Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
6
feb

THE LIST: Shit Happens


 photo shithappens.jpg
Wanneer je eigenlijk al te laat bent voor je tram, trein, bus… ben je altijd iets kwijt. Je schoenen, je paraplu, je sleutel. Shit happens.


Posted in Lists
26
jan

THE LIST: #Random


 photo random.jpg

De hele dag bedenk ik me dingen waarvan ik denk… hmm… zou ik over kunnen bloggen. Maar een hele blog over het onderwerp? Kan natuurlijk wel.. Ik kan overal wel 600 woorden over schrijven. Maar of het ook echt interessant is? Ik betwijfel het… Vandaar deze compilatie van randomness thoughts.


Posted in Lists
13
jan

THE LIST: Favourite multitasks


 photo MULTITASK.jpg

Eén ding tegelijk doen is niet aan mij besteed. Ik wil niet zeggen dat multitasken altijd even verstandig is (dagdromen en autorijden kan ik bijvoorbeeld beter achterwege laten), maar mijn aandacht op slechts één ding vestigen is niet iets dat ik graag doe. Mijn favoriete multitask-combinaties?


Posted in Lists
18
dec

THE LIST: Gossip Girl has been dead for one year, these are a few of the things I miss the most


Het is vandaag precies een jaar geleden dat we met z’n alle de laatste aflevering van Gossip Girl bekeken. De aflevering werd uitgezonden op maandagavond 17 december 2012, de volgende ochtend, dinsdagochtend 18 december 2012 zaten we met zijn alle in spanning te kijken wie nu Gossip Girl was. Een historisch moment, an end of an era. Ik deel vandaag graag mijn favoriete Gossip Girl momenten, om de dood van Gossip Girl in stijl te herdenken.


Posted in Gossip Girl, Lists, LOVE, TV
16
dec

THE LIST: 10 things you might not know about me


 photo things.jpg

- Ik een pyjamabroek die ik al draag sinds mijn veertiende, al tien jaar dus en ik draag die pyjamabroek ook gewoon bijna ALLEEN MAAR. Wat de pyjamabroek zo bijzonder maakt? Hij zit gewoon heel erg lekker. Maar dan ook écht. Het is een broek uit de kerstcollectie van Hunkemöller uit 2003, hij is wit met roze kerstkransjes en ik draag hem zomer en winter en ik ben nog lang niet van plan er afstand van te doen.


Posted in Lists