TUNE TUESDAY: July + Summer

 photo Desktop1204.jpg

Normaal krijgen jullie mijn playlist van de maand altijd op de eerste dinsdag van de maand, maar dit keer zat ik in Italië en moesten jullie het alleen met Snapshot Diary’s doen. Om het goed te maken heb ik vandaag twee afspeellijsten voor jullie. De playlist van juli en een playlist met mijn favoriete zomerhits van 2015.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: June

 photo IMG_5828.png

Mijn afspeellijst voor deze maand staat weer vol met uiteenlopende muziekstijlen en artiesten. Ik bedoel… Muse en Felix Jaehn… die passen niet echt in hetzelfde rijtje thuis, toch? Net als dat Florence + The Machine niet echt matcht met Aviici. Ik kan er niets aan doen, alle nummers maken me op een andere manier gelukkig.

Bekijk bericht

RUN BABY RUN: #werunamsterdam playlist

 photo IMG_4448.png
Alweer een playlist? YES. Alweer één! En wat voor één, eentje voor morgenavond, #werunamsterdam. Niet alleen voor de race van Nike voor morgen natuurlijk, ook gewoon leuk tijdens andere wedstrijden en trainingen.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: 25+1 Favourites

 photo IMG_4315.png

Happy Birthday to me! Eén van de belangrijkste dingen in mijn leven is muziek. Niet dat ik zelf muziek kan maken, ik kan nog net een blokfluit bespelen en ik heb mezelf ooit gitaar leren spelen op een linkshandige gitaar (ik speelde dan ook linkshandig, terwijl ik rechtshandig ben), maar daar kwam ik ook niet verder dan ‘boer er ligt een kip in het water’. Vroeger dacht ik dat ik zangeres zou worden, maar nadat ik mezelf een keer hoorde zingen dacht ik nee, nee, nee… toch maar niet. Ik heb het dan ook niet over muziek maken, maar over muziek luisteren.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: May

 photo playlistmei.png
“Sinds wanneer luister jij naar Wiz Khalifa An?“, mijn zusje, als ze ziet dat ik wel heel vaak naar een bepaald nummer geluisterd heb. Wiz Khalifa’s ‘See You Again’ voor de soundtrack van Furious 7 heeft geruime tijd bij mij op repeat gestaan. Wiz Khalifa’s ‘ge-rap’ was dan misschien niet helemaal aan mij besteed, de melodie en Charlie Puth’s stukjes vond (en vind) ik prachtig.

Bekijk bericht