantisch’. 21% was ‘bohemian‘ en slechts 11% van jullie is het type ‘rock‘. Maar er zijn meer interessante bevindingen!


Posted in Advertorial
4
feb

When you can only take only 3 things on a holiday…


 photo fbto-blog2.jpg

Stel je voor… je mag volgend weekend met een vriend of vriendin op vakantie. Er wordt je een geheel verzorgde reis aangeboden. Maar. er is één maar. Je mag maar drie dingen meenemen. Natuurlijk neem je je paspoort mee, dat staat hier los van. Maar wat neem jij nog meer mee?


Posted in Advertorial
27
jan

WIN: Welk sieraadtype ben jij?


 photo Desktop863-2.jpg

Herinneren jullie je mijn blog en fotoshoot van Pandora nog? Ik was niet de enige blogger die was uitgenodigd voor de shoot. Ook Esmée van Fashion-Fever, Debbie van Beautyscene en Tess van Fashionscene deden mee aan de shoot. We kregen alle vier een thema toebedeeld, bohemian (Esmée), klassiek (Debbie), rock (Tess) en romantisch (ondergetekende).


Posted in Advertorial, Win
17
jan

LOVE: Jewelry


 photo pandora01.jpg


Posted in Advertorial, LOVE