Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
30
mrt

WE RUN AMSTERDAM: Run2Day Training Sessions


 photo run2day01.jpg


Posted in Running
25
mrt

RUN BABY RUN: I can’t wait


 photo Recently Updated11.jpg


Posted in Run Baby Run, Running
22
mrt

ROSIE’S RUNNING DIARY: #4


 photo IMG_3685.jpg

Op dit moment hebben hardlopen en ik een haat-liefde verhouding, we kunnen niet zonder elkaar, maar helaas vaak ook niet met elkaar.


Posted in Rosie, Running
18
mrt

RUN BABY RUN: Your first run!


 photo VVD_9225.jpg

Na mijn succesvolle CPC kreeg ik toch wat last van mijn knie. Mijn fysio adviseerde me om een weekje niet te rennen, er stonden toch geen belangrijke wedstrijden op het programma voor de komende weken. Voor de verandering besloot ik een keer verstandig te zijn en zonder tegenstribbelen te luisteren naar de expert. Op wat hardlopen tijdens drie(!) verschillende hardloop fotoshoots na hield ik me koest. Er valt dus weinig te vertellen over mijn eigen hardloopprestaties van afgelopen week. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om iets te schrijven voor beginnende lopers. Er wordt me namelijk heel vaak gevraagd naar een hardloopschema voor beginners en vorige week maakte ik eindelijk (in samenwerking met Marloes, met een hardlooptrainers diploma op zak) een schema voor beginners.


Posted in Run Baby Run, Running
11
mrt

RUN BABY RUN: 5 things to know about running with Annemerel (as told by Marloes)


 photo Desktop320.jpg
Hardlopen is mijn allergrootste passie. Het is wat mij betreft de mooiste sport ter wereld, die mij iedere keer weer een gelukkiger mens maakt. En wat is mooier dan die passie delen met je vrienden?! Annemerel en ik lopen niet zo heel vaak samen. De eerste keer was in Fiss, toen we samen met onze skileraar Hannes een rondje naar Serfaus en terug deden. En ook al ligt onze passie bij compleet verschillende afstanden – Annemerel rent marathons, doe mij maar een 5 kilometer op de weg – onze liefde voor hardlopen is even groot. Dus toen ze me vroeg om samen met haar in Den Haag te lopen, was het antwoord natuurlijk vrij eenvoudig: ja, leuk!! Al besefte ik me al vrij snel dat ik ja had gezegd tegen iets wat ik nog nooit gedaan had: 21 kilometer. Een halve marathon… Ik moest de haas zijn, Annemerel zou me volgen. En we hadden maar één doel: een PR lopen.


Posted in Run Baby Run, Running