DIARY: 202

 photo Desktop1710.jpg

Maandag
Ik werd wakker met het idee om een lange duurloop te doen. Dertig kilometer werd het. Vijftien kilometer tegenwind, vijftien kilometer de wind in mijn rug, afgesloten met een gingerbread latte bij Starbucks. Fijne manier om de week te beginnen. Helaas na het lopen te veel spanning op mijn nek en schouders en dus… hoofdpijn! Ik heb nog wel wat kunnen werken, maar een groot gedeelte van de middag bracht ik slapend door. ‘s Avonds had ik een date met Esther en ik lag netjes om 22.00u in bed.

Bekijk bericht

DIARY: 201

 photo Desktop1671.jpg

Maandag
Een vroege wekker en ik moet er ook écht uit als de wekker gaat, dat is al een tijdje niet voorgekomen. Ik bedoel, ik werk natuurlijk wel, maar de afgelopen tijd werkte ik ‘s ochtends vooral thuis, dan kon ik makkelijk in bed beginnen. Dat is vandaag niet aan de orde. Ik moet om half tien in Amsterdam zijn bij mijn uitgever, heb ‘s middags een lunchafspraak met Noortje, heb daarna een afspraak in Rotterdam samen met Marloes, voor een eventuele toekomstige samenwerking met iets wintersport-gerelateerd en daarna heb ik een hoognodige bijkletsavond met Marloes. Druk dagje, maar wel een heel fijn dagje met alleen maar leuke en spannende dingen.

Bekijk bericht

DIARY: 200

 photo Recently Updated116.jpg

Maandag
Wakker worden, de eerste week van november. Er staat veel op mijn to-d0-list, maar toch ook weer niet. Voor het eerst in maanden weet ik dat ik met een klein beetje moeite aan het eind van de week mijn to-do-list af moet kunnen hebben. Gek gevoel, ik zou er bijna lui van worden. Maar laten we dat maar niet doen, want dan hebben we aan het eind van de week uiteindelijk nog stress. Ik schrijf een paar blogjes, stippel een hardlooproute voor het weekend uit – als ik met lezeressen door Den Haag wil hardlopen – ik test de route van 9 kilometer uit en dan is het alweer tijd voor lunch.

Ik lunch met bami die ik een dag eerder van de buren gekregen heb (lekker!) en ga dan weer verder met mijn to-d0-list. Ik neem een promovideo op voor mijn boek (voor intern gebruik van de uitgeverij), schrijf nog een blog en besluit dan dat het weer zo lekker is, dat ik wel even naar buiten moet om een wandeling te maken. Ik loop naar Starbucks en bedenk ondertussen onderwerpen voor Metro voor de komende tijd. Dat vind ik zo fijn om wandelend te doen, thuis heb ik veel te veel afleiding om echt goed na te denken. Aan het eind van de wandeling heb ik vijf onderwerpen in mijn iPhone staan. Top! Ik neem ‘s middags nog een video op, schrijf wat blogs, eet wraps en verder probeer ik vooral niet toe te geven aan mijn hunker naar een zak chips. Die heb ik al een paar dagen en al een paar dagen geef ik er aan toe, vandaag doe ik dat niet. Echt niet.

Bekijk bericht

DIARY: 199

 photo Desktop1620.jpg

Maandag
Wat een mooie manier om de week te beginnen… skiënd op de gletsjer in Kaprun. We staan weer vroeg op en zitten al om acht uur ‘s ochtends in de auto. Het is vandaag 26 oktober, een nationale feestdag in Oostenrijk en dat betekent dat we niet de enige zijn die het plan hebben om te gaan skiën. ‘s ochtends staan we flink lang in de rij om boven te komen, maar dat heeft ook te maken met een kapotte lift. Gelukkig is het boven een stuk rustiger en hoeven we nergens lang te wachten. Als we ‘thuis’ komen spelen we nog even buiten met Jof. Roos maakt pasta met zalm en we sluiten de avond af met een glas rode wijn met Daniël en Kaat. Dit moet een zondag geweest zijn…

Bekijk bericht

DIARY: 198

 photo Desktop1583.jpg

Maandag
De wekker gaat, ik vervloek de wekker, want ik voel me alles behalve uitgeslapen, terwijl ik toch zo’n negen uur mijn ogen dicht gehad heb. Niet zeuren maar opstaan. Ik maakte een boodschappenlijstje, ging na een snelle douche naar de supermarkt om de spullen die ik nodig had daadwerkelijk te halen en vervolgde mijn dag bij mijn ouders in de keuken. De volgende dag zou ik alle recepten voor mijn boek gaan fotograferen en omdat het best lastig is om 15 recepten op een dag te maken, maakte ik een deel – het gedeelte dat prima een dag eerder gemaakt kon worden zonder dat het minder mooi zou worden – al op maandag. Een hele dag koken, heftig. En toen ik ‘s avonds thuis kwam was het nog niet uit met de pret, toen mocht er nog ‘gewoon’ gewerkt worden. Haha, ok dit klinkt super negatief, zo bedoel ik het niet, dat weten jullie, toch?!

Bekijk bericht