TUNE TUESDAY: Berlin Marathon

 photo IMG_2797.png

Muziek bepaalt voor een groot gedeelte hoe mijn run gaat. Ok. Misschien is dat niet helemaal waar, ik weet dat ik ook zonder muziek kan lopen, zeker als ik gezellig samen met anderen loop. Maar het idee dat ik tijdens de marathon geen muziek heb benauwd me zo erg dat ik al mijn marathons met twee iPod shuffles loop + mijn iPhone, voor het geval dat er eentje mee ophoudt. Je begrijpt dat het samenstellen van mijn playlist dan ook iets is dat ik ontzettend serieus neem.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: July + Summer

 photo Desktop1204.jpg

Normaal krijgen jullie mijn playlist van de maand altijd op de eerste dinsdag van de maand, maar dit keer zat ik in Italië en moesten jullie het alleen met Snapshot Diary’s doen. Om het goed te maken heb ik vandaag twee afspeellijsten voor jullie. De playlist van juli en een playlist met mijn favoriete zomerhits van 2015.

Bekijk bericht

TUNE TUESDAY: June

 photo IMG_5828.png

Mijn afspeellijst voor deze maand staat weer vol met uiteenlopende muziekstijlen en artiesten. Ik bedoel… Muse en Felix Jaehn… die passen niet echt in hetzelfde rijtje thuis, toch? Net als dat Florence + The Machine niet echt matcht met Aviici. Ik kan er niets aan doen, alle nummers maken me op een andere manier gelukkig.

Bekijk bericht

RUN BABY RUN: #werunamsterdam playlist

 photo IMG_4448.png
Alweer een playlist? YES. Alweer één! En wat voor één, eentje voor morgenavond, #werunamsterdam. Niet alleen voor de race van Nike voor morgen natuurlijk, ook gewoon leuk tijdens andere wedstrijden en trainingen.

Bekijk bericht