Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
10
jun

FOODIE: Lin’s favourite wines from the supermarket


 photo Desktop-1.jpgFoto credits: Mariet Mons

Wat is er lekkerder dan op een warme zomerdag rond een uurtje of 17.00u een fles wijn open te trekken en een lekker glas wijn te drinken op je balkon of in de tuin of op het strand of in het park OF WAAR DE ZON DAN OOK SCHIJNT. Zelf drink ik vaak wijnen die we hebben mee genomen uit Italië, maar wanneer die voorraad opraakt sta ik in de supermarkt voor een groot raadsel, wat ga ik nu weer kiezen? Wat is lekker en kost geen godsvermogen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik niet de enige ben die wel eens voor dit raadsel staat vroeg ik mijn vriendinnetje en blogcollega Lin haar vijf favoriete supermarktwijnen te delen.


Posted in Foodie
5
jun

LONDON BABY: Athena’s Fabulous London Guide – Dinner/Drinks


 photo Desktop527.jpg

Tijdens mijn weekendje Londen begin mei, sliep ik bij Athena van het blog Whiskers & Lions. Athena heeft drie jaar in Londen gestudeerd en heeft in die drie jaar een heleboel hotspots gevonden. Iedere keer als ik ergens wilde ontbijten, lunchen of dineren, hoefde ik alleen maar Athena een berichtje te sturen. Omdat niet iedereen een Athena in haar leven heeft, vroeg ik Athena een lijst met haar favoriete hotspots in Londen op te stellen. Uiteindelijk werden het er zoveel dat we er twee blogs van gemaakt hebben. Vorige week konden deelde ze haar favoriete ontbijt, lunch & brunch-tentjes, vandaag deel 2, waarin ze haar favoriete restaurants en bars voor ‘s avonds deelt.


Posted in Foodie, London Baby, Travel
29
mei

LONDON BABY: Athena’s Fabulous London Guide – Breakfast/Lunch


 photo Desktop526.jpg

Tijdens mijn weekendje Londen begin mei, sliep ik bij Athena van het blog Whiskers & Lions. Athena heeft drie jaar in Londen gestudeerd en heeft in die drie jaar een heleboel hotspots gevonden. Iedere keer als ik ergens wilde ontbijten, lunchen of dineren, hoefde ik alleen maar Athena een berichtje te sturen. Omdat niet iedereen een Athena in haar leven heeft, vroeg ik Athena een lijst met haar favoriete hotspots in Londen op te stellen. Uiteindelijk werden het er zoveel dat we er twee blogs van gemaakt hebben. Vandaag deelt ze haar favoriete plekjes om te ontbijten, lunchen en brunchen.


Posted in Foodie, London Baby
19
apr

FOODIE: Easter Eggs


 photo DSC_6673.jpg

Ontbijten is sowieso al één van mijn favoriete bezigheden, maar met Pasen en Kerstmis is het dat helemaal. Dat doen we met de hele familie en daar nemen we dan ook écht de tijd voor. Meestal staan er de standaar dingen op het menu. Croissants met Nutella, scrambled eggs met bacon, paas (of kerst)brood, paaseitjes (of kerstkransjes) en natuurlijk.. heel veel thee en verse jus d’orange. Maar het kan ook anders en daarom probeerde ik gisteren deze eieren uit de oven met spinazie en champignons. Een zeer geslaagd experiment.


Posted in Foodie
10
apr

FOODIE: Lemon, Basil, Chicken & Parmesan Pasta


 photo DSC_6596.jpg

It’s almost Rotterdam Marathon Time!!!!!!!!! Deze week mag ik van mezelf los gaan met de pasta, maar… dat betekent niet dat ik iedere dag pasta carbonara mag eten, varkensvlees is niet iets dat ik nú moet eten (sowieso moet ik dat eigenlijk niet eten, maar ik heb ook zo mijn zondes). In mijn zoektocht naar ‘gezonde’ pasta’s (gezond als in: geen room / geen spek) bedacht ik me dat een pasta met basilicum, kip, parmezaan en citroen wel lekker leek. Zo gezegd zo gegoogled en niet veel later had ik een recept met alle ingrediënten (behalve de kip) gevonden bij Jamie Oliver. Hoe ik de kip in het recept zou verwerken kon ik zelf nog wel verzinnen. Het resultaat? Fris, savoury en lékker!


Posted in Foodie