THE LIST: 9 things I’ve learned while writing my book (I)

 photo Desktop1279.jpg

Een boek schrijven, daar droom ik al mijn hele leven van. Vanaf het moment dat ik oud genoeg was om te beseffen dat die boeken die ik bij de bibliotheek haalde, ook daadwerkelijk door iemand gemaakt werden, wist ik het zeker… dat is het mooiste, het hoogste, het grootste wat ik ooit zou kunnen bereiken. Inmiddels zijn we zo’n twintig jaar verder en werk ik aan mijn allereerste boek. (nog) geen roman (of kinderboek) zoals ik me twintig jaar geleden voorstelde, maar een non-fictie boek over hetgeen wat ik het liefste doe. Begin maart kreeg ik het voorstel, een maand later tekende ik een contract en inmiddels ben ik al een paar maanden aan het schrijven. Dit zijn de dingen die ik tot nu toe geleerd heb…

Bekijk bericht

THE LIST: 10 Food Confessions

 photo Desktop727.jpg

Vorige week werd ik door de lieftallige Claartje van Foodness.nl getagd om tien geheimen op gebied van voedsel te delen. Nu heb ik niet echt geheimen. Na twaalf jaar bloggen heb ik weinig dingen meer die ik niet ooit al een keer gedeeld heb. Wat kan ik zeggen, ik deel graag mijn eigenaardigheden. Toch heb ik tien feitjes voor jullie op een rijtje weten te zetten.

Bekijk bericht

THE LIST: Things I just don’t understand…

 photo questions.jpg

- Waarom zijn mensen op social media zo vaak niet aardig tegen elkaar? Waarom moeten mensen elkaar zo vaak afkraken? Voelen ze zichzelf daardoor beter? Worden zij daar beter van? Lucht dat op?

- Hoe kan het dat ik ga slapen met een prima huid en wakker word met drie onderhuidse ontstekingen? Wat heb ik ‘s nachts misdaan? Waar is het mis gegaan?

Bekijk bericht