Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
3
mrt

TUNE TUESDAY: March


 photo maartplaylist.jpg
Het is maart (yay, bijna lente!) dus is het weer tijd voor een nieuwe playlist. Vierentwintig van jullie hebben de weg naar deze playlist al gevonden en hebben de playlist in veel verschillende vormen meegemaakt, maar nu is ‘ie klaar om gedeeld te worden.


Posted in Music, Tune Tuesday
17
feb

TUNE TUESDAY: (there’s still) No shame in my game


 photo IMG_8627.png

Mijn eerste ‘No shame in my game’ playlist krijgt nog iedere dag nieuwe volgers en ik moet bekennen dat ik hem ook bijna dagelijks beluister. Vooral in de auto is ‘ie favoriet, er kan niemand mijn auto instappen zonder dat we keihard mee blèren met Atomic Kitten en de Backstreet Boys. Maar goed, er waren eind jaren ’90 begin jaren ’00 meer dan boy- en girlgroups, er waren ook een paar hele fijne popartiesten waar ik nog steeds met liefde naar luister.


Posted in Music, Tune Tuesday
3
feb

TUNE TUESDAY: February


 photo IMG_7846.png

Het is alweer tijd voor mijn februari playlist. Afgelopen maand heb ik weer mijn best gedaan leuke nummers te vinden, het resultaat staat in de playlist. Ik zag dat de februari-playlist al 11 trouwe volgers heeft, jullie weten dus inmiddels ook dat mijn playlists eerder beschikbaar zijn dan wanneer ze op mijn blog verschijnen. Als je de playlist al even volgt heb je waarschijnlijk ook gemerkt dat er alweer wat nummers uit de lijst verdwenen zijn. De hele maand voeg ik nummers toe en ondertussen luister ik naar de lijst, als er een nummer tussen staat dat ik toch niet zo leuk vind, wordt ‘ie zonder pardon uit de lijst verwijderd. In mijn playlists staan dus alleen nummers die 100% het Annemerel-keurmerk gekregen hebben ;-).


Posted in Music, Tune Tuesday
6
jan

TUNE TUESDAY: January


 photo IMG_6296.png

Dag kerstliedjes, ik heb wel weer even genoeg van jullie gehad. Nu is het tijd voor ‘nieuwe’ muziek, mijn januari afspeellijst staat er vol mee. Van nieuwe nummers van mijn all-time favourites Coldplay en Madonna tot nieuwe namen als Ben Haenow (winnaar van X-Factor UK 2014) en de nieuwste van Charlie XCX. Charlie zag ik in 2012 in het voorprogramma van Coldplay op het Malieveld, niet wetende dat ze twee jaar later zelf door zou breken. Tijdens haar set dacht ik eerlijk gezegd alleen maar; ik wil Coldplay.


Posted in Music, Tune Tuesday
30
dec

TUNE TUESDAY: Best of 2014


 photo IMG_5040.png

Hoe lastig is het om een playlist te maken van je favoriete nummers van het afgelopen jaar?! Redelijk lastig. Eerst dacht ik… laat ik Spotify raadplegen, maar ja ik luister niet alleen naar Spotify, ik luister ook veel naar muziek in mijn iTunes bibliotheek, de Spotify Year in Review was dan ook niet helemaal nauwkeurig. Uiteindelijk ben ik dus maar al mijn afspeellijsten af gaan struinen in zowel Spotify als op iTunes en heb ik een mooi lijstje kunnen maken.


Posted in Music, Tune Tuesday