Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
26
mrt

DEAR FRANCIEN: #8


 photo DSC_0046_1.jpg
Dear Francien,

Keuzes maken in het leven was nog nooit zo lastig. Want wat kies je als alle mogelijkheden die op je pad komen leuk lijken. Moet je dan eigenlijk wel een keuze maken? Of moet je gewoon geen keuze maken, maar alle mogelijkheden met beide handen aangrijpen, en dan maar kijken waar het schip strand?


Posted in Dear diary
19
mrt

DEAR FRANCIEN: #7


 photo DSC_0080_1.jpg

Dear Francien,

Vanmorgen vroeg je me via FaceTime of ik een mooi-weer-loper was. Ik zei nee. Ik ben geen mooi-weer-loper, ik loop altijd… weer of geen weer.  Heel stoer.

Althans, dat dacht ik vanmorgen, maar toen ging ik je deze brief schrijven en begon ik goed na te denken. Misschien ben ik toch wel meer een mooi-weer-loper dan ik vanmorgen wilde toegeven…


Posted in Dear diary
12
mrt

DEAR FRANCIEN: #6


 photo DSC_0124_1.jpg

Dear Francien,

Ik ben eigenlijk wel klaar met schrijven over mannen. Afgelopen maand is gebleken dat ze echt niet sneller komen op het moment dat je er over begint te praten. Ook vraag ik me überhaupt af of ik wel tijd heb voor een man? En afgelopen zondag was ik er eigenlijk wel uit. Ik liep een VET PR op de halve marathon en daar heb ik dus helemaal geen man voor nodig gehad. Ik had Marloes, ik had mijn eigen trainingen in de bergen en mijn intervaltrainingen in Nederland en dat was gewoon genoeg. Leuk hoor een prins in hardloopschoenen die je sneller kan laten rennen, maar écht nodig heb ik hem niet. Ik zie hem wel een keer verschijnen, maar de zoektocht staak ik bij deze, want zoeken heeft – zo blijkt maar weer – totaal geen zin.


Posted in Dear diary
5
mrt

DEAR FRANCIEN: #5


 photo DSC_9648.jpg

Knappe Francien,

Afgelopen week zat ik in Oostenrijk, maar ondanks mijn tomeloze energie op de piste, was ik ‘s avonds voor tien uur al in slaap. Ik heb denk ik iets te hard van de daken geschreeuwd dat ik in Oostenrijk wel een feestbeest ben, want dit keer werd ik in Oostenrijk getroffen door een ietwat hardnekkig verkoudheidje dat roet in het eten (de après ski) gooide. Om het goed te maken ging ik op zaterdagavond in Parijs wel ‘uit’.


Posted in Dear diary
26
feb

DEAR FRANCIEN: #4


 photo DSC_9645.jpg

Nou bondscoach Francien Hiddink, wat een verrassing! Wat een team heb je voor me samengesteld! Ik moet zeggen dat er tussen je afwijzingen nog best wel wat jongens stonden die door konden naar de selectie en in jouw selectie zaten ook weer een paar mannen waarvan ik dacht… WHAT WERE YOU THINKING FRANCIEN?! Hierbij mijn commentaar op jouw selectie.


Posted in Dear diary