Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
19
okt

THE LIST: #FML


 photo fml.jpg


Posted in Lists
17
sep

THE LIST: Things you can do when you live alone


Hoewel alleen wonen op zijn tijd best eh… alleen is, zou ik op dit moment niets anders willen. Er zijn namelijk zóooo veel dingen die je kunt doen als je alleen woont…


Posted in Lists
10
sep

THE LIST: Moving Update


 photo RecentlyUpdated206.jpg

Woon ik echt alweer ruim een maand in mijn studio? Aan de ene kant denk ik, waar blijft de tijd. Aan de andere kant heb ik het gevoel alsof ik nooit ergens gewoond heb. Afgelopen maand schreef ik over alles waar ik tegenaan liep met het verhuizen en alleen wonen, benieuwd hoe het er een maand later voor staat?


Posted in Home, Lists
25
aug

THE LIST: What I miss about Paris


Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik rondliep door de straten van Parijs. Sinds mijn eerste keer in Parijs, in november 2010, heb ik nog nooit zo lang achter elkaar de stad niet bezocht en ik begin ontwenningsverschijnselen en te vertonen. Het was eigenlijk de bedoeling om in augustus een dagje naar Parijs te gaan, maar dat werd september en inmiddels zoeken  Laura en ik al naar een datum in oktober, veel te ver weg, ik wil vandaag nog!


Posted in Lists, Paris
12
aug

THE LIST: Last week in numbers


 photo RecentlyUpdated151.jpg

21: Het aantal keer dat ik mijn studio heb stof gezogen. Een zandbak voor de deur zorgt voor een hele hoop zand in huis.

300: Het aantal keer dat ik mijn voeten gewassen heb omdat ik panisch ben dat er viezigheid in mijn bed komt, of dat de lakens niet meer wit zijn.

4: Het aantal watjes dat ik iedere avond langs mijn ogen haal, omdat ik panisch ben dat mijn mascara-resten mijn witte lakens bevuilen.


Posted in Lists