Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
24
apr

THE LIST: Thoughts while driving


 photo Recently Updated23.jpg

Ik ruil mijn auto voor geen goud in voor dat geel met blauwe voertuig dat je overal door Nederland ziet rijden, maar mijn gedachte in het verkeer zijn niet altijd even zoetsappig….


Posted in Lists
20
apr

THE LIST: 10 reasons why sisters are the best


 photo IMG_3811.jpg

Vandaag vieren we mijn zusjes twintigste verjaardag. Ze is vanaf vandaag officieel geen tiener meer. Wat vliegt de tijd, ik kan me nog zo goed herinneren dat ik net twintig was. Voor mijn gevoel is dat twee jaar geleden, maar in werkelijkheid is dat alweer zes jaar terug. ZES jaar. Het is ook alweer vijf jaar geleden dat ik mijn bachelor diploma haalde. Voor mijn gevoel ben ik net afgestudeerd, maar in werkelijkheid ben ik gewoon alweer vijf jaar ‘actief op de arbeidsmarkt’. Stop de tijd! Maar goed, daar wilde ik het vandaag helemaal niet over hebben, ik wilde het vandaag graag hebben over waarom zusjes de BOM zijn. Want hoewel mijn zusje en ik elkaar regelmatig in de haren vliegen, ik zou haar voor geen goud willen ruilen.


Posted in Lists
6
apr

THE LIST: 10 things I love about Snapchat


 photo Desktop566.jpg

Ik was een beetje laat met Snapchat. De app staat al sinds afgelopen zomer op mijn iPhone, maar wordt pas een aantal maanden gebruikt. En sinds twee weken ben ik niet alleen meer ‘exclusief’ voor mijn Snapchat-vrienden, ik plaats ook snaps in ‘My Story’. Wist ik veel dat een aantal van jullie me al lang gevonden hadden op Snapchat en hadden toegevoegd, dat merkte ik pas toen ik mijn eerste snaps in ‘My Story’ plaatste en ik zag dat deze gezien werden door mensen die niet in mijn contactpersonen lijst staan. Mijn Snapchatnaam is dan ook niet heel lastig te raden… ‘annemerelcom’.

En terwijl ik Snapchat écht leuk vind (nadat ik eerst de toegevoegde waarde echt niet begreep), hoor ik ook van veel mensen om mij heen ‘pffftttt, wat moet ik dan met Snapchat?’ Daarom vandaag… 10 redenen waarom ik van Snapchat hou!


Posted in Lists
2
apr

WORK: 10 things I do when I’m stuck


 photo IMG_2781.jpg

Twee blogs per dag, zijn toch minstens 60 blogs in de maand. Tel daar vier pagina’s voor Metro en zo’n dertig artikelen voor DutchCowboys bij op en je begrijpt dat het toetsenbord van mijn MacBook aardig wat te verduren heeft iedere maand. Maar niet alleen mijn MacBook heeft het zwaar, ook mijn inspiratie wordt regelmatig op de proef gesteld. Soms weet ik gewoon écht niet meer waar ik het over moet hebben, dan denk ik… ik heb alles nu wel gezegd, toch? Dan kun je de hele dag naar een lege pagina staren (en ondertussen 86.000 keer je Instagram en Facebook vernieuwen), maar je kunt ook andere dingen doen. Dingen die niet alleen leuker zijn om te doen, maar waar je uiteindelijk vaak ook meer aan hebt.


Posted in Lists
14
mrt

THE LIST: 50 thoughts during Fifty Shades of Grey


 photo 50SoG.jpeg

Gisteravond had ik eindelijk tijd om Fifty Shades of Grey te zien in de bioscoop te bekijken. Samen met vriendin (en mijn enige echte Bioscoop-partner) Kim gingen we er volledig voor. Ik had van te voren niet zulke hoge verwachtingen, met het idee dat het dan alleen maar mee kon vallen.. Na ongeveer een kwartier had ik zoveel opmerkingen tegen Kim over de film gemaakt dat ik me een beetje zorgen ging maken om de mensen om ons heen… Omdat ik mijn gedachten toch kwijt moest, besloot ik ze allemaal in mijn iPhone te zetten (ik zat achterin, dus geen mensen achter me die last zouden kunnen hebben van het licht van mijn scherm). En nu presenteer ik jullie met gepaste trots, mijn vijftig gedachten tijdens Fifty Shades of Grey.


Posted in Lists, Movies