Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
30
jun

DIARY: 140


 photo RecentlyUpdated711.jpg

Zoals ik vorige week al schreef, ik kon maandag niet zo wakker worden. Ik gaf de jetlag de schuld, maar eerlijk, als ik gewoon wat eerder naar bed was gegaan was ik er een stuk sneller vanaf geweest, maar ik besloot om een nachtdier te worden en tot 10.00u in mijn bed de te blijven rotten. Goed, dat was mijn maandag dus, tot 10.00u in bed en daarna keihard doorwerken zodat ik mijn ‘verloren tijd’ weer goed kon maken. Dat betekende wel dat ik de eerste helft van de voetbal miste, maar daar heb ik volgens jullie weinig aan gemist.


Posted in Diary
23
jun

DIARY: 139


 photo Desktop581.jpg

Het zal je vast niet ontgaan zijn, afgelopen week zat ik op Curaçao en dat lijkt zowel een eeuwigheid geleden als nog geen dag geleden. Ik ben een klein beetje mijn besef van tijd kwijt, evenals een normaal slaapritme. Ik geloofde nooit zo in jetlags, dacht dat wanneer je jezelf gewoon dwong te gaan slapen en dwong wakker te worden, het wel goed zou komen, maar dit keer kom ik er niet zo makkelijk vanaf. Het is nu maandag, 10.50u, en ik ben pas net weer een beetje bij de mensen. Maar wat maakt het uit, vorige week was ik op Curaçao.


Posted in Diary
16
jun

DIARY: 138


 photo Desktop575-1.jpg
Wat een heerlijk druk (druk!) maar vooral FIJN weekje. Een week die zoals gewoonlijk op maandag begon, maar eh… bij hoeveel mensen voelde die dag daadwerkelijk als een maandag? Ik had de hele dag het gevoel dat het zondag was. Mijn rondje hardlopen door de duinen voelde als een relaxte zondagochtend-run, het werken op mijn MacBook in de tuin voelde als zondag en die Aperol en de kippenpootjes van de barbecue voelde al helemaal als een zondag. Needless to say, dinsdag voelde het als een maandag.


Posted in Diary
9
jun

DIARY: 137


 photo Desktop553.jpg

Juni is afgelopen week goed begonnen. Laten we voorop stellen, ik heb me geen minuut verveeld. Sowieso is vervelen iets dat de afgelopen jaren niet in mijn woordenboek meer is voorgekomen (wie kent dat woord nog wel tegenwoordig?), maar in mei is er iets gebeurd met mijn agenda en sindsdien ben ik continu in de weer. Niet erg, want het betekent bijvoorbeeld dat ik voor een weekendje naar Londen of Milaan vlieg, of dat ik een leuk event heb in Amsterdam, of een extra freelance opdracht, allemaal dingen die hartstikke welkom zijn. Maar af en toe heb ik wel eens iets van OK, en nu even ‘adem in… adem uit…’. Laten we maar weer vanaf het begin beginnen.


Posted in Diary
2
jun

DIARY: 136


 photo RecentlyUpdated633.jpg

Een week beginnen met in de wetenschap dat je halverwege de week op het vliegtuig stapt voor een korte citytrip is twee dingen; heel erg fijn + heel erg stressvol. Want ook dit keer was het weer het plan om zo min mogelijk arbeid te verrichten tijdens de citytrip, dat betekende dus: veel voorbereiden. Gelukkig was ik met dat voorbereiden de week ervoor al begonnen, maar sommige dingen kun je niet voorbereiden, zoals een mailtje dat heel wat aandacht eist en een spoedopdracht. Maar goed, laten we zoals altijd bij het begin beginnen.


Posted in Diary