Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
23
jan

THE LIST: ISP (Instagram Selfie Problems)


Het is niets die selfies op Instagram, maar geloof me, het is een ware kunst en er zitten nogal wat haken en ogen aan…


Posted in Lists
15
jan

THE LIST: 25 things I’ve learned in my first 25 years on this planet


Dit jaar word ik 26. Shit. 25 is ‘oud’, maar 26 klinkt écht volwassen. Tijd vliegt. Gelukkig sta ik zelf ook niet stil en leer ik iedere dag. Benieuwd wat ik in de afgelopen 25 jaar geleerd heb? Ik zet mijn 25 levenslessen op een rijtje.


Posted in Lists
10
jan

THE LIST: 15 Things I wanna do in 2015


 photo 2015.jpg

In 2015 ga ik…

1. Zo veel mogelijk op wintersport. Ik hou van skiën en ik doe het het liefst iedere dag. Zelfs als het sneeuwt en waait (zeg ik nu ik warm en droog achter mijn MacBook zit). De kans is héél groot dat ik volgende week donderdag voor een paar dagen naar Oostenrijk ga, maar dit kan niet de enige keer zijn dit jaar.

2. Minstens twee weken naar Italië met mijn ouders en vooral heel weinig anders doen dan eten, slapen, zonnen, hardlopen en af en toe wat blogjes schrijven.


Posted in Lists
25
nov

THE LIST: Thoughts during my first yoga class


 photo yoga-class.jpg

Afgelopen woensdag had ik mijn allereerste yogales ooit, Yin-Yang yoga. Er was me van te voren verteld dat dit waarschijnlijk heel heftig zou zijn, omdat ik een vrij actief persoon ben en rust niet echt in mijn woordenboek voorkomt. Maarja, het is juist de bedoeling dat ik die rust wel krijg, dus waarom proberen we niet gewoon een lesje. Omdat ik op dit moment alles behalve een pro ben gingen mijn gedachten tijdens het lesje overal (je schijnt juist niet na te moeten denken), ik besloot de gedachten op een rijtje te zetten..


Posted in Lists
13
nov

THE LIST: 10 reasons why it’s good I’m not living in New York


Na ruim een week loop ik nog steeds met mijn hoofd in de wolken. New York. New York. Wandelen door Central Park, schaatsen in Bryant Park, lunchen bij Café Gitane… Mag ik terug? Mag ik hier wonen? Omdat dat laatste niet echt mogelijk is besloot ik voor mezelf een lijstje te maken met redenen waarom het eigenlijk maar goed is dat ik New York niet mijn hometown mag noemen. Het kostte wat moeite (want eerlijk: wie wil er nu niet in New York wonen?).


Posted in Lists, New York