Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
15
mei

RUN BABY RUN: #werunamsterdam playlist


 photo IMG_4448.png
Alweer een playlist? YES. Alweer één! En wat voor één, eentje voor morgenavond, #werunamsterdam. Niet alleen voor de race van Nike voor morgen natuurlijk, ook gewoon leuk tijdens andere wedstrijden en trainingen.


Posted in Music, Run Baby Run
12
mei

TUNE TUESDAY: 25+1 Favourites


 photo IMG_4315.png

Happy Birthday to me! Eén van de belangrijkste dingen in mijn leven is muziek. Niet dat ik zelf muziek kan maken, ik kan nog net een blokfluit bespelen en ik heb mezelf ooit gitaar leren spelen op een linkshandige gitaar (ik speelde dan ook linkshandig, terwijl ik rechtshandig ben), maar daar kwam ik ook niet verder dan ‘boer er ligt een kip in het water’. Vroeger dacht ik dat ik zangeres zou worden, maar nadat ik mezelf een keer hoorde zingen dacht ik nee, nee, nee… toch maar niet. Ik heb het dan ook niet over muziek maken, maar over muziek luisteren.


Posted in Happy Birthday!, Music, Tune Tuesday
5
mei

TUNE TUESDAY: May


 photo playlistmei.png
“Sinds wanneer luister jij naar Wiz Khalifa An?“, mijn zusje, als ze ziet dat ik wel heel vaak naar een bepaald nummer geluisterd heb. Wiz Khalifa’s ‘See You Again’ voor de soundtrack van Furious 7 heeft geruime tijd bij mij op repeat gestaan. Wiz Khalifa’s ‘ge-rap’ was dan misschien niet helemaal aan mij besteed, de melodie en Charlie Puth’s stukjes vond (en vind) ik prachtig.


Posted in Music, Tune Tuesday
3
mrt

TUNE TUESDAY: March


 photo maartplaylist.jpg
Het is maart (yay, bijna lente!) dus is het weer tijd voor een nieuwe playlist. Vierentwintig van jullie hebben de weg naar deze playlist al gevonden en hebben de playlist in veel verschillende vormen meegemaakt, maar nu is ‘ie klaar om gedeeld te worden.


Posted in Music, Tune Tuesday
17
feb

TUNE TUESDAY: (there’s still) No shame in my game


 photo IMG_8627.png

Mijn eerste ‘No shame in my game’ playlist krijgt nog iedere dag nieuwe volgers en ik moet bekennen dat ik hem ook bijna dagelijks beluister. Vooral in de auto is ‘ie favoriet, er kan niemand mijn auto instappen zonder dat we keihard mee blèren met Atomic Kitten en de Backstreet Boys. Maar goed, er waren eind jaren ’90 begin jaren ’00 meer dan boy- en girlgroups, er waren ook een paar hele fijne popartiesten waar ik nog steeds met liefde naar luister.


Posted in Music, Tune Tuesday