Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
4
mrt

RUN BABY RUN: Ready?


 photo Desktop284.jpg

Nog vier nachtjes slapen tot de CPC. Of ik er klaar voor ben? Dat is een vraag die ik mezelf ook regelmatig stel….


Posted in Run Baby Run, Running
1
mrt

ROSIE’S RUNNING DIARY: #3


 photo FullSizeRender.jpg

Ik had motivatie om te rennen, mijn lichaam werkte eindelijk een soort van mee en van mijn conditie werd ik ook steeds blijer, en toen werd ik ziek….


Posted in Rosie, Running
25
feb

RUN BABY RUN: Without boundaries


 photo Desktop216.jpg

No pain, no gain, de enige manier om PR’s te smashen, om sneller dan ooit te worden, is door je eigen grenzen op te zoeken. Niet voorbij te gaan, maar wel lekker dicht in de buurt te komen. Dat deed ik deze week dan ook.


Posted in Run Baby Run, Running
18
feb

RUN BABY RUN: Why I love the CPC


 photo Desktop142.jpg

Mijn knie en ik, we zijn nog niet op de plek waar we het volledig met elkaar eens zijn. Maar langzaam gaat het beter. En over de CPC maak ik me op dit moment niet zo heel veel zorgen. Als mijn knie opspeelt, dan ben ik er wel klaar voor. Die 17,5 kilometer heb ik in de benen en met de snelheid zit het wel goed. Mijn easy-pace ligt op dit moment rond de 5’10-5’00 per kilometer. Na al die jaren van 5’45-5’30 is dit een leuke gewaarwording. Uit je comfortzone, gezond eten en spierversterkende oefeningen lijken de sleutel tot succes voor mij.

Maar vandaag wil ik het niet over snelheid of mijn knie hebben eigenlijk, ik wil het hebben over de CPC en waarom dat mijn favoriete hardloopevenement is, ook al heb ik ook gehuild op het parcours.


Posted in Run Baby Run, Running
15
feb

ROSIE’S RUNNING DIARY: #2


 photo RecentlyUpdated3.jpg

De afgelopen twee weken ben ik blijven hardlopen, vijf keer om precies te zijn. Het liefst had ik natuurlijk vaker gerend en qua tijd zou me dat ook wel lukken, maar mijn lichaam is het daar helaas niet altijd mee eens…


Posted in Rosie, Running