THE LIST: 10 Food Confessions

 photo Desktop727.jpg

Vorige week werd ik door de lieftallige Claartje van Foodness.nl getagd om tien geheimen op gebied van voedsel te delen. Nu heb ik niet echt geheimen. Na twaalf jaar bloggen heb ik weinig dingen meer die ik niet ooit al een keer gedeeld heb. Wat kan ik zeggen, ik deel graag mijn eigenaardigheden. Toch heb ik tien feitjes voor jullie op een rijtje weten te zetten.

Bekijk bericht

THE LIST: Things I just don’t understand…

 photo questions.jpg

- Waarom zijn mensen op social media zo vaak niet aardig tegen elkaar? Waarom moeten mensen elkaar zo vaak afkraken? Voelen ze zichzelf daardoor beter? Worden zij daar beter van? Lucht dat op?

- Hoe kan het dat ik ga slapen met een prima huid en wakker word met drie onderhuidse ontstekingen? Wat heb ik ‘s nachts misdaan? Waar is het mis gegaan?

Bekijk bericht

THE LIST: 10 reasons why sisters are the best

 photo IMG_3811.jpg

Vandaag vieren we mijn zusjes twintigste verjaardag. Ze is vanaf vandaag officieel geen tiener meer. Wat vliegt de tijd, ik kan me nog zo goed herinneren dat ik net twintig was. Voor mijn gevoel is dat twee jaar geleden, maar in werkelijkheid is dat alweer zes jaar terug. ZES jaar. Het is ook alweer vijf jaar geleden dat ik mijn bachelor diploma haalde. Voor mijn gevoel ben ik net afgestudeerd, maar in werkelijkheid ben ik gewoon alweer vijf jaar ‘actief op de arbeidsmarkt’. Stop de tijd! Maar goed, daar wilde ik het vandaag helemaal niet over hebben, ik wilde het vandaag graag hebben over waarom zusjes de BOM zijn. Want hoewel mijn zusje en ik elkaar regelmatig in de haren vliegen, ik zou haar voor geen goud willen ruilen.

Bekijk bericht