Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
26
jan

DIARY: 166


 photo Desktop866.jpg

De week na een wintersportvakantie is nooit mijn favoriet. Er is echt maar één soort vakantie waar ik een klein (soms groot) dipje van krijg; de wintersport. New York, een paar weken Italië, weekendjes Parijs.. ik vind het allemaal fantastisch, maar na een wintersport heb ik altijd een beetje buikpijn. Maar ik ben er inmiddels aan gewend.. Ik stond er alleen niet zo bij stil toen ik aan het begin van het jaar schreef ‘dat ik dit jaar zo vaak mogelijk op wintersport wilde’ dat dat dan ook betekent dat ik iedere keer weer die dip te verwerken krijg. Ba-len. Goed, gelukkig waren er deze week genoeg leuke dingen om me over dit dipje heen te helpen.


Posted in Diary
19
jan

DIARY: 165


 photo Desktop831-2.jpg

Weer een week voorbij, en wat voor een week. Een week waarin ik vier dagen in het buitenland was en waar ik nu vette buikpijn aan heb overgehouden.


Posted in Diary
12
jan

DIARY: 164


 photo Desktop98-1.jpg

And another week is gone, voordat ik goed en wel doorhad dat ‘ie begonnen was. Let’s GO!


Posted in Diary
5
jan

DIARY: 163


 photo Desktop746.jpg

En…… week 1 is alweer DUNZO! Time flies…


Posted in Diary
29
dec

DIARY: 162


 photo RecentlyUpdated305.jpg
Dat mijn leven alles behalve saai is, dat neem je zo van me aan als je mijn blog een klein beetje volgt. Deze week was ook weer alles behalve saai, van Parijs tot Roosendaal en van Breda tot Den Haag, ik heb me prima vermaakt.


Posted in Diary