Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
9
mei

THE LIST: 10 Food Confessions


 photo Desktop727.jpg

Vorige week werd ik door de lieftallige Claartje van Foodness.nl getagd om tien geheimen op gebied van voedsel te delen. Nu heb ik niet echt geheimen. Na twaalf jaar bloggen heb ik weinig dingen meer die ik niet ooit al een keer gedeeld heb. Wat kan ik zeggen, ik deel graag mijn eigenaardigheden. Toch heb ik tien feitjes voor jullie op een rijtje weten te zetten.


Posted in Foodie, Lists
28
apr

THE LIST: Things I just don’t understand…


 photo questions.jpg

- Waarom zijn mensen op social media zo vaak niet aardig tegen elkaar? Waarom moeten mensen elkaar zo vaak afkraken? Voelen ze zichzelf daardoor beter? Worden zij daar beter van? Lucht dat op?

- Hoe kan het dat ik ga slapen met een prima huid en wakker word met drie onderhuidse ontstekingen? Wat heb ik ‘s nachts misdaan? Waar is het mis gegaan?


Posted in Lists
24
apr

THE LIST: Thoughts while driving


 photo Recently Updated23.jpg

Ik ruil mijn auto voor geen goud in voor dat geel met blauwe voertuig dat je overal door Nederland ziet rijden, maar mijn gedachte in het verkeer zijn niet altijd even zoetsappig….


Posted in Lists
20
apr

THE LIST: 10 reasons why sisters are the best


 photo IMG_3811.jpg

Vandaag vieren we mijn zusjes twintigste verjaardag. Ze is vanaf vandaag officieel geen tiener meer. Wat vliegt de tijd, ik kan me nog zo goed herinneren dat ik net twintig was. Voor mijn gevoel is dat twee jaar geleden, maar in werkelijkheid is dat alweer zes jaar terug. ZES jaar. Het is ook alweer vijf jaar geleden dat ik mijn bachelor diploma haalde. Voor mijn gevoel ben ik net afgestudeerd, maar in werkelijkheid ben ik gewoon alweer vijf jaar ‘actief op de arbeidsmarkt’. Stop de tijd! Maar goed, daar wilde ik het vandaag helemaal niet over hebben, ik wilde het vandaag graag hebben over waarom zusjes de BOM zijn. Want hoewel mijn zusje en ik elkaar regelmatig in de haren vliegen, ik zou haar voor geen goud willen ruilen.


Posted in Lists
6
apr

THE LIST: 10 things I love about Snapchat


 photo Desktop566.jpg

Ik was een beetje laat met Snapchat. De app staat al sinds afgelopen zomer op mijn iPhone, maar wordt pas een aantal maanden gebruikt. En sinds twee weken ben ik niet alleen meer ‘exclusief’ voor mijn Snapchat-vrienden, ik plaats ook snaps in ‘My Story’. Wist ik veel dat een aantal van jullie me al lang gevonden hadden op Snapchat en hadden toegevoegd, dat merkte ik pas toen ik mijn eerste snaps in ‘My Story’ plaatste en ik zag dat deze gezien werden door mensen die niet in mijn contactpersonen lijst staan. Mijn Snapchatnaam is dan ook niet heel lastig te raden… ‘annemerelcom’.

En terwijl ik Snapchat écht leuk vind (nadat ik eerst de toegevoegde waarde echt niet begreep), hoor ik ook van veel mensen om mij heen ‘pffftttt, wat moet ik dan met Snapchat?’ Daarom vandaag… 10 redenen waarom ik van Snapchat hou!


Posted in Lists