Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
22
sep

RUN BABY RUN: No Expectations


 photo RecentlyUpdated231.jpg

Ik kijk al een jaar uit naar de Vredesloop en sinds ik in mijn nieuwe huisje woon al helemaal. De Vredesloop wordt namelijk niet alleen in Den Haag gehouden, de start ligt ook nog eens op 200 meter van mijn studio. Dat is nog eens iets anders dan duizenden kilometers vliegen om een wedstrijd in New York te lopen ;-). Ach het heeft allebei zijn charmes.


Posted in Run Baby Run
17
sep

#WERUNNYC2014: No stress, or maybe a little…


 photo RecentlyUpdated130-1.jpg

Er ging bijna een hele week voorbij waarbij ik niet hardliep. Bijna inderdaad, want zondag ging ik maar liefst twee keer, op afraden van iedereen overigens, maar ik móest.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
10
sep

#WERUNNYC2014: Trouble in Paradise


 photo RecentlyUpdated113-1.jpg

Het voelde na het zwemmen gelijk eigenlijk al niet lekker, maar ik stond er niet echt bij stil. Ik voelde vaag iets in mijn lies, maar het was niet ontzettend vervelend, er gingen dus geen alarmbellen rinkelen. Ik liep een super snelle 6K, ik liep 10K, ik liep 25K en toen begon me ineens iets op te vallen, mijn lies deed nog steeds pijn. Shit. Ik liep dinsdag nog een ‘rustige’ 6K maar daarna heb ik mijn hardloopschoenen niet meer aangeraakt. Shit. Anderhalf jaar geleden was ik op 30 kilometer toen ik een liesblessure kreeg en daarom niet de Marathon van Parijs kon lopen, dat gaat me niet nog een keer gebeuren, echt niet.


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running
6
sep

SHOPPING: Autumn Running Clothes


 photo DSC_8262.jpg


Posted in Advertorial, Running, Shopping
3
sep

#WERUNNYC2014: Two Months


 photo RecentlyUpdated82-1.jpg

Gisteren was het precies 2 maanden voor de New York Marathon. Ik heb nog geen vlucht geboekt, mijn hotel staat ook nog niet vast en ik heb verder ook nog maar vrij weinig geregeld. Maar hé met het rennen gaat het wel goed ;-).


Posted in #WERUNNYC2014, Marathon, Run Baby Run, Running