Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
29
jun

DIARY: 185


 photo Desktop928.jpg

Dit was niet de meest normale week uit mijn leven en daarom ook niet eentje die ik snel zal vergeten…


Posted in Diary
22
jun

DIARY: 184


 photo Desktop894.jpg

Afgelopen week zat ik voor het grootste gedeelte van de tijd achter mijn MacBook, aan mijn keukentafel. Best saai om daar een blogje over te schrijven, maar ik ga mijn best doen er toch iets leuks van te maken. 


Posted in Diary
8
jun

DIARY: 183


 photo Desktop862.jpg

Maandag
Een dagje thuiswerken voor DutchCowboys betekent aller eerst dat ik anderhalf uur langer in bed kan liggen, daarnaast betekent het helaas ook dat ik mijn collega’s moet missen. Maar aangezien het grootste gedeelte van die collega’s afgelopen week in Italië zat voor een werktripje, was de keuze tussen op kantoor werken en thuis werken snel gemaakt. Maandag schreef ik dus de hele dag voor DutchCowboys. Aan het eind van de middag maakte ik mijn Detox Vlog af en ‘s avonds kroop ik in bed met een boek. Lekker werkdagje dus.


Posted in Diary
1
jun

DIARY: 182


 photo Desktop836.jpg

Maandag
Een maandag die voelt als een zondag, heerlijk! Ook al heb ik geen vaste dagen waarop ik werk, en werk ik ook gewoon op deze ‘zondag’, het voelt toch anders dan een normale maandag. Het grootste verschil? Mijn mailbox stroomt voor de verandering niet over met nieuwe mails en ik kan lekker doorwerken. Wat ik zoal doe? Ik weet dat ik aan mijn boek gewerkt heb, maar… ok laten we even mijn snapshot diary bekijken… Ja, vooral werken aan mijn boek dus en blogjes schrijven en ‘s avonds uiteten met mijn familie. Fijne dag.


Posted in Diary
25
mei

DIARY: 181


 photo Desktop810.jpg

Ik eindigde mijn diary van vorige week met de mededeling dat ik ook deze week weer naar het buitenland zou vertrekken, Portugal. Toch schrijf ik deze diary gewoon vanaf mijn eigen keukentafel.


Posted in Diary