THE LIST: Am I the only one who…

Ben ik de enige die…

- Zich iedere keer weer afvraagt wat nou het mannentekentje en wat nu het vrouwentekentje is? En dus iedere keer voor de toiletten staat te twijfelen waar ze naar binnen moet gaan.

Bekijk bericht

THE LIST: 10 ways to beat blue monday

Morgen is het Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar, althans, dat wordt gezegd. Ik ben morgen (net als vandaag) in Voss, Noorwegen, dus ik heb zo’n vermoeden dat ik aan de ellende ontsnapt ben. Alhoewel… het zal wel een hele donkere dag worden (het gaat sneeuwen en de zonsopkomst (als die al komt) is om 10.00u en de zon gaat om 16.00u weer onder) en het schijnt dus dat licht heel erg veel te maken heeft met die depressieve gevoelens. Maar hé, ik ben in de sneeuw en zit dus niet de hele dag achter mijn MacBook. Vorig jaar viel Blue Monday op de dag dat ik NET een dag terug was uit Oostenrijk, oooooh boy, toen had ik het zwaar te pakken. Doe ik dit jaar dus een stuk beter. Maar goed, anyway, ik wilde jullie dus tien tips geven om ook van morgen een mooie dag te maken!

Deze tips zijn eigenlijk niet alleen bedoeld voor Blue Monday, maar voor iedere willekeurige dag dat jij je een beetje blue voelt.

Bekijk bericht

THE LIST: 10 things that cross my mind when I’m shopping in a supermarket

 photo IMG_4530.jpg

Sinds mijn onfortuinlijke malaise afgelopen weekend loop ik een klein beetje achter de feiten aan. Morgen worden alle recepten voor mijn boek gefotografeerd (door mijzelf trouwens, in samenwerking met mijn uitgever en Aranka!) en vandaag stond er een hele dag koken op het programma. Maar helaas kon ik vanmorgen niet meteen beginnen, er moesten eerst boodschappen gedaan worden en een boodschappenlijst gemaakt worden. En als je vijftien recepten gaat maken, heb je aardig wat ingrediënten nodig. Wat zich allemaal afspeelde in de supermarkt? Dat ga ik je nu vertellen. Aangezien ik er dus pas om 16.30u – roerend in mijn linzensoep – achter kwam dat ik nog geen blog voor 17.00u geschreven had, oeps.

Bekijk bericht