Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
27
apr

DIARY: 177


 photo Desktop683.jpg

Een hele week in Nederland, maar het gevoel alsof ik amper thuis ben geweest… Dat was afgelopen week.


Posted in Diary
20
apr

DIARY: 176


 photo Recently Updated21.jpg

Another week has went by… 20 april 2015… De dag dat mijn zusje haar tienerjaren verlaat en dat ik besef… DAMN, over drie weken ben ik 26… DAMN, 2015 zit alweer bijna op 1/3. Waar blijft de tijd?


Posted in Diary
13
apr

DIARY: 175


 photo Recently Updated16.jpg

De weken gaan zo snel. Zo snel. Is het echt alweer half april? Heb ik echt nog maar 29 dagen als 25-jarige? Twee maanden geleden had ik grootste plannen voor een wild verjaardagsfeest, maar de tijd ontbreekt me gewoon. Tijd is schaarste. Zeker met een spiksplinternieuw boekcontract. Adem in, adem uit, laten we de week maar weer even doornemen.


Posted in Diary
6
apr

DIARY: 174


 photo Desktop570.jpg

Een hele week in Nederland en dat was me daar toch een partij fijn. Binnenkort heb ik wel weer zin om weg te gaan hoor, maar afgelopen week kon ik mijn eigen bed prima waarderen.


Posted in Diary
16
mrt

DIARY: 173


 photo Fotos Diary.jpg

Terwijl ik de laatste hand aan mijn Diary leg, bevind ik me wederom in Oostenrijk. Iedere keer als ik denk dat dit echt de laatste keer was dat ik op ski’s stond dit jaar, wordt me weer een andere persreis aangeboden. En wie ben ik om dan nee te zeggen? Maar goed, het meerendeel van mijn week speelde zich ‘gewoon’ af in Nederland.


Posted in Diary