Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
17
jun

TUNE TUESDAY: When I met you in the summer…


 photo photo-1.png

Ieder jaar heeft de zomer minstens één hit die je jaren later nog steeds herinnert aan die bewuste zomer, domweg omdat je dat nummer die zomer 0-ver-al hoorde. Voor Girlscene maakte ik onlangs een playlist met zomerhits van de afgelopen 14 jaar (van 2000-2013). Zo stond Crazy In Love van Beyoncé gelijk aan de zomer van 2013, I Kissed A Girl van Katy Perry aan die van 2008, en I Got A Feeling van The Black Eyed Peas met de zomer van 2009. Vorig jaar luisterden we natuurlijk allemaal naar Get Lucky van Pharrell en Daft Punk. Maar wat wordt nou die zomerhit van 2014.


Posted in Music, Tune Tuesday
6
mei

TUNE TUESDAY: We Own The Night


 photo photo_2.png

Over vier dagen loop ik mijn eerste 10 kilometer wedstrijd van mijn ’10 kilometer seizoen’. Hij gaat zeer waarschijnlijk anders lopen dan gepland, maar ik loop hem wel, al moet ik kruipend over de finishlijn, ik moet met die ketting om mijn nek naar huis. Maar goed, over die laatste voorbereidingen lees je morgen meer, vandaag deel ik graag mijn We Own The Night Playlist met jullie.


Posted in Music, Tune Tuesday
18
feb

TUNE TUESDAY: Power to girls (spice up your life)


 photo RecentlyUpdated395.jpg

Ik kan écht genieten van de muziek van Coldplay, U2 en andere hedendaagse rockbands. Ik luister niet alleen veel naar hedendaagse rockbands, ik luister ook vaak naar Pink Floyd, Led Zeppelin en andere oude rockbands. Maar stiekem luister ik toch het meest naar popmuziek, vrouwelijke popmuziek. Oftewel popmuziek gezongen door leading ladies.


Posted in Music, Tune Tuesday
31
dec

2013: Favourite Music


 photo Desktop161.jpg

Ik kan me geen leven zonder muziek voorstellen. Tijdens het werken, tijdens mijn (trein)reizen, tijdens het hardlopen… ik heb altijd mijn iPod oordopjes in mijn oren. Mijn favoriete nummers van het afgelopen jaar?


Posted in 2013, Music, Tune Tuesday
24
dec

TUNE TUESDAY: Baby It’s X-Mas!


OK, officieel is het vandaag nog geen Kerst, maar in tegenstelling tot veel andere families, vieren wij kerstavond het grootst van alle kerstdagen en kerstavond, dat is vanavond (maar dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen). Om dat heugelijke feit te vieren deel ik vandaag mijn kerstafspeellijst.

Ik heb dit jaar minder kerstmuziek geluisterd dan andere jaren. Ik weet niet waar het precies aan ligt, maar ik ben, ondanks mijn kerstboom in de huiskamer, ook helemaal nog niet in kerststemming. Eerder deze maand deelde ik natuurlijk al mijn afspeellijst met nieuwe kerstnummers die dit jaar zijn uitgekomen, maar uiteindelijk werd ik daar ook niet echt gelukkig van (op het nummer van Leona Lewis na dan). Ik heb ontdekt dat ik een kerstnummer pas echt ga waarderen wanneer hij een aantal jaartjes meedraait. Kerst draait voor mij voor een groot gedeelte om traditie en sentiment, nummers die ik al een aantal jaar in december luister zorgen er meer voor dat ik zin in Kerst krijg, dan een nummer dat ik pas net aan mijn afspeellijst heb toegevoegd.


Posted in Music, Tune Tuesday