GADGET: Eye-Fi Mobi SD

 photo photo-3.jpg

SD-kaartjes… Ik heb er zes, waarvan er vier kapot zijn. Mijn moeder zegt weleens, alles wat jij in je handen krijgt, gaat kapot. Zo erg is het volgens mij niet, maar eh… het is wel opvallend dat dingen vaak snel kapot gaan bij mij. Mijn verklaring voor mijn ‘ongeluk’? Ik leef intensief, ik gebruik mijn spullen intensief. De reden waarom mijn SD-kaartjes zo snel kapot gaan? Het ‘lock’ schuifje begeeft het vaak, omdat ik hem zo vaak uit mijn camera haal en in mijn MacBook schuif (en andersom). Sinds deze week heb ik daar een oplossing voor, een SD-kaartje dat niet meer uit mijn camera hoeft als ik de foto’s op mijn MacBook of iPhone wil zetten. De Eye-Fi mobi+Wi-Fi.

Bekijk bericht

LOVE: Bose QC 15

 photo DSC_6552.jpg

Ik hou van muziek. Als peuter liep ik al met mijn ‘My First Sony‘ door de huiskamer naar liedjes van Kinderen voor Kinderen te luisteren, totdat mijn ouders er gek van werden en mij m’n eerste Sony Walkman cadeau gaven. Kon ik met koptelefoon op door het huis lopen, het enige geluid dat mijn ouders dan nog moesten verdragen was mijn gezang, want ik zong altijd met de liedjes mee. Gelukkig vonden mijn ouders dat wel schattig. Oooooh those good old times! Ook gelukkig voor mijn ouders: dat er op die walkman een soort van gehoorbeschermingsknopje zat, waardoor ik mijn muziek niet te hard kon zetten en zij dus ook geen last hadden van de muziek die er uit mijn koptelefoon kwam.

Bekijk bericht

GADGET: Lytro Light Field Camera

 photo DSC_4180.jpg

Een aantal maanden geleden werd me gevraagd of ik de net in Nederland geïntroduceerde Lytro Light Field Camera wilde testen. Uhhh ja hoor! Nog diezelfde week werd het testexemplaar bezorgd, maar toen ging het een beetje mis. Ik zou hem meenemen naar New York, maar vergat hem mee te nemen, ik zou daarna thuis foto’s maken, maar de tijd om me in de camera te verdiepen ontbrak. Inmiddels heb ik het testexemplaar twee maanden in mijn bezit en wordt het tijd dat ik de camera weer terugstuur naar de rechtmatige eigenaar. Dat kan ik natuurlijk niet laten gebeuren zonder dat ik de camera getest heb. Dus dit weekend ben ik er eindelijk mee aan de slag gegaan.

Bekijk bericht

RUN BABY RUN: TomTom MultiSport – Review

Twee maanden geleden ontving ik het TomTom Multisport horloge met hartslagband. Een sporthorloge dat je niet alleen tijdens het hardlopen, maar ook tijdens fietsen en zwemmen kunt gebruiken. Zelf heb ik hem nog niet met fietsen of zwemmen geprobeerd, maar tijdens mijn runs heb ik het horloge uitvoerig getest. Nieuwsgierig naar mijn bevindingen? Lees snel verder!

Bekijk bericht

RUN BABY RUN: TomTom Runner & Multi-Sport GPS Sportwatches

 photo RecentlyUpdated324.jpg

Afgelopen donderdag stond er niet één, maar stonden er twee evenementen van TomTom op het programma en dat allemaal ter introductie van het nieuwe sporthorloge van TomTom. ‘s Middags hardlopen met meervoudig marathonwinnaar Lornah Kiplagat en wielrennen met oud-schaatster Annemarie Thomas tijdens de perspresentatie en ‘s avonds alweer rennen met Lornah, dit keer met Run2Day.

Bekijk bericht