DIARY: 190

 photo Recently Updated78.jpg

Maandag
Klein beetje last van opstartproblemen. Er zijn zoveel ‘moeilijke’ dingen die ik de komende twee weken moet doen. Vier pagina’s metro maken (in plaats van twee), het lastigste hoofdstuk van mijn boek… Ik vind het nogal lastig om te beginnen. Ik stel alle lastige dingen daarom eerst een beetje uit en hou het een grote schoonmaak in mijn huis. Ik zit er pas weer een week in, maar ik heb gewoon te veel spullen, die ik ook nog eens niet zo goed opruim. Daarna schrijf ik een paar blogs, eerst thuis, daarna bij mijn ouders waar ik ook even met mijn zusje foto’s maak. Daarna weer terug naar huis, om nog heel even serieus aan de slag te gaan en vervolgens met sushi in bed te storten.

Bekijk bericht

DIARY: 189

 photo Desktop1313.jpg

Maandag
De dag van de grote verhuizing, de grote verhuizing terug naar mijn eigen huis. Ik sta vroeg, op schrijf wat blogs, maar moet er dan toch echt aan geloven, terug naar Den Haag, naar mijn ‘muizenhuis’. Mijn ouders hebben er een dag eerder voor gezorgd dat alles spik en span is, ieder gaatje is gevuld met staalwol, maar ik vertrouw er nog niet helemaal op… Ik woon vanaf nu op mijn bed en durf nog even niet aan mijn keukentafel te zitten. ‘s Middags breng ik een bezoekje aan Den Haag, waar ik naast een Levi’s broek en Calvin Klein shirt ook nog een nieuwe hardlooptop score. Aan het eind van de middag heb ik dan eindelijk de energie om hard te gaan lopen. ‘s Avonds vroeg naar bed, want de volgende dag heb ik de fotoshoot voor mijn boek..

Bekijk bericht

DIARY: 188

 photo Recently Updated73.jpg

Maandag
Wakker worden in Lapland in the middle of nowhere. Hoe nowhere? Nou zo nowhere dat ik totaal geen bereik heb. Het is vreemd, maar ik accepteer het. Ik weet dat ik dinsdag aan het eind van de dag weer bereik heb en dat geeft rust. Ik vind het beter als ik gewoon weet dat ik geen bereik heb, dan wanneer er een kleine kans is dat ik wel bereik heb, daar word ik heel onrustig van. Dit is eigenlijk best OK. We lopen vandaag 18 kilometer, waarvan ik er een paar per boot afleg omdat er onderweg een mooie waterval te zien is. Helaas heb ik die foto niet meer, aangezien mijn iPhone later deze week overleed.

Bekijk bericht

DIARY: 186

 photo Desktop1228.jpg

Ben ik echt pas weer een week in Nederland? Ik heb het gevoel alsof ik de afgelopen week drie levens geleefd heb…

Bekijk bericht