Bloglovin'FacebookTwitterInstagram
22
dec

LOVE: Spa Days


 photo Desktop142.jpg

Een paar weken geleden, na onze eerste run als Girls Love 2 Run Crew, ontving ik een wel heel fijne voucher van Fieke & Francien. Met de voucher kon ik namelijk +1 een hele dag naar de spa en sportschool in het Conservatorium Hotel. Voor wie het hotel niet kent, dat is dus hét nieuwe hotel van Amsterdam. Vergeet Het Amstel Hotel, de meeste celebrities sliepen tijdens het EMA-weekend in het Conservatorium Hotel en dat is niet voor niets, want het Conservatorium Hotel is mooi en werelds en luxe en… je waant je voor een ogenblik gewoon heel even in een wereldstad. Ik denk wel eens dat ik voor dit soort hotels geboren ben.


Posted in Dear diary, LOVE
14
dec

LOVE: Saturday morning


 photo Desktop127.jpg


Posted in Dear diary
27
jan

DEAR DIARY: R.I.P. – Snow – 14-01-2013 – 26-01-2013


 photo Instagram1_zps7fdf564b.jpg

Op twitter lijkt iedereen extreem gelukkig, mensen, het dooit! OMG! Maar terwijl iedereen gelukkig lijkt te zijn met de smeltende sneeuw, zie (en hoor) ik alleen maar regen naar beneden kletteren die de straten verandert in modderpoelen.


Posted in Dear diary
20
dec

THOUGHTS: I think I just lost 5 years of my life


Photobucket

Dat autorijden en ik niet altijd even goed samen gaan, zal de oplettende lezer vast niet ontgaan zijn. Ik irriteer me vaak aan mensen die langzaam rijden, ik zie nog wel eens een stoepje over het hoofd, ik kan niet op mijn TomTom kijken en rijden tegelijk. Maar het probleem dat ik afgelopen dinsdag had, had vooral ook heel veel te maken met het lot, al zeg ik het zelf.


Posted in Dear diary
1
okt

DIARY: 49


Photobucket

De hele week heb ik naar Parijs toegeleefd. Veel “voorgeschreven” zodat ik zondag, gisteren, met een gerust hart naar Parijs kon vertrekken.

Dat begon maandag al. Vroeg op, schrijven! Toen ik een mailtje kreeg van DHL dat er een koerier voor mij onderweg was naar het huis van mijn ouders verkaste ik mijn kantoor eventjes acht kilometer verderop. Fijn zo’n hypermobiel kantoor! Mijn Nikes werden geleverd en ik sprong alweer in de auto, dit keer richting Den Haag voor “business & drinks” met Ashley.


Posted in Dear diary, Diary