Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
26
feb

DEAR FRANCIEN: #4


 photo DSC_9645.jpg

Nou bondscoach Francien Hiddink, wat een verrassing! Wat een team heb je voor me samengesteld! Ik moet zeggen dat er tussen je afwijzingen nog best wel wat jongens stonden die door konden naar de selectie en in jouw selectie zaten ook weer een paar mannen waarvan ik dacht… WHAT WERE YOU THINKING FRANCIEN?! Hierbij mijn commentaar op jouw selectie.


Posted in Dear diary
19
feb

DEAR FRANCIEN: #3


 photo DSC_9642.jpg

Knappe Francien / Dokter Love,

Wat een onwijs goede adviezen gaf je me vorige week. Ik vind alle drie de scenario’s even hilarisch. Ik ga ze denk ik alle drie proberen, je kunt het best op meerdere paarden tegelijk wedden, toch? Bij scenario 2 heb ik nog wel één kleine kanttekening… Kunnen we die ook iets minder pijnlijk maken? Ik ben in 2012 een keer met hardlopen gevallen en het litteken op mijn been is nog steeds aanwezig, niet echt sexy. Ach.. ok, misschien moet ik niet zo zeuren. Het is wel een mooi aandenken natuurlijk, aan mijn eerste ontmoeting met mijn Prins in hardloopschoenen. Dat wordt dan zo’n litteken dat ik later aan mijn kleinkinderen laat zien… “Kijk eens kinderen, oma was vroeger heel sportief, maar ook een beetje onhandig. Zien jullie dat litteken? Dat zit er al vijftig jaar en liep ik op toen ik voor jullie opa viel tijdens het hardlopen.”


Posted in Dear diary
12
feb

DEAR FRANCIEN: #2


 photo DSC_9644.jpg

Knappe Francien,

Terwijl jij het afgelopen jaar keihard zocht naar jouw prins in hardloopschoenen, deed ik helemaal niets. Ruim tien maanden lang zat ik stil. Of nou ja, dat is natuurlijk niet helemaal waar, ik liep een slordige 1500 kilometer, maar je begrijpt wat ik bedoel. Ik was niet actief op zoek.


Posted in Dear diary
5
feb

DEAR FRANCIEN #1


 photo dearfrancien.jpg

Knappe Francien,

Ik snap precies wat je bedoelt. Het is toch bijna onmogelijk dat we onze Mr. Right nog niet tegen het lijf zijn gelopen? De afgelopen drie jaar liep ik meer dan 4000 kilometer hard.. Van New York tot Parijs en van de heuvels rond Florence tot de duinen van Den Haag, maar nog steeds loopt Mr. Right niet naast me. Hoe is het mogelijk? Loop ik te hard? Loop ik niet hard genoeg? Of heb ik mijn ogen gewoon niet open..


Posted in Dear diary
22
dec

LOVE: Spa Days


 photo Desktop142.jpg

Een paar weken geleden, na onze eerste run als Girls Love 2 Run Crew, ontving ik een wel heel fijne voucher van Fieke & Francien. Met de voucher kon ik namelijk +1 een hele dag naar de spa en sportschool in het Conservatorium Hotel. Voor wie het hotel niet kent, dat is dus hét nieuwe hotel van Amsterdam. Vergeet Het Amstel Hotel, de meeste celebrities sliepen tijdens het EMA-weekend in het Conservatorium Hotel en dat is niet voor niets, want het Conservatorium Hotel is mooi en werelds en luxe en… je waant je voor een ogenblik gewoon heel even in een wereldstad. Ik denk wel eens dat ik voor dit soort hotels geboren ben.


Posted in Dear diary, LOVE