Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
14
apr

DIARY: 129


 photo RecentlyUpdated458.jpg

Hoe kan ik in godsnaam over afgelopen week schrijven, als het enige waar ik aan kan denken de marathon van gisteren is?! En waarschijnlijk is het enige dat jullie willen lezen, mijn marathonverslag. Toch stel ik mezelf en waarschijnlijk ook jullie teleur, nu eerst mijn Diary, dan vanmiddag mijn Rotterdam Marathon verslag, zoals het hoort.


Posted in Diary
7
apr

DIARY: 128


 photo RecentlyUpdated435.jpg

Ook afgelopen week was weer een druk, maar gezellig weekje. Een week waarin ik Cameron Diaz van een meter afstand zag, in Amsterdam sliep, een onwijs gezellige training deed met de GirlsLove2Run Crew, naar Roermond afreisde en hardliep met mijn zusje. Goed, laten we maar gewoon zoals altijd bij het begin beginnen, maandag.


Posted in Diary
31
mrt

DIARY: 127


 photo Desktop417.jpg

Afgelopen maandag had ik last van een typisch gevalletje heimwee. Ik had het zo naar mijn zin gehad tijdens mijn wintersport persreis, ik wilde helemaal niet thuis zijn. Ik wilde alleen maar terug. Terug naar de sneeuw, terug naar de bergen, terug naar de gezelligheid. Goed, dat was natuurlijk een beetje uitgesloten, om vrij logische redenen. Ik zat al om 7.30u achter mijn MacBook aan tafel, maar er kwam niets uit. Het liefst was ik weer mijn bed ingedoken, maar ik had wel degelijk een deadline (Metro Mode) en ik had ook nog geen blog voor ‘s middags geschreven. Even doorzetten dus.


Posted in Diary
24
mrt

DIARY: 126


 photo RecentlyUpdated26.jpg

Ik schrijf mijn diary vanaf heel veel meter hoogte.. Ik zit in het vliegtuig terug van mijn wintersportpersreis naar Amsterdam. Best presstrip EVER! Ik heb een klein beetje buikpijn, heimwee. Dat heb ik normaliter alleen na een HELE fijne vakantie, niet na een perstrip. Hoe leuk persreizen ook zijn, meestal heb ik met naar huis gaan niet heel erg veel moeite. Maar dit keer dus wel. Goed, laten we maar gewoon weer bij het begin beginnen.


Posted in Diary
17
mrt

DIARY: 125


 photo RecentlyUpdated20.jpg

Wat was het afgelopen week lekker weer. Niet alleen in Nederland hadden we strak blauwe luchten, ook in Wenen leek het wel zomer. Alleen zaterdag ben ik tot op het bot toe nat geregend (beetje een domper). Van mij mag het dit weer blijven tot en met eind mei. Ik teken ervoor hoor. En dan daarna een paar graden warmer. Helaas zijn de weersvoorspellingen voor deze week alweer een stuk minder fabuleus. Goed genoeg over het weer, verder naar mijn week.


Posted in Diary