Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
16
apr

RUN BABY RUN: Berlin here I come!


 photo Marathon-Course.jpg

Gistermiddag schreef ik over de marathon die ik dit najaar wil lopen. “Het liefst Berlijn, maar als dat niet lukt Amsterdam” schreef ik. Runningjunkie Cristiaen las dat en herinnerde zich een mail van de organisatie van de Berlijn-marathon (hij loopt hem wel, hij is ingeloot!) waarin stond dat je via een charity programma van RTL Duitsland ook de Marathon van Berlijn kunt lopen. Het bijzondere van dit programma, je hoeft geen 3000 euro sponsorgeld op te halen (iets dat ik met alle liefde doe, maar waar ik de komende tijd gewoon geen tijd voor heb), je betaalt gewoon zélf 60 euro extra bovenop de kosten van je startbewijs, en you’re in! Er waren maar een aantal startbewijzen beschikbaar, dus het was een kwestie van héél snel handelen.


15
apr

RUN BABY RUN: Goals


 photo Desktop618.jpg

Ik had het zwaar afgelopen zondag. Terwijl iedereen een marathon leek te lopen en (naar mijn idee) iedereen zijn persoonlijk record aanscherpte, liep ik geen marathon en dat zal de eerst komende tijd ook niet gaan gebeuren. Conditioneel zou ik een marathon op dit moment wel aankunnen, denk ik. Ik denk zelfs dat ik mijn PR met enkele minuten zou kunnen aanscherpen, maar mijn lichaam is er niet klaar voor.


Posted in Running
9
apr

REPORT: We ignited the night


 photo puma-ignite04.jpg

Ik ben niet altijd even competitief, maar als ik ergens voor ga, dan doe ik er natuurlijk alles aan om te winnen. Dat begrijpt iedereen. Toen ik hoorde dat ik tijdens het PUMA event afgelopen maand moest strijden tegen Lindsey en Daisy begon het meteen te borrelen. Ik moest winnen, ik móest winnen. Maar moest ook erkennen dat het een lastige opgave zou worden, Lindsey had namelijk een groot voordeel… het evenement vond plaats in Rotterdam en haar gehele team bestond uit meiden uit Rotterdam. Laat de wedstrijd nu net een speurtocht door Rotterdam zijn….


Posted in Advertorial, Running
8
apr

RUN BABY RUN: Running abroad


 photo Desktop564.jpg

Begin dit jaar, om precies te zijn dertien weken geleden, schreef ik vijftien hardloop-gerelateerde doelen voor 2015. Een aantal van die punten moet ik nog een beetje aan werken (om het zachtjes uit te drukken), maar er is ook al een doel dat ik kan afstrepen.


Posted in Run Baby Run, Running
7
apr

RUNNING: The road is our runway


 photo Desktop571.jpg

Ik heb een zwak voor Nike. Mijn hart gaat als een razende tekeer wanneer ik in de buurt van de Adidas by Stella McCartney collectie kom en ik kan niet wachten op de nieuwe Jogha collectie die nog voor de zomer uit moet komen (inside information). Maar sinds kort spendeer ik ook meer tijd dan me lief is op Stylerunner.com, een Australische webshop met hardloopkleding die je niet overal tegenkomt. Ik wil alles, natuurlijk (inclusief de lichamen van alle sportieve modellen op de website).


Posted in Running