Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
20
okt

DIARY: 154


 photo RecentlyUpdated188-1.jpg

Ik begon mijn week netjes achter mijn iMac om acht uur ‘s ochtends. Vorige week heb ik een paar keer vanuit bed gewerkt en hoe verleidelijk dat ook is, werken gaat toch net iets beter als ik gewoon gedoucht en aangekleed achter mijn iMac zit. Ik werkte tot een uurtje of 17.00u voor DutchCowboys en stapte daarna in mijn auto richting Amsterdam, voor een training met de Girls Love 2 Run Crew. Toen ik ‘s avonds om half elf thuis kwam at ik een zak Doritos tot de laatste kruimel leeg. Sommige mensen vallen af als ze trainen voor een marathon, ik kom aan. Ik praat namelijk ineens alles voor mezelf goed…


Posted in Diary
13
okt

DIARY: 153


 photo RecentlyUpdated260.jpg

Een week waarin ik maar drie ‘normale’ Instagram foto’s geplaatst heb, dat kan twee dingen betekenen. 1. Mijn week was niet Instagram-waardig, 2. Ik had het druk. Wat het geval was deze week? Nummer 2, overduidelijk.


Posted in Diary
6
okt

DIARY: 152


 photo RecentlyUpdated249.jpg

Alle cliché’s op een stokje, maar is er écht alweer een week voorbij? Het zal er vast mee te maken hebben dat ik deze week overal en nergens was, maar ik heb echt het gevoel dat ik gisteren mijn diary van afgelopen week schreef. De tijd vliegt. Over 23 dagen zit ik in het vliegtuig richting New York, over 27 dagen loop ik de marathon van New York. Vlak voor New York zit ik een paar dagen in Portugal en tussendoor moet ik ook nog tijd zien te vinden om te trainen en eh… oh ja, werken. STOP DE TIJD!


Posted in Diary
29
sep

DIARY: 151


 photo RecentlyUpdated180-1.jpg

Tijd vliegt voorbij, is het echt al drie weken geleden dat ik begon te schrijven voor DutchCowboys? Is het écht al bijna oktober? Is de New York Marathon écht al over 34 dagen? Is het echt herfst? Moet ik echt alweer mijn BTW-aangifte doen? Moet ik écht mijn huur alweer betalen? DAMN!


Posted in Diary
22
sep

DIARY: 150


 photo RecentlyUpdated160-1.jpg

Ik begon mijn week niet al te goed. Ik nam namelijk de idiote beslissing om een juice cleanse te doen, alleen maar omdat ik heel veel flesjes sap had staan die ik nog niet op had en waarvan de houdbaarheidsdatum verstreken was. Hoe dat ging lees je hier. De hele dag was ik alleen maar met die gekke cleanse bezig, terwijl ik eigenlijk moest werken. Natuurlijk schreef ik ook wel gewoon door, maar het bleef gewoon door mijn hoofd spoken, eten, eten, eten. De salade die ik om 18.15u at was goddelijk, de Oreo’s die ‘s avonds laat volgden waren ook prima te doen.


Posted in Diary