Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
15
dec

DIARY: 160


 photo Desktop607.jpg

Net op het moment dat ik schrijf dat het allemaal zo goed gaat, begon er voor mij een week waarin alles net iets lastiger ging. Geeft niet, die weken moeten we ook hebben, zodat we de goede weken nog meer waarderen. Maar goed, als je er midden in zit kun je ze natuurlijk nét iets minder waarderen. Ik denk dat jullie dat ook wel begrijpen. Daarom ga ik vandaag lekker klagen in mijn dagboek, lalalala!


Posted in Diary
8
dec

DIARY: 159


 photo RecentlyUpdated293.jpg

De nacht van zondag op maandag sliep ik alles behalve lekker. Ieder uur werd ik wakker, steeds met een steek in mijn buik. Waarom ook alweer? Oja, ik ben terug van persreis, ik ben niet meer in Oostenrijk en nou-ou, ik wil niet terug zijn ik wil weer skiën en après skiën en bubbelen in het bubbelbad en… Maar helaas…


Posted in Diary
1
dec

DIARY: 158


 photo Desktop542.jpg

Afgelopen week heb ik eigenlijk helemaal niets meegemaakt… Ik heb werkelijk waar zo’n saai leven… Waarom schrijf ik er überhaupt over? Waarom lezen jullie eigenlijk?!


Posted in Diary
24
nov

DIARY: 157


 photo RecentlyUpdated290.jpg

En dan is het alweer maandagochtend en is het alwéer tijd voor mijn Diary. Hoewel afgelopen maandag voor mijn gevoel gisteren was, is wat ik gedaan heb die dag een blur, de afgelopen week heb ik namelijk weer zoveel gedaan.. Gelukkig maak ik sinds kort weer To Do Lijstjes, waardoor ik mijn geheugen weer even op kan frissen.


Posted in Diary
17
nov

DIARY: 156


 photo Desktop472.jpg

Mijn eerste echte week na New York. Nu is het echt tijd om terug te gaan naar het echte leven en weer flink aan het werk te gaan. Ik begin mijn week met een dagje werken voor DutchCowboys, vanuit huis. Aan het eind van de dag breng ik een bezoekje aan de supermarkt, eindelijk, dat was hoognodig. Van watjes en afwasmiddel tot groente en fruit, alles was op. De chips en kruidnootjes ook trouwens ;-). ‘s Avonds spendeerde ik een avondje op de bank met de nieuwste Kourtney en Khloé take the Hamptons en mijn boek ‘How To Be Parisian’.


Posted in Diary