Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
18
feb

TUNE TUESDAY: Power to girls (spice up your life)


 photo RecentlyUpdated395.jpg

Ik kan écht genieten van de muziek van Coldplay, U2 en andere hedendaagse rockbands. Ik luister niet alleen veel naar hedendaagse rockbands, ik luister ook vaak naar Pink Floyd, Led Zeppelin en andere oude rockbands. Maar stiekem luister ik toch het meest naar popmuziek, vrouwelijke popmuziek. Oftewel popmuziek gezongen door leading ladies.


Posted in Music, Tune Tuesday
31
dec

2013: Favourite Music


 photo Desktop161.jpg

Ik kan me geen leven zonder muziek voorstellen. Tijdens het werken, tijdens mijn (trein)reizen, tijdens het hardlopen… ik heb altijd mijn iPod oordopjes in mijn oren. Mijn favoriete nummers van het afgelopen jaar?


Posted in 2013, Music, Tune Tuesday
24
dec

TUNE TUESDAY: Baby It’s X-Mas!


OK, officieel is het vandaag nog geen Kerst, maar in tegenstelling tot veel andere families, vieren wij kerstavond het grootst van alle kerstdagen en kerstavond, dat is vanavond (maar dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen). Om dat heugelijke feit te vieren deel ik vandaag mijn kerstafspeellijst.

Ik heb dit jaar minder kerstmuziek geluisterd dan andere jaren. Ik weet niet waar het precies aan ligt, maar ik ben, ondanks mijn kerstboom in de huiskamer, ook helemaal nog niet in kerststemming. Eerder deze maand deelde ik natuurlijk al mijn afspeellijst met nieuwe kerstnummers die dit jaar zijn uitgekomen, maar uiteindelijk werd ik daar ook niet echt gelukkig van (op het nummer van Leona Lewis na dan). Ik heb ontdekt dat ik een kerstnummer pas echt ga waarderen wanneer hij een aantal jaartjes meedraait. Kerst draait voor mij voor een groot gedeelte om traditie en sentiment, nummers die ik al een aantal jaar in december luister zorgen er meer voor dat ik zin in Kerst krijg, dan een nummer dat ik pas net aan mijn afspeellijst heb toegevoegd.


Posted in Music, Tune Tuesday
3
dec

TUNE TUESDAY: Holiday Season 2013!


Het is december, dus we mogen officieel naar kerstmuziek luisteren. Mijn kerstafspeellijst van 2012 gaat zeker ook in 2013 geluisterd worden, maar ik ben ook op zoek gegaan naar nieuwe kerstnummers. Kerstliedjes die dit jaar zijn uitgekomen. Of er een nummer tussen zit dat we ons volgend jaar rond deze tijd nog kunnen herinneren? Ik weet het niet, maar er zitten wel een paar leuke tussen.


Posted in Christmas, Music, Tune Tuesday
19
nov

TUNE TUESDAY: This girl was on fire in the concrete jungle where dreams are made of..


 photo tunetuesdayny.jpg

Veel mensen zetten tijdens de marathon in New York hun muziek uit. De sfeer in New York is zo fantastisch dat je eigenlijk geen muziek nodig hebt. Ik denk daar net iets anders over. Als ik zonder moeite over de finish zou kunnen komen, zou ik er nog wel aan willen geloven. Maar zo’n marathon is voor mij op dit moment nog een heel gevecht. Een gevecht waar ik wel van geniet, maar eentje waar ik ook volledige focus nodig heb en die focus krijg ik door muziek, muziek waar ik zelf de ‘macht’ over heb. Dat heb ik overigens niet alleen met hardlopen. Vroeger studeerde ik het beste met ‘mijn’ muziek, nu kan ik me op de redactie niet concentreren als ik niet luister naar ‘mijn’ muziek.


Posted in Music, Tune Tuesday