Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
6
jan

TUNE TUESDAY: January


 photo IMG_6296.png

Dag kerstliedjes, ik heb wel weer even genoeg van jullie gehad. Nu is het tijd voor ‘nieuwe’ muziek, mijn januari afspeellijst staat er vol mee. Van nieuwe nummers van mijn all-time favourites Coldplay en Madonna tot nieuwe namen als Ben Haenow (winnaar van X-Factor UK 2014) en de nieuwste van Charlie XCX. Charlie zag ik in 2012 in het voorprogramma van Coldplay op het Malieveld, niet wetende dat ze twee jaar later zelf door zou breken. Tijdens haar set dacht ik eerlijk gezegd alleen maar; ik wil Coldplay.


Posted in Music, Tune Tuesday
30
dec

TUNE TUESDAY: Best of 2014


 photo IMG_5040.png

Hoe lastig is het om een playlist te maken van je favoriete nummers van het afgelopen jaar?! Redelijk lastig. Eerst dacht ik… laat ik Spotify raadplegen, maar ja ik luister niet alleen naar Spotify, ik luister ook veel naar muziek in mijn iTunes bibliotheek, de Spotify Year in Review was dan ook niet helemaal nauwkeurig. Uiteindelijk ben ik dus maar al mijn afspeellijsten af gaan struinen in zowel Spotify als op iTunes en heb ik een mooi lijstje kunnen maken.


Posted in Music, Tune Tuesday
9
dec

TUNE TUESDAY: December (Holiday Edition)


 photo IMG_4866.png

Tijdens het samenstellen van mijn kerstafspeellijst probeerde ik in eerste instantie zoveel mogelijk nieuwe kerstnummers te verzamelen. Maar toen mijn lijst zo goed als af was en ik er naar begon te luisteren kreeg ik niet dat gevoel. Dat fijne kerstgevoel dat ik normaal van kerstmuziek krijg. Vreemd? Nee, eigenlijk helemaal niet als je er over na gaat denken. Kerstmuziek is naar mijn idee zo fijn omdat het sentiment is, het brengt herinneringen naar boven. Natuurlijk heb je dat niet met een kerstnummer dat je nog nooit gehoord hebt. Tweederde van mijn afspeellijst werd dus meteen weer verwijderd en ingewisseld voor klassiekers waar ik al jaren gelukkig van word.


Posted in Christmas, Music, Tune Tuesday
11
nov

TUNE TUESDAY: November


 photo november.jpg

11 november, is het al tijd voor kerstliedjes?! Nee. Nog even niet. Ik heb van voorgaande jaren geleerd en weet dat ik beter nog even kan wachten, zodat ik de liedjes niet voordat december eenmaal aangebroken is al zat ben.


Posted in Music, Tune Tuesday
14
okt

TUNE TUESDAY: October


 photo october-playlist.png

Oktober is in full-swing. Sterker nog, het is inmiddels alweer half oktober. Ik doe alle mogelijke moeite om nu de zin ‘tijd vliegt’ te omzeilen, maar ik kan er toch echt niets anders van maken. Het is half oktober mensen. Over 7,5 week is het Sinterklaas, over 10 weken is het Kerst, een week later is het 2015. Ik durf mijn ogen bijna niet meer te sluiten, de tijd lijkt ineens drie keer zo snel te gaan. Voor mijn gevoel zitten we ergens begin september en is de zomervakantie net voorbij.


Posted in Music, Tune Tuesday