Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
13
nov

THE LIST: 10 reasons why it’s good I’m not living in New York


Na ruim een week loop ik nog steeds met mijn hoofd in de wolken. New York. New York. Wandelen door Central Park, schaatsen in Bryant Park, lunchen bij Café Gitane… Mag ik terug? Mag ik hier wonen? Omdat dat laatste niet echt mogelijk is besloot ik voor mezelf een lijstje te maken met redenen waarom het eigenlijk maar goed is dat ik New York niet mijn hometown mag noemen. Het kostte wat moeite (want eerlijk: wie wil er nu niet in New York wonen?).


Posted in Lists, New York
19
okt

THE LIST: #FML


 photo fml.jpg


Posted in Lists
17
sep

THE LIST: Things you can do when you live alone


Hoewel alleen wonen op zijn tijd best eh… alleen is, zou ik op dit moment niets anders willen. Er zijn namelijk zóooo veel dingen die je kunt doen als je alleen woont…


Posted in Lists
10
sep

THE LIST: Moving Update


 photo RecentlyUpdated206.jpg

Woon ik echt alweer ruim een maand in mijn studio? Aan de ene kant denk ik, waar blijft de tijd. Aan de andere kant heb ik het gevoel alsof ik nooit ergens gewoond heb. Afgelopen maand schreef ik over alles waar ik tegenaan liep met het verhuizen en alleen wonen, benieuwd hoe het er een maand later voor staat?


Posted in Home, Lists
25
aug

THE LIST: What I miss about Paris


Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik rondliep door de straten van Parijs. Sinds mijn eerste keer in Parijs, in november 2010, heb ik nog nooit zo lang achter elkaar de stad niet bezocht en ik begin ontwenningsverschijnselen en te vertonen. Het was eigenlijk de bedoeling om in augustus een dagje naar Parijs te gaan, maar dat werd september en inmiddels zoeken  Laura en ik al naar een datum in oktober, veel te ver weg, ik wil vandaag nog!


Posted in Lists, Paris