Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
9
nov

NEW YORK: 5x Food Hotspots


 photo Desktop437.jpg
Vorig jaar was ik alleen in New York en dat zorgde ervoor dat ik vooral vaak sushi haalde en ontbeet bij Starbucks, omdat dat nu eenmaal goedkoper is. Maar als je samen met iemand bent is het ineens een stuk aanlokkelijker om culinaire hotspots te ontdekken. Carlissa en ik hadden allebei een lijstje met een aantal adresjes die we wilden bezoeken. Mijn lijstje bestond vooral uit tips die ik van Athena (die in Londen al bewezen had dat ze – letterlijk – smaak had), Carlissa’s lijstje bestond uit hotspots die ze via haar favoriete instagramaccounts gevonden had. Uiteindelijk bezocht ik vijf tentjes die ik jullie gráág wil aanbevelen.


Posted in Foodie, Hotspot, New York
23
okt

FOODIE: Novis Vita Juicer


 photo novisvita01.jpg


Posted in Foodie
23
sep

RECIPE: Sushi in a bowl


 photo DSC_8400.jpg

Sushi in a bowl, nog nooit gemaakt, nog nooit gegeten, maar het klinkt zo lekker en het ziet er zo goed uit, dat moest ik proberen. Afgelopen donderdag was het moment daar, de ideale gelegenheid, vriendinnetje Laura kwam langs en ik had zo’n voorgevoel dat ze het ook wel zou kunnen waarderen (wanneer het zou lukken dan natuurlijk!). De sushi in a bowl stelde absoluut niet teleur en omdat ik de rotste niet ben, heb ik vandaag mijn recept voor jullie.


Posted in Foodie, Recept
11
sep

FOODIE: Breakfast – Lunch – Dinner


 photo Desktop112.jpg
Er heeft al in geen tijden geen écht recept op mijn blog gestaan en dat terwijl ik een half jaar geleden nog twee keer per week recepten plaatste. De reden hiervoor? Voor jezelf koken is een stuk minder leuk dan voor twee mensen en bakken is ook al een drama, want ik weet nog steeds niet hoe mijn oven werkt en of dat ding wat er op mijn koelkast staat überhaupt wel een oven-functie heeft. Nog even geduld dus, totdat ik dat heb uitgevogeld. In de tussentijd deel ik drie ‘easy-peasy’ gerechtjes die ik afgelopen week gemaakt heb. Een ontbijt, een lunch en een diner.


Posted in Foodie
10
jun

FOODIE: Lin’s favourite wines from the supermarket


 photo Desktop-1.jpgFoto credits: Mariet Mons

Wat is er lekkerder dan op een warme zomerdag rond een uurtje of 17.00u een fles wijn open te trekken en een lekker glas wijn te drinken op je balkon of in de tuin of op het strand of in het park OF WAAR DE ZON DAN OOK SCHIJNT. Zelf drink ik vaak wijnen die we hebben mee genomen uit Italië, maar wanneer die voorraad opraakt sta ik in de supermarkt voor een groot raadsel, wat ga ik nu weer kiezen? Wat is lekker en kost geen godsvermogen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik niet de enige ben die wel eens voor dit raadsel staat vroeg ik mijn vriendinnetje en blogcollega Lin haar vijf favoriete supermarktwijnen te delen.


Posted in Foodie